Şimdi Ara

Yarın alınıcak 37PV70 mi? 37S81B mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de yaklaşık 3-4 aydır plazmamı lcd derken sonunda pazartesi günü panasonic 42 PV70 almış bulunmaktayım.Aynı gün teknik servis kurulumu yaptı.Aldığım fiyat 3490\12 (tekofax garantili)
    Daha önce 42C91H almıştım.2 gün sonra uğuldama sesine benzer ses duymam ve görüntüde istediğim canlılığı elde edememden dolayı iade etmiştim.
    42Q91 alacaktım(3240\12).Henüz stoklara girmemesi ve arada çok fiyat farkı olmaması sebebiyle panasonic almaya karar verdim.Önce 37pv70 i düşünmüştüm fakat eve 42pv70 gelince iyiki 42 almışım dedim.Duvara monte ettirdim.Askı aparatı olarak orjinal panasonic 45 derece açılabile modelini aldım.120 ytl.Bu askı aparatını daha önce bir arkadaş forumda vermişti.

    Digiturk bağlı.Eve plazma gelipte ilk görüntüyü alınca hayal kırıklığına uğradım.Servis bana görüntünün kötülüğünü kullanmış olduğum dandik scart kablosundan kaynaklanabileceğini söyledi.Hemen 33 ytl verip philips altın uçlu scart aldım.Görüntü hemen istediğim gibi güzelleşti.Reciver'da komponent bağlayacağım yer olmadığım için scartı terecih ettim.

    Plazmadan şu ana kadar memnunum.Samsungla kıyaslarsam görüntü bana daha canlı ve parlak gelmektedir.Q91 i evde test etmediğim için kıyas yapamayacağım.

    Plazma alacaklara tavsiye ederim




  • @Thermaltake PC bağlantısı denediniz mi?
  • evet notebook u bağladım ancak görüntü kalitesi pc bağlantıda LCD den kötü açıkcası. Onun dışında oyunlarda hiç fark göremedim ama dvd ve normal yayında bariz fark var çok daha iyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Thermaltake

    evet notebook u bağladım ancak görüntü kalitesi pc bağlantıda LCD den kötü açıkcası. Onun dışında oyunlarda hiç fark göremedim ama dvd ve normal yayında bariz fark var çok daha iyi.

    Peki PC bağlantısı yaptığınızda video(özellikle .mkv) izlediniz mi BSplayer de falan,yine kötü mü görüntü?
  • pc baglantısında divx,dvd falan izlerden görüntü gene süper sadece windows ortamında görüntü lcd ye gore kotu.
  • hayırlı olsun..pc de lcd ler kadar performans alamamanız normal..güle güle kullanın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: riva

    Arkadaşlar ben de yaklaşık 3-4 aydır plazmamı lcd derken sonunda pazartesi günü panasonic 42 PV70 almış bulunmaktayım.Aynı gün teknik servis kurulumu yaptı.Aldığım fiyat 3490\12 (tekofax garantili)
    Daha önce 42C91H almıştım.2 gün sonra uğuldama sesine benzer ses duymam ve görüntüde istediğim canlılığı elde edememden dolayı iade etmiştim.

    bı ses(buzzing) bir çok plazmada karşılaşılabilen bir şey..ama kişiye görede değişebiliyor..bir arkadaşımızı rahatsız etmeyen bir ses seviyesi diğer arkadaşımızı rahatsız edebilir...ama genelde c-91 lerde olmayan bir şey..belki o plazmaya özgü bir şeydir..
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • Resimler ve yorumların için çok teşekkürler Thermaltake, tekrar hayırlı olsun

    PS3 takıldığında ekranda 1080i veya benzeri bir yazı çıktı mı? ne kadar çözünürlüğü destekliyor acaba?

    Bir de zor olmazsa laptop bağlantısı ile yüksek çözünürlüklü divx resmi koyarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler, iyi seyirler
  • evet ps3 ana menude 1080i cozunurluk oyunda 720p ye alıyor. Hıc full hd oyunum yok o yuzden ıslemcısı ne derece etkılı bılmıyorum.
  • Ps3 de hdmi ile 1080p vermesi lazım,denediniz mi acaba ?
  • oyunlarımın hepsı 720p resolution kutularında yazıyor. 1080p olmazsa nasıl versın kı
  • Haklısınız zaten bi önceki mesajınızda yazmışsınız ama ben görmedim.Elinize 1080p oyun geçerse yada blue ray film deneyip görüşlerinizi yazarsanız çok seviniriz.Bu arada güle güle kullanın cihazınızı,bence iyi bir seçim yaptınız...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.