Şimdi Ara

Yeni aldığım TV’de (49Pus7503) kanallar kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaklaşık 3 hafta önce Philips 49Pus7503 modelini internetten aldım. Servis kurulumu sonrası gayet güzel bir şekilde tvyi kullandım. Ancak son 1 haftada, durup dururken 3 kez kanallar kayboldu. Kanal kurulumu yapmaya çalıştığımda ise %0’da kalıyor. Yüzde ilerlemiyor. Ancak fişi çıkarıp takınca düzeliyor.

    Telefondan servis hizmeti aldım(Philips’in tv uzmanından). Talimatlarını yerine getirdim. O da kanal kurulumu yapmamak istedi. 45 dakika bekledim ancak yine %0’da kaldı. Tekrar aradığımda, fişi çekip, birkaç dakika bekleyip takmamı söyledi. Bu şekilde yapınca zaten kanallar geri geliyor. Ancak sorunun kaynağını bilmiyorum.

    Yeni aldığım bir tvde böyle bir sorunun olması çok can sıkıcı. Bunun çözümü var mıdır ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yukarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anten sisteminde herhangi bir arıza olmadığına eminseniz çağırın servisi baksınlar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Servise sorunu anlattığımda, sorunun televizyonda olmadığını, uydu sinyali ile alakalı olduğunu söylediler. Ama bunu bile onca münakaşa sonrasında söyleyebildiler. Philips müşteri hizmetleri bu konuda gerçekten çok kötü.

    Fişi çıkarıp takınca kendine gelmesi çok ilginç. İnternette yaptığım araştırmada, benzer sorunu olanların, topraklamayı iptal etmeleri ile birlikte sorunu çözdüklerini okudum. Ben de topraklamayı iptal ettim. Birkaç gün böyle deneyeceğim.
  • Otomatik kanal guncellemeyi kapatmayi deneyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips almayı aldırmayın. Aynı problemi yaşıyorum. Ve bir sürü şikayet var. Lanet olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,


    Philips 6501 Android modeli TV var, son 1 aydır durduk yere uydu kanalları gidiyor. Kanal isimleri listede görünüyor ama "Sinyal yok" uyarısı veriyor ve görüntü gelmiyor. Bazen gün içinde kapatıp açınca kendiliğinden düzeliyor. Ama 4 5 defa sıfırdan kurmama rağmen sorun düzelmedi. Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ilede denedim. Bazen kurulumda uyduyu hiç bulmuyor bazen buluyor kurulumu tamamlıyorum ama 1-2 gün sonra gene aynı problemle karşılaşıyorum. Bu sorunla karşılaşan yada bilgisi, yorumu olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Çok can sıkmaya başladı bu sorun.....


    Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.