Şimdi Ara

Yaşanabilir NEMSİZ şehir tavsiyesi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
67.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gelişmiş bir yer değil tabii ama datça çok iyi bea.
  • ankara ve eskişehir işte soracak neyi var bu sorunun?
  • Bodrum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batıya gitiğimde bende nefes alamıyorum sıcaktan bunalıyorum. Dışarı çıkmam gerekti mi akşam 6 dan sonra çıkmayı tercih ediyorum.
    Rizeye döndüğümde oh be dünya varmış diyorum 40 derecelik şehirden 20 dereceye gelmek cidden çok güzel birşey. Doğu karadenize alalım sıcak sevmeyenleri
  • Niğde Tabiki
  • Balıkesir. Merkezden bahsetmiyorum ayvalık edremit akçay altınoluk civarı. Müthiş rahatlatıcı bir havası var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef öyle bir yer yok aklın varsa aç klimayı yat evde
  • Yer Aydın merkez biraz önce arabadan indim bindiğimde saat 14:30 47 derece gösteriyordu arabadaki derece hareket halinde 43 kadar düştü, eskiden de sıcaktı nem yoktu ve bu kadar bunaltmıyordu havası ama ikizdere ve çine barajları bitince üstünede mantar gibi jeotermaller eklenince çekilmiyor artık buranın havası nem nefes aldırmıyor jeotermaller den salınan gazlar sözüm ona yasak kokusu tüm şehri basıyor klimaLAR hiç kapanmıyor geçen ay 386 tl elektirik parası ödedim neyseki klimaları geçen sene yeniledim eskisine göre çok fark etti.
    Merkez de durulmaz, aslında her yer aynı küresel ısınma dan mışşş.
  • Nemşehir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatya diyenler var ama 2 hafta olmadı oradaydım arkadaşa gittim. Tamam nem yok aşırı ama rezalet bir sıcağı var belki garip gelebilir adana ya teyzeme gittim adanadan çokta farklı değildi. Ha adana cehennemin direk üzerine kurulmuş bir şehir nasıl yaşıyorlar hayret dedim. Ama Malatya da çok farklı değildi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ, Malatya nem çok az, yazları akşam serin, gündüz de çok sıcak değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce sarıkanışa gittim.

    0 rakım 30 derece sıcak bol nemden

    2400 rakım gündüz 5 derece akşam 0 derece sıcak ve 0 neme geldim. Köylerde akşam soba yakılıyor. Sarıçam ormanları muhteşem. Çöplükte açık hava ayı sineması izledim. Sadece ayı değil kurt, tilki çakal ne ararsan var.

    3 ay sıcak gerisi soğuk malum. Ancak nemli soğuk adamı hasta eder. Kuru soğuk ayaz harici hasta etmez.

    Yazın 45 derecelik Antalyada çok sıcak ve nem için dünya para veriyonuz. Eylülde ege akdenize, yazın doğuya, kışın batıya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzak doğu
    KARS

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrimsel

    adana
    Yaniyürük......

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon değil. California iç kesimleri olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunca süre eskişehirde kalmış ve sürekli gidip gelmiş birisi olarak eskişehir hakkında biraz bilgi vereyim.şehir güzeldir yeşilliği olsun sosyal yaşam alanları olsun avm kafe bar tarzı yerler oldukça yeterli ben o konuda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.ortam genellikle öğrenci ağırlıklıdır bu yüzden öğrenciye yönelik şeyler fazladır.havası güzeldir yazları ortalama sıcaklıkta akşamları biraz soğuk olur ama kışı serttir.iş imkanları fena fena değildir biraz araştırırsan oradaki fabrikalar gibi yada kurumsal büyük firmalarda güzel işler bulabilirsin.kira konusu her şehirde olduğu gibi biraz yüksektir bunda öğrencinin ve memurunda etkisi var malesef öğrenci ve memur için yüksek kira bedelleri istiyorlar ama istanbul ankara izmir gibi şehirlere kıyasla çok daha ucuza güzel evler bulursun.örneğin 3+1 evi 800-1000 tl gibi fiyata tutabilirsin şehir merkezinde ama şuan nedir tam bilemem ben 1 2 sene önce böyle gördüydüm ama diğer şehirlere kıyasla oldukça iyi gibi duruyor.trafik son zamanlarda arttı bunun en büyük sebebi göçün artması son yıllarda şehrin popülerliği arttı ve nüfus 1 milyona yaklaştı 1 2 seneye kalmaz 1 milyon olur gibime geliyor.şehir çok büyük değil birçok yere yürüyerek gidebilirsin zaten toplu taşıma neredeyse her yere ulaşım sağlıyor.insanları için şunu söyliyeyim oldukça medeni saygılılar hatta birçok şehirde göremeyeceğiniz saygıyı görürsünüz diyebilirim.mesela 2014 2015 yıllarında eskişehirde bir kafede otururken masama ve üstüme şemsiye düştü mekan sahibi gelip defalarca özür diledi önemli değil olur böyle şeyler dedim ama adam onun üstüne bana çay ikram etti tekrar kusura bakma dedi.bu davranışı daha önce hiç görmedim desem yeridir.bunun yanında bunun tam tersi esnaflarda var ama genel olarak insanları sıcakkanlı ve iyiler pişman olmazsın bence.




  • niye yaziyonuz birader gelip oralarida mi doldursunlar bnm aklimda efso şehir var ama soylemiyecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskişehir iyidir güzeldir ama kışları çok soğuk be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.