Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1013. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20.329
Cevap
379
Favori
1.522.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • afe000 A kullanıcısına yanıt
    Hyundai kia grubunda olan şanzımanda sorunlu diyorlar ısınıp hata veriyormuş. Psa grubunda olan şanzıman gerçekten çok kaliteli daha az sorunlu tercih edeceksem sırf bu nedenle ve 1.6 motorun gerçekten iyi bir performans sunmasından kaynaklı. Diğer tarafta zaten sürpriz yumurta dsg var bakalım aracımı satıyorum kuga 3008 veya c5 ne denk getirebilirsem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • afe000 A kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum size,


    2022 yıl sonu aldığım sıfır araçta çıktı, firma size bir değer kaybı çalışacağız dediler haber bekliyorum.


    Her araçta sorun oluyor, sıfır leon almıştım 1. ayında yakıt kaçağı ortaya çıktı garantiden değiştiler.


    Boya atması da can sıkıcı bir olay ama yürüründe sorun oluşturmuyor çok şükür. Değer kaybınızı alıp ona göre ucuza satar geçersiniz.

  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    3008 de artık 1.2 e-dsc çift kavramalı kombinasyonu ile satılıyor. yeni kasa ile birlikte EAT zaten hiç olmyacak. sıfır alacaksanız 3008 ve C5te e-dsc6 ile karşılaşmanız olası.

    ikinci el ise 1.6 benzinli 180 HP EAT8 tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 29 Mart 2024; 13:50:36 >
  • Merhaba,


    Sedefli beyaz (inci beyaz) aracimin on tamponu icin rotus boyasi lazimdi. Sanayideki boyaciya gittim maalesef yok. Bunun icin simli oje kullanilabilirmi?

  • Herkese merhaba, 2019 C5 Aircross feel adventure sahibiyim. Aracımdan çok memnunum fakat bir şikayetim var ki beni Aracımdan çok soğuttu. Araçta 115 km üstünde bir direksiyon titremesi var. Maalesef her yolda, her eğimde vs de aynı şekilde titremiyor. Bazen çok hissediliyor, bazen çok az. Önce balans gibi düşündüm, ama çözmedi. Finish balans denen araç üstünde balans denedik geçmedi. Sene itibari ile lastik eskimiştir dedim lastik aldım, dinamik balans yapıldı, azaldı ama geçmedi. Şimdi yarın son lastik aldığım yerde balans yenileteceğim. Forumda okuduğum kadarıyla benzer sorunu yaşayan arkadaşlar olmuş ama ben net bir çözüm göremedim. Fikirlerinize ihtiyacım var, ne yapmalı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaangulcan35 K kullanıcısına yanıt

    Hocam lastikleri road force denilen teste sokun. Hunter 9700 balans makinası olan bir lastikçi bulun ve test ettirin. Son aldığım 2 takım lastikten 1er tanesi arızalı çıktı değişim yaptılar. Lastikler değişene kadar yapılacak her türlü balans yapıldı ama sonuç hep aynı. Bunu keşfedene kadar bir sürü yerde balans parası ödedim olan benim paralara oldu. Hiç uğraşmayın yeniden balans falan geçmeyecek çünkü. Road force testine sokun değerler 6nın üzerinde ise aldığınız markadan değişim isteyin. Test sonrası fotoğraf alırsanız lastik üreticisine baskı yapabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 1 Nisan 2024; 23:53:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt

    Bir önceki yani aracın üzerinde gelmiş olan lastikte de aynı şikayetlerim vardı ama maalesef, o yüzden sanki lastik hatasından ziyade sorun başka gibi geliyor bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaangulcan35 K kullanıcısına yanıt
    merhaba ayni problem bende var. tamamen rot ayari kaynakli en kaliteli rot balanscida yaptirinca gecti fakat bu ana kadar 3 kez rot ayari defalarca balans ayari yaptirdim gecmemisti bilginize. maalesef ne cihazlar kalibre edilmis nede ustalar. kafalarina gore yol sartlari icin rot ayari yapiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah sanayiye gittim, bir lastikçiye yanaştım, bir baktım içeride hunter 9700 balans makinesi var, saat erken sıra vs de yok, dedim usta böyle böyle, söktük lastikleri, 4üne de sanal yol testi özellikli cihazda dinamik balans yapıldı, 4ünde de 5gr ile 20 gr arasında sapmalar çıktı. Sonra denedim yolda oldukça azalmış titreşim, ama bitmemiş. Bir uygun olduğumda rota da sokmak istiyorum. Fakat anladığım kadarıyla bu sorun çoğu kullanıcıda var, sadece bazıları yüksek hızda aracı sık kullanmadığı için fark etmiyor yada önemsemiyor gibi geliyor bana

  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    2023 Ocak'ta 1.6 benzinli araç aldım. 15000km'dir kullanmaktayım. Genel yorumlarımı şöyle sıralayabilirim.


    Aracın motor şanzıman ikilisinden çok memnunum, gerek gücü gerekse viteste kararsızlık yaşamaması sürüş rahatlığını arttırıyor.


    Konfor olarak cidden yumuşak bir araç. Özellikle uzun yolda çok keyif alıyorum. Babamda tiguan var karşılaştırma yaparsak aralarında konfor olarak çok fark var, tiguan bana kalas gibi geliyor. Ancak tiguan daha sağlam daha rijit hissetiriyor, örnek olarak eşim tiguanda daha güvende hissediyorum diyor.


    Bu arada herkesin göklere sığdıramadığı süspansiyon sistemini gözünüzde çok büyütmeyin. Ben aldığımda tümseklerden pamuklar üzerinde geçeceğimi sandım ama çalışma sistemi farklıymış. O sebeple hayal kırıklığı yaşamayın.


    Shine bold var bende, dolayısıyla donanımlarından çok memnunum. Bu fiyata bu donanım, resmen donanım haber ölücüsüne hitaben araç yapmışlar, tam bir fp.


    Kol dayama altı saklama alanı çok geniş ve soğutmalı. Çok çok memnunum.


    Memnun olmadığım özellikleri şöyle sıralayabilirim;


    Multimedya ekranı bana göre rezalet. Hiç kullanışlı değil, kocaman bir ekran var sanıyorsunuz ama kullanılabilir kısmı çok ufak. Menü geçişleri kötü, ana (bekleme) ekranı yok, en son ne ile uğraşırsanız orada kalıyor.


    Geri görüş kamerası çok kötü çözünürlüğe sahip.


    Klimasını beğenmiyorum, ilave olarak havalnadırma ya da klima kapalı olduğunda dahi menfezlerden hava girişi var.


    Yağmur sensörü kafasına göre. Çok az yağmur yağsa bile en yüksek hızda çalıştırabiliyor. Manuel kullanayım desen bu seferde fasıla ayarı yok, yağmurlu hava sinir bozucu diyebilirim.


    Ses sistemi vasat, müzikle işi olmayanı üzmez ama keyif de vermez.


    İçeriden bagaj açma yok. Otopark girişlerinde güvenlikler ne zaman otomatik bagajı bozacak diye bekliyorum.


    Plastiği bol, malzeme kalitesi düşük diyebilirim.


    Yakıt konusu ile ilgili olarak, ilk bakıma kadar çok memnundum açıkçası. 7,4-7,5lt/100km Bakım sonrası düşmesini beklerken aksine 10lt'ye yükseldi.


    Yaptırmış olduğum ilk ve tek bakımdan çok memnuniyetsiz ayrıldım. İstanbul Sahrayıcedid Deniz Citroen. Güncelleme var ama yoğunuz bugün yapamayız, yıkamada yoğunluk var aracınızı yıkamadan teslim edeceğiz son olarak da telefonda verdikleri fiyattan yüksek bir meblağ çıkarınca Citroen müşteri memnuniyet tarafına şikayet ettim.


    İkinci bakımı istediğim bayide ücretsiz yapma şeklinde hediye verdiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 2 Nisan 2024; 10:54:27 >




  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın için biriyle anlaştım 1.6 için şu an içime kurt düştü yol yakınken vazgeçsem mi bilemedim. Diğer alternatifimde kuga ama onunda içi kamyonet gibi demode duruyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    İçine kurt düşecek durum yok. Al geç C5'i.


    Kuga ile kıyas olacak araç değil.


    Aracı araç yapan yürüyenidir, konforudur, içinde rahat konforlu hissetmenizdir.



    Benim bahsettiğim negatifler keşke daha iyi olsa diyeceğim şeyler.

    Kamerası kötü, keşke iyi olsa ama işini görüyor mu görüyor.

    Yağmur sensörü kötü, ee ne oldu yağmurda yolda mı kalıyorum.



    Biraz negatif anlattım sanırsam ama araçtan memnunum, yanlış anlaşılma olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 2 Nisan 2024; 11:23:41 >
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Aracı özellikle 1.6 motoru ve sorunsuz şanzımanı için istiyorum koltukları da inanılmaz rahattı. Şerit takiple vs işim yok genelde. Ses sisteminine de el atarım muhtemelen ilk etapta hoparlör değişimine giderim bakarım. Bu paraya bu rahatlıkta başka araç bulamadık açıkçası. Trafikte de fazlaca görüyorum insanlar memnun olmasa almazlar sonuçta.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle insanlar memnun ki alıyorlar.

    Kafanızı karıştırmaya gerek yok alın benzinliyi geçin, gerçekten rahat araç.

  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    C5A güzel araç memnunum ben de, ama Kuga en az Titanium+Dinamik Led ise düşünmekte fayda var.

  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Citroen C5A kullanıcıları burada özgün fikirlerini yazıyorlar. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorlar. Bir fanatizim söz konusu değil. Yani bir araç hakkında olabilecek en doğru yorumları okuyorsunuz. Olumsuz bir bakış açısına siz olumlu bakabilirsiniz. Tam tersi de olabilir. Kafanızda durumu simule edip kararını siz verin. Muhtemelen aracı bayide veya galeride incelemişsinizdir. Aklınızda kalan bir şey olmuşsa bir de bu yorumlar çerçevesinde dilerseniz tekrar inceleyin.


    Ben de 2023 Ocak'ta Shine Bold dizel almıştım. 19k oldu. Uzun yol dahi yaptım. Gayet memnunum. Aracıma misafir olan herkes de çok beğeniyor aracı. Hem özellik bakımından dolu dolu, hem de çok konforlu. Motor - şanzıman harika. Ncap testlerinde gayet başarılı sonuçlar elde etmiş. Kusuru var mı, var ama hangi arabada yok ki?


    Siz benzinli düşünüyormuşsunuz. Makyajlı kasa 1.6 180 beygir benzinli sadece 2022 modelde var. Yakında düşük km'lisi kalmaz piyasada. Fiyatta anlaştığınız araç varsa alın bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcakmak -- 2 Nisan 2024; 16:4:45 >




  • Merhabalar, ben de 2024 model Shine bold aldım. Önerebileceğiniz fiyat performans paspas seti var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercury79 M kullanıcısına yanıt

    sahler kullanıyorum ben hocam memnunum

  • onurcakmak O kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün aracımı sattım perşembe bir aksilik olmazsa 2022 model alacağım hayırlısıyla. Bayide binip çok beğendim zaten belim rahatsız koltukları aşırı rahat geldi çok ferah geldi tek beğenmediğim yanı cam tavan perdesi çok ince güneş alıyor onunda çözümü cam tavana film kaplatmak ısıyı kesecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaangulcan35 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu titreşim olayi ile ilgili servicebox da en azından benim araç için 90-130 km arasinda direksiyon titremesi için servis bülteni vardi.

    Sorunun çözümü için izlenecek 4. veya 5. adet çözüm önerisi vardı.

    Bunlardan birkaçı özel bir alet ile tahrik milinin gevsetilip tekrar sıkılması gibi bir husus idi yanlış hatırlamıyorsam veya ön takımın komple değiştirilmesi veya balans kontrolü yapılması gibi en basitten kapsamlıya doğru değişik seçenekler.

    Ancak gelgelelim bu servis bültenini kaydetmiştim bulamıyorum. Tekrar para veresim de gelmiyor.

    Geçen sene bakımda bahsettim serviste. Baktılar bültene. Bakımda ustaya söyleriz baksin dediler. Tabi usta lastikler aşınmış sebep olarak bunu yazmış.

    Hususi belirttim hem yaz hem kış lastiği (ki iki lastikte iyi durumda kış lastikleri yeni) aynı şekilde titriyor diye. Ama ezbere cevap vermişler.

    Hafta içi bir gün gelin teste çıkalım dediler de fırsat bulamadım.

    Gerçi gitsem de bin türlü mazeret uydururlar yok titremiyor yok normal yok lastik TSB yi bile inkar edebilirler. En fazla kayıt açtırılır ama sorunu cozebilirler mi TSB de ki adımları uygularlar mı muamma.

    Özetle çok uzun yazdım. Bu araçlar da titreme var ama balans ama rot ama farklı teknik bir neden.

    Güncel araç kullananlar benzer bir durum yaşıyor mu acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 10111012101310141015
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.