Şimdi Ara

YBS - YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ NEDEN GELECEĞİN BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar. Bilişim çağındayız bilgi çağındayız artık, istatistik endüstri müh. pc müh. gibi bölümlerin zamanı ama bu bölümlerin hepsini içerisinde bulunduran YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ okuyanlar yakın gelecekte çok iyi yerlere gelecek.

    en kötüsü abdye gider 4k usd maaşla çalışır veya euda 3k euro maaşla başlangıç yaparsınız dil kasarsanız.


    BOUN Uygulamalı bilimler fak.

    MARMARA

    Akdeniz Uygulamalı bilimler fak.


    ülkedeki en iyi devlet okullarıdır.


    özelleri de değerlendirebilirsiniz ama ben olsam tercih etmezdim..


    herkes için hayırlı bir tercih dönemi olur umarım hukuk psikoloji pdr yazanlar ıcın sadece huzun... teknoloji geliştikçe işletme mühendisliği endüstri mühendisliği ekonomi istatistik grafik tasarım bilgisayar mühendisliği gibi bölümlerden oluşan multidisipliner bölüm ybs ve diğer teknoloji bölümleri değerlenmeye devam edecektir. eğer şimdi yazarsanız gelecekte gelen o büyük sıçrama'da kral olursunuz. siz şimdi 3 kitap bitirdiyseniz gelecekte ybsye girmek için 13 kitap bitirmek gerekebilir. istatistik bir bilimdir asla yanılmaz.


    yökatlas üzerinden kişi başında düşen kontenjan sayıları ve tercih sayılarına bakıp ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz..








  • Sen ybs mi okuyorsun hocam ?

  • Birkaç sene önce 150k-200k bandında takılan bölüm bugün bugün ilk 20 bin bandında. İşin komiği hoca kadrosu vs her şey aynı. Sıralamaya göre değil istediğiniz bölüme göre tercih yapın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElFerrari -- 20 Haziran 2022; 0:21:21 >
  • ''En kötüsü ABD'ye gider'' sözünden sonra ciddiye alınmaması gerekir bu şahsın. ''En kötüsü'' ''ABD'ye gider''.

  • ElFerrari kullanıcısına yanıt

    Gel de bunu liseli kardeşlerimize anlat. 4 yılda ankara hukuktan en az 20 tanıdığım gitti MYP ile. Boun iktisattan 2, GSÜ UA'dan 1 kişi geldi... Sosyal medya etkisi, popülerlik havasıyla tercih yapıyorlar sonra üzülüyorlar... En önemlisi insanın kendini tanıması

  • troll işte

  • sinirlenmeyin kapagı atın sız ya bi yere ahahahahah :D kpss kasın bakalım

  • En kötüsü ABD'ye gidecekmiş de 4k USD maaşla çalışacakmış ahahaha. Bu YBS'yi keşfedenlerin külyutmaz tavırlarına bayılıyorum. Tamam ulan herkes salak siz geleceğin bölümünü keşfettiniz. Veri bilimi/data mining/visualization, nesne yönelimli programlama, iktisat, işletme, müşteri ilişkileri yönetimi falan filan... Tamam zeki çocuk, tamam ben ikna oldum... FOX Haber'de genç işsiz olarak röportaj verirken bulmayın kendinizi de ne yapıyorsanız yapın.

  • bilişim olmazsa olmaz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.