Şimdi Ara

Yatsan Switzerland - Visko Love Bamboo (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
3
Favori
41.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cdsoft C kullanıcısına yanıt
    Kinaye yapmadim cidden cok fazla rahat ama latali baza kullanmak zorundasiniz bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, neden latalı baza olmalı latalı sanırım esnek bombeli taht oluyor, bizim kullandığınız klasik sandıklı baza olmaz mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gittiğimizde WHİSPER yatak tercih ettik ve bel ağrıları olan ve sert yatak düşünen kişilere kesinlikle tavsiye etmiyorum bu yatağı. Ben her sabah bel ağrısıyla uyandım bu yatakta ve ısrarımla değiştirmeye karar verdik. Dün gidip değiştirdik MILLWOOD yatak ile umarım memnun kalırım
  • serta yatak tavsiye ederim
  • sweetzerlandı bende aldım fakat magazadakınden daha sert geldi bana getiren kişiler havalandırın yumuşar dedi varmı öyle birşey yumuşarmı gerçekten gelen yatak bildiğiniz tahta gibi üstüne yatınca dümdüz kalıyorum.
  • Arkadaslar 2 diskte kayma var. 10cm visko+paket yayli yatakta yatiyorum. Visko tabakaya gomuluyorum ve fitik cosmus vaziyette. Uyku kalitem: 1/5. Disk kaymasi olup, switzerland alan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bel agrilariniz azaldi mi, sabah kalktiginizda dayak yemis gibi oluyor musunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 26 Ekim 2016; 23:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boombip

    Arkadaslar 2 diskte kayma var. 10cm visko+paket yayli yatakta yatiyorum. Visko tabakaya gomuluyorum ve fitik cosmus vaziyette. Uyku kalitem: 1/5. Disk kaymasi olup, switzerland alan arkadaslardan yorum bekliyorum. Bel agrilariniz azaldi mi, sabah kalktiginizda dayak yemis gibi oluyor musunuz

    +1 hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şikayetle aynı yayaklara baktım, siz ne yaptınız acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_r_k

    Ben de aynı şikayetle aynı yayaklara baktım, siz ne yaptınız acaba?
    Bende de sırt fıtığı oluşmuş. Visco alana kadar mışıl uyuyan hiçbir ortopedik sorunu olmayan biriydim. Bel fıtığı ameliyetı olan eşim iyileşemiyor ve bende de sırt fıtığı oluştu. Sanırım viscolove ile sakat ettik kendimizi.
  • 2 sene önce switzerland almıştım disk kayması olduğu için. Yatakta rahat edemiyorum hiç edemedim. Sert zemin olduğu için bele iyi geliyor olabilir belki ama keyfe ve pskikolojiye göre iyi bir yatak değil bence. Dükkanda denediğim yatak ile eve gelen yatak arasında bariz fark vardı. Bu kadar sert değildi ilk geldiğinde görüştük zamanla yumuşar dendi. Kısacası Switzerland almayın.
  • Ben de konuyu hortlatmış olayım ama yatak seçimi gerçekten önemli, sert yatak seviyorum visco yataklardaki gömülme olayını sevmiyorum. Switzerland modelini beğendim ama gerçekten çok sert. Bir de switzerland premium plus modelini çıkarmışlar üstünde 2-3 cm lik bamboo ped var. Sanki o daha mantıklı gibi geldi bana. Deneyen kullanan var mı ? Switzerland'ın 4 modeli var , switzerland soft, original, premium ve premium plus. Bu plus olanı 34 cm diğerleri 27 cm yüksekliğinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de 22 aylık oğlum için ve kendimiz için yatsan Switzerland Essential Soft almak için yatsana gittim. Doğal olması sebebiyle sadece pamuk olan modeller baktım.Burda yorumlarda bu yatak için yüzüstü ve yan yatılmaz diyor.oğlum yüzüstü yatıyor yastıksız ben de yan yatıyorum sürekli. Oğlum için sipariş verdim 100x200. İptal edesin var. Uyarmadılar beni bu konuda.Kendim için de tereddütte kalıp erteledim.Yatağa elimle basınç uyguladığımda yayları hissettim. 60 kilo 1.74 boy. Yumuşak modeli olmasına rağmen bana sert geldi. Şu an kullandığımız yatak yataş five-z. İlk zamanlar çok rahattı, iyiydi. 3-4 yıl sonra çöktü heryerinden. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan uzun süredir yatsan switzerland+yataş uyku pedi +visco yastık ile devam ediyorum. Memnunum. Özel mesajla soranlar olduğundan paylaşmakta fayda gördüm.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.