Şimdi Ara

Yazılım yukleme programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar

    Goldmaster 7400Cim (with USB) kullanmaktayım, gayette memnunum. form sayfalarında bu cihaza yazılım yuklenmesi ile ilgili olarak KUpatsky yukleme editorunden bahsediliyor. RS232 kablosu ile bu is yapılmakta imis.

    Tum arama ve taramalarıma ragmen Bu KUPatsky programını hic bir yerde bulamadım. Hadi bulduk diyelim sonraki asamalarda ne yapılırda bu 7400 Cİm guncellenir. Bu is icin antencilere para dokmekteyim yardımınız ile bundan kurtula bilirim gibi geliyor. Benim gibi evde bilgisayar beslene ama nimetlerinden yararlanamayan arkadaslarda faydalanmıs olur.

    Yardım, destek ve bilgi paylasımınız icin simdiden tesekkurler.

    city35, izmir



  • bence hemen o linki kaldir...
  • pm ine cevabı yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GregoR_MendeL -- 6 Ağustos 2006; 22:03:06 >
  • 1-kardeş burda verdiğim linki kaldır demişsin peki uydu forum kurallarını okudunmu sence hangisini ihlal ediyor?ben 3 kere okudum bulamadım.
    2-hemen o linki kaldır ne demek ben senin ssk lı işçin değilim.
    3-yazılım yüklemek sadece illegal yayınları izlemek değildir kullandığın receiverini günceller kanal geçişini hızlandırır ve hataları düzeltir.
    4-eğer kastın reklam yaptın demekse ki çok saçma o zaman bu forumda kimse link veremez.
    5-o yazdığın mesajı değiştir yoksa bende cevap yazarsam hoş olmaz.
    6-biz senin gibi başkalarının emeğini çalıp yayınlamıyoruz (eurosport)


    bana pm den verdigin cevap bu...ben acik birisiyim ve sana cevabini burdan verebilirim...1. si senin iyiligin icin dedim cunku baska forum adi vermek forum kurallari geregi yasak bundan dolayi ceza alabilirsin...2.bende yazilim yukluyorum ayriyetten mach ,tasarim gibi forumlarda key dosyasi veriyorum ama hic bir zaman baska forum adi kullanmadim...3.ben ne emek calmisim anlamadim ...ne eurosport u ...




  • arkadaşım sana cevap verip polemik yaratmayacağım ben cevabı verdim
  • Önce birbirinize verdiğiniz cevaplara biraz dikkat edin. Kimseyi "Emek çalmak" gibi bir şeyle itham edemezsiniz! Ayrıca bu yaptığınız kapanmış konuyu bir daha açmak ve tartışma ortamı yaratmaktır.

    @EKUREL, sizi ceza almamanız konusunda uyarmış ve gerekli cevabı yazarak "linki kaldır" demiş. Bunu direk emir cümlesi olarak algılamanız ve bu yazıları PM aracılığı ile atmanız yanlış.


    Ayrıca forum linki vermek yasaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.