Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1009. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.369
Cevap
380
Favori
1.528.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • liebermann L kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam. Bende önümüzdeki hafta teslim alacağım aracımı. Uzun yıllardır dizel kullanıyordum ama yıllık az km yapmam ve artık çok bir esprisi kalmadığı için benzinli modele geçiş yaptım. Mutlaka gidip test sürüşü yapın. Başka bir arkadaşın da size yazdığı cevaptaki gibi ayağınızı gazdan çektiğinizde otobüslerdeki retarder gibi bataryasını şarj etmek için hafif bir ses yapıyor ve yavaşlatıyor aracı. Bu beni rahatsız etmedi , sanırım sürüş profilleri kısmından vs. ayar yapılması için güncelleme gelir buna diye düşünüyorum.

  • FAtEisdEAtH kullanıcısına yanıt

    Firmayı bir araştırın , yüksek ihtimalle orjinal kablo ile yapıyorlardır zaten. Bu işlemler garantiyi bozmaz. Dediğiniz gibi anlamaz bile servis.

  • FAtEisdEAtH kullanıcısına yanıt

    Garanti konusunda şahsen kesin bilgim yok. Yaşanmış bir olay da okumadım burada ancak fark edilirse muhtemelen (hatta kesin) arıza çıkarırlar.


    Ekledikleri özellikler pek de ihtiyaç duyacağınız şeyler değil. Zaten tam donanımlı araç aldığınız için çoğu şey orijinalinde yüklü. Şahsen risk almaya değmez diye düşünüyorum.


    Aracın tam donanımlı olup tek eksiği şu ön tampon kamerası maalesef. Siz de Ankara'daki servislere bir sorun isterseniz. Parçaların montajını yapıp, aracın VIN numarasına da tanımlama yaparlarsa araç fabrika çıkışlı ön kameralı olur. Zamlardan önce paketin fiyatı 10.200₺ civarındaydı. Parça maliyeti 18.000₺ kadar. Bir de işçilik alırlar. Çıkan parçaları da satışa koyarak oradan gelecek parayla ortalama 15.000₺ civarı bir masrafı olur. İkna edebildiğiniz bir servis olursa bana da bilgi verin lütfen :)

  • FAtEisdEAtH kullanıcısına yanıt
    Aynaların geri viteste inmesi ne yazık ki yok. Hafızalı koltuk olan modellerde var. DS4 ve Picasso da olup bunda olmaması beni çok uyuz eden bir durum özellikle siyah jantı park ederken surtmemek adına çok iyi bir özellik olacakken araç Shine Bold olmasına rağmen bulunmuyor.

    Ön kameranın size katacağı çok bir işlev yok sadece park halinde örneğin dur kalk trafikte birine çok yaklastiniz ve park sensörü ile kamera devreye girmiyor. Sadece park esnasında çalışıyor.

    Park asistanı özelliği tele kodlama ile açılıyor bunuda ticarete dökmüşler uçuk rakamlar istiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, dün itibariyle 2024 model dizel C5 aircross shine bold sahibi olduk. Aracı teslim almadan hemen önce 3 yıl veya 30000km servis bakim paketi teklif edildi. Ancak son ana denk getirildigi için düşüneceğimi söyleyip kabul etmedim. Sizce böyle bir paketi şimdiden almak gerekir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercury79 M kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl sigorta şirketi yüzünden serviste yaşadığım olumsuz deneyimden dolayı citroen merkez bakım hediye etti. 15k bakımına gittiğimde yağ, yağ filtresi değişiyor dediler. Hava filtresi, polen filtresi nolacak dediğimde bakımda onlar yok ki dediler. Peki dedim kendim yaptırsaydım olacak mıydı? Cevap evet. O ana kadar kararsızdım bakım paketi almaya ama yapılanı görünce iyi ki almamışım dedim. Bahsettiğiniz paketin içeriği kalem kalem netse birşey diyemem ama bakım deyip geçiyorsa ben olsam yaptırmam. Hediye edeceklerse başka tabi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CyberSage C kullanıcısına yanıt

    Görevlinin verdiği bilgiler beni de tatmin etmedi. Dediğiniz gibi parasıyla servise gelenle paket kapsamında gelene farklı muamele yapıyorlarsa zaten yaptırmanın anlamı yok. Bilgi için teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih191905 F kullanıcısına yanıt

    bendede 23 shine var ilk işim gizli özellikleri açtırdım. Hangi ildesiniz bilmiyorum Ankaradan bir arkadaş yapıyor bazen ist da buluşma oluyor c5 ciler ordada yapıyor düşünürseniz.


    benim Çinden uygun fiyatlı bazı siparişlerim gelecek gelirde elimde kalan olursa burada paylaşırım. çoğunu ön siparişle aldım

  • Arkadaşlar merhabalar, geçtiğimiz hafta içi 2023 shine bold paket alarak Citroen ailesine katılmış bulunmaktayım. Araç tanıtımı yapılırken kablosuz şarj olduğu söylendi arabayı seçtiğim renkte teslim alırken kablosuz şarj olmadığını farkettim. Tanıtım yapan yetkili bile bunun olmamasının mümkün olmayacağını söylerek şaşırdı. Diğer araba ile karşılaştırdık fakat yok.
    Bu durumla karşılaşan var mı? Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 bin bakım ücretleri ne kadar, yakın zamanda yaptıran var mı?


    eit: 8 bin TL diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 11 Mart 2024; 11:21:36 >
  • Elimde fazlalık Peugeot/Citroen uyumlu kablosuz Android Auto dungle var. Düşünen var ise ulaşabilir. Telefonu kablo ile araca bağlamadan, aractan Android Auto butonuna tiklayip direk baglanmasini sağlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmgltk kullanıcısına yanıt
    Yeni araçlarda kablosuz şarj yok diye biliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • osmgltk kullanıcısına yanıt

    Bu durumla bende ilk kez karşılaşıyorum, Citroen adına rezalet bir durum. Normal şartlarda belli bir donanımdaki araçta opsiyonel olmayan özellikler sabittir değişmez. Ama burada gördüğüm farklı yıl hatta aynı yıl araçlarda bile Citroen kafasına göre bazı özellikleri kısmış. Çok anlamsız. Bayiden alırken özelliklerin yazılı olduğu bir doküman vermişler miydi? Eğer öyle birşey varsa telafisini isteyebilirsiniz, onu ekleyemezler ama bakım+garanti vs birşey alabilirsiniz sanırım.

  • 2020 Aralık üretimi Shine aracımda eller serbest bagaj özelliği vardı fakat kapattığı zaman aracı kilitlemiyordu. Boş butonu çıkartıp baktığımda tüm tesisatın halihazırda çekili olduğunu gördüm. 12,5 Euro'ya 98106176ZD kodlu butonu bir yedek parçacıdan temin ettim. Taktım ve direk çalışıyor :)


    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR




  • benim shine bold'da üstteki gibi. kilitliyor.


    Uzaklaşınca kilitleme olsa iyi olurdu ama.

  • TzisTa kullanıcısına yanıt

    Aracınız makyajlı kasa ise zaten bu kilitleme butonu kaldırıldı, ilgili ayar araç içi ekran menüsüne alındı. Benim aracım makyajsız shine YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR 

  • TzisTa kullanıcısına yanıt

    Benim araçta 2022 model shine bold ve üstteki gibi ama kilitlemiyor. Saçma sapan bu citroenin özelliklerinin her araçta farklı olması.

  • osmgltk kullanıcısına yanıt

    yeni modelde yok diye biliyorum, zaten olanlarda kullanmıyoruz diyor çok yavaş şarj ettiğinden dolayı ama satıcı size yanlış bilgi vermiş ise gönül alma anlamında hediye talep edin bence paspas bagaj havuzu vs gibi

  • Merhabalar arkadaşlar,


    1.5 yıllık güzel c5 tecrübem maalesef kötü bir tecrübe ile bölündü.


    Tavanda boya atması çıktı, araç 2022 yeni kasa.


    Genel merkezle görüşüyorum ; sizce hangisi daha mantıklı = boyatıp üstüne x tutar mı istemek veyahut boyatmayı red edip x tutarı talep etmek mi.


    Tutara x yazma sebebim henüz birşey önerecekler mi , önereceklerse ne kadar bilmiyorum.



    Bu konuda tecrübe olanlarla fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.

  • Softwalker S kullanıcısına yanıt

    boyat hocam 3 yıl oldu bişe olmadı

  • 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.