Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.207
Cevap
269
Favori
1.986.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gerçeksöz G kullanıcısına yanıt
    Çok memnun kaldım baza filan hikaye hem düzenli olarak havalandırmak gerekiyor kokmaması için hemde altındaki zemini temizlemek eziyet ama bu karyola ömürlük akarı yok kokarı yok alt kısmı boş olduğu için temizlemeside kolay şiddetle tavsiye ederim.
  • yatsan hybrid uykucu lateks harika bir yatak. Rulo online satilanlar kotu vs demislerdi cekincem vardı. 1.5 yıldır kullanıyorum. Bel fıtıgi agrilarindan kurtuldum . fitik biri yirtik. kilo var. ilaç gibi geldi. Üretene paketleyene emegj gecen herkese duacıyım.

  • Khellixix K kullanıcısına yanıt

    Kilonuz nedir?

  • merhaba orta sert bir yatak önerisi verebilir misiniz acaba çift kişilik 85 kiloyum 1.90 , eşim 55 kilo 1.80




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treleleloysh -- 7 Şubat 2024; 0:39:59 >
  • Etrafında İDAŞ SLEEPİNG SPACE marka yatak kullanan var mı acaba?


    Neden sordum derseniz. Birçok mağazanın önerisi üzerine bu yatağı aldık. Eşim memnun ama benim bulunduğum kısımda bir çökme söz konusu. Yatakta sola doğru dönerken bir rampaya çıkar hissi veriyor. 2 kez servis geldi. Çökme olmadığını vücut imzası, ya da vücut izi olduğunu söylediler.

    Bu durumda ne yapmalıyım. Yatak 10 aylık. Tüketici hakem heyetine gitsem yenisi mi verili gerçi yenisini de alsam aynı sorun devam mı eder? Fatura tutarını ödeseler yatak beni aldığım fiyatın 2 katına çıkmış o bedel ile düşük model yatak bile alınmıyor. Ne tavsiye edersiniz?

  • Erdal5757 E kullanıcısına yanıt

    Birçok mağazanın önerisi üzerine İDAŞ SLEEPİNG SPACE bu yatağı aldık. Eşim memnun ama benim bulunduğum kısımda bir çökme söz konusu. Yatakta sola doğru dönerken bir rampaya çıkar hissi veriyor. 2 kez servis geldi. Çökme olmadığını vücut imzası, ya da vücut izi olduğunu söylediler.

    Bu durumda ne yapmalıyım. Yatak 10 aylık. Tüketici hakem heyetine gitsem yenisi mi verili gerçi yenisini de alsam aynı sorun devam mı eder? Fatura tutarını ödeseler yatak beni aldığım fiyatın 2 katına çıkmış o bedel ile düşük model yatak bile alınmıyor. Ne tavsiye edersiniz?

  • poet2626 P kullanıcısına yanıt
    Ben konfor yataktan aldım sleping space den sikayet var sitesinde goruklerimden sonra vazgectim cokme sorunu cok var ve ugrastiriyorlarmista valla Allah yardımcın olsun işin zor
  • Arkadaşlar selamlar bir yatak arıyorum F/P ürünü bütçe 6 bin tl tek kişilik sert bir yatak sert ama bazı modellerde olduğu gibi tahta gibi sert değil ama sert yinede pedsiz olacak mümkünse ve yaylı bir yatak olacak teşekkürler

  • poet2626 P kullanıcısına yanıt

    Yatak izi, yatak imzası… Vay be ne güzel tabirler var çökme kelimesi yerine kullanılan. Rezillik hocam her yere şikayet edin. Böyle bir durum yok. Uydurmuşlar resmen.

  • Treleleloysh T kullanıcısına yanıt
    yatsan woodlake veya majesty deneyebilirsiniz
  • supertrampNFT S kullanıcısına yanıt

    Tavsiye ederim açıklamaları okuyun isterseniz.



  • zcanmor Z kullanıcısına yanıt

    maalesef durum bu. aynı yatağın yenisi de gelse aynı şey olur heralde. mecburen milenium yada miracoil isteyeceğim imkan verirlerse.

  • rochezdea R kullanıcısına yanıt

    Penrose u beğendim açıkçask ama 33 bin tl ye değer mi bilmiyorum. Yataş ve lova yatakla ilgili kötü yorumlar gördüm kararsızım şuan.

  • orkanbayraktar O kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba penrosedan memnun musunu% acaba ben de almayı düşünüyorum

  • Arkadaşlar merhaba sert yatak arayışım sonunda serta bowery aldım hakkında pek yorum yok nasıldır bilgisi olan var mı, diğer markalarda çok sert yataklar fiyatı çok yüksek pedliler yumuşak kalıyordu.

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    yatsan mağaza müdürü demiş, istanbulun sayılı mağazası ve müdür izmirdeki üretime yönelik detaylı bilgi sahibiydi.


    yatağın yay dahil alt katmanlarının sertliğini alıp denge sunacak bağımsız /ilave ped katmanının da bir ömrü var, seneler sonra ve kullanım sıklığına ve yatan kişinin kilosuna göre hangisi galip gelirse...


    not: switzerland yatak serttir çünkü 100-110 kg üzerindeki müşteriler içindir ve satıcılar bu bilgiyi belirtmiyor. her kilogramdaki insana aynı yatagi sunmanın matematiksel olarak imkanı yok, eskime yorulma payları da dikkate alınarak belli kiloda ve vücut tipi ve uyku alışkanlıklarına göre sınıflandırılan yataklar sunuluyor. aksi halde tek bir yatak modeli sunulur 85 milyon aynı yatagi kullanıyor olurduk, mükemmel yatak.


    Ve bir ara sadece süngerden imal edilen yatakları yatsan neden üretimden kaldırmış bunu da sorun mağazada, faydalı kullanım ömrü cevabını alacaksınız.


    not2: swiss otel kullanıyor denilir ama ya reçetesinde farklılık vardır ya da üstteki pedler otelin kendi tarifine isteğine göre özel üretilir. Otellere sunulan yataklarla evlere sunulan yataklar birebir aynı değil.





  • nicknick N kullanıcısına yanıt

    onu bunu bilmem kardeş yatak 15 gün civarı önce geldi yaklaşık 2 haftaya yakındır kullanıyorum eşimde bende şuana kadar gayet memnun kaldık sert yatak seven biriyim sert yatak sevenlere tavsiye ederim. Özellikle 10 senelik yataş prestijin üzerine resmen dünya varmış gibi geldi o sabahları olan bel ağrım geçtiki bu bile verdiğim paraya değer. Ayrıca satıcı kişinin hakkını yiyemem bana sert olduğunu belirtti ve mağazaya girişimde kilom fazla olmadığı için başka modelleri gösterdi ben bizzat switzerland ı denedim ve orada kararımı verdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 13 Şubat 2024; 18:24:29 >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    Merhaba aldığınız ürün tam olarak hangisi? bu modelde sanırım 2 ürün vardı.

  • Elektrotek kullanıcısına yanıt

    switzerland premium modelini aldım switzerland da 3 model var biri switzerland original bu düz model diğeri benim aldığım switzerland premium bunun orginalden farkı bir tarafı yünlü diğer tarafı pamuk yaz kış değişim olayı var çift kullanım birde switzerland ın en üst modeli premium plus var bunuda farkı ped li olması ben ped ihtiyacı duymadığım için premium modelini tercih ettim ben alırken premium ile düz model arasında sadece bin tl fark vardı ped li olan premium plus ise 4 bin tl daha pahalıydı ben 15 bine premium modelini aldım.

  • sharkemre kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Kilolu değilim yazdığınız için daha yumuşak olarak hatırladığım model olabilir mi diye düşünmüştüm. Arayışa devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 13 Şubat 2024; 22:27:46 >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.