Şimdi Ara

Yavru Sibirya Kurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu ana kadar yakın bir tanıdığım besledi bende onun yanında biraz tecrübe sahibi oldum şimdi de heves ettim yavru olarak alıp eğitmek ve ona da sıcak bir yuva sunmak istiyorum fakat yaşadığım şehirde barınak yok , pet shop yok . Dışarıdan çok yüksek fiyatlara satılıyor . Sahiplendirmek isteyen olursa kesinlikle alıp bakmak isterim uzun yıllar boyunca . Evimizin bahçesi yok fakat zamanla tuvalet eğitimi vererek evde beslerim hiçbir sıkıntı yaşamadan . Dediğim gibi Elinde yavru birkaç aylık yavru olan varsa mesaj atabilir.



  • Evde köpek bakımının zorluğunu biliyor musunuz?

    Sabah akşam günde en az 40 dk gezdirmen lazım.

    Tuvaleti için çok uğraşman lazım ki beceremezsen işin çok zorlaşır.

    Eğitimini iyi yapman lazım dışarıda tek lafın ile susmasını bilmeli. Ne insanlar görüyorum Köpekleri yanlarında kuduruyor söz geçiremiyor, yazık.

    Her sabah aynı saatte mamasını önüne koyacaksın dışarı çıkarıp tuvaletini yaptıracaksın.

    Evde köpek beslemek zordur. Biraz daha düşünün senelerce yapacaksınız bunları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalet eğitimi vermek çok çok zordur.4 aylık köpeğim her öğün 1 kilo kaka yapıyor.Eğer ki eğitimi veremezseniz hayvanı iki gün sonra istemeyeceksiniz.Evinizde bahçe de yoksa sibirya kurdu gibi bir köpeği apartmanda besleyerek hayvana yazık etmeyin.

    Ya minyatür cins bir köpek alın ya da almayın.
  • Köpek beslemenin zorluğunu biliyorum fakat zaten şuan boştayım yani okul ve iş yok , amacım almak değil zaten . Yani sabah kalkar kalkmaz maması önünde olacak o yönden hiçbir sıkıntı yok hergün olmasa da 1 haftada en az 4-5 gün 2-3 saat dolaştırırım.Bunun dışında evin balkon tarafını ona ayırdım tamamıyla ( balkon kapalı ) , alışmaması durumunda başka bir yol düşünürüm çünkü bir köpeğin vebalini almak istemiyorum . Ve tabiki sizin yorumlarınızı çok iyi değerlendirip kararımı verdim . Yani köpeğimi bir hayvan gibi değil bir dost gibi yetiştiricem yıllar boyu , bu büyük bir sorumluluk .
  • Koskoca köpeği balkona kapatıp bakmayı öncelikle unutun.Hayvanı kafese kapatıp bakmakla aynı durum.

    Diğer hususta da yavru alıyım eğitim vereyim düşüncesindesiniz.Bu güzel bir düşünce ama köpek eğitimi gerçekten zor ve sabır isteyen bir iş.Sizin vereceğiniz eğitim bir kaç komut ve tuvalet eğitiminden başka bir şey olamayacaktır(yanlış anlamayın bunu tecrübesizliğinizden dolayı söylüyorum).Dolayısıyla yavru köpek arayışına girmektense 1 2 yaşlarında tuvalet eğitimi almış, komutlara hakim yuva arayan sosyal medyada ilanları olan dostlara bakarsanız.Hem onlara yuva sağlarsınız hemde eğitimli köpek alıp ilk etaptaki sorunlarla uğraşmamış olursunuz.Ben yavru alıcam bana bağlansın gibi bir düşünceniz varsa eğer acilen bundan kurtulun.Siz evinizi, hayatınızı, sevginizi onla paylaşırsanız sizi çok çabuk sahiplenecektir.
  • Merhabalar bizde de yavru sibirya kangal kırması var (3 aylik) egitmesini bilmiyoruz ilk köpeğimiz. Kendini cok sevdiriyor uysal bir hayvan. Apartmanda bakiyoruz ama ne yer ne icer bizde tam bilmiyoruz. Sitelere bakiyorum yazilar icinde celiskiler var. Buraya birilerine birseyler danismak icin kayit oldum ama baslik acmayi bilmiyorum. Buraya gelen kopek sahipleri birde bana yazarlarsa sevinirim danismak istedigim seyler var. Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Curukvis

    Merhabalar bizde de yavru sibirya kangal kırması var (3 aylik) egitmesini bilmiyoruz ilk köpeğimiz. Kendini cok sevdiriyor uysal bir hayvan. Apartmanda bakiyoruz ama ne yer ne icer bizde tam bilmiyoruz. Sitelere bakiyorum yazilar icinde celiskiler var. Buraya birilerine birseyler danismak icin kayit oldum ama baslik acmayi bilmiyorum. Buraya gelen kopek sahipleri birde bana yazarlarsa sevinirim danismak istedigim seyler var. Simdiden tesekkurler.

    Pet shop veya veterinerlerde satılan kuru mamalardan verin.

    Onun haricindeki yiyecekler köpeğin ihtiyacı olan vitamin ve proteini karşılamayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.