Şimdi Ara

Yazılım okumak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ünili abilerime bi sorum var. Yakında ygs'ye lys'ye gireceğim. Hayalimde hep bilgisayarla uğraşan bir insan tipi var. Özellikle yazılımcı olma konusunda. Sorum şu; C, C++, HTML, CSS veya mobil yazılım dillerini öğrenebilmek için hangi üniversitenin, hangi bölümüne gitmek gerekiyor? Bilgisayar Mühendisliği bunları içine alıyor mu? Sağ olun şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şöyle inzah edeyim. Ben Bahçeşehir Üniversitesi'nde Yazılım Mühendisliği okuyorum. Fakat HTML / CSS / ASP.NET .... tarzı web-tasarım dillerini hep kendim lise dönemimde öğrendim. Yazılım dili öğrenmenin pek zor bir yanı yok. Üniversite'nin bize kattığı ise Samsung'un kendisinin açmış olduğu Android Programlama Lab'ı, .NET Lab'ı gibi ev ortamında bulma şansının olmadığı laboratuarlar. Mesela biz 1-2. sınıf çerçevesinde Java ve C# dışında bir programlama dili görmeyeceğiz temelde. Fakat seçmeli derslerinde ister pyhton ister C++ görebilirsin.

    Yani toparlamak gerekirse kardeşim. Dilleri bu kadar dert etme, ayriyeten bölümün öğrencisi olarakta diyebilirim ki önemli olan projeni yönetebilmek. Kod yazan adam çok

    Sınavda başarılar şimdiden.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.