Şimdi Ara

YENİ CITROEN C4 - C4X ANA KONU 2021-2024 (289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sungur67
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.896
Cevap
209
Favori
413.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • snap_80 S kullanıcısına yanıt
    Servis doğru söylemiş. Ülkeye girişte bakım zamanını Türkiye için ayarlamamışlar. Bende de aynı durum olmuştu. Servis periyodik bakım sırasında bakım aralığını 15 bin km olarak güncelledi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hbk58 kullanıcısına yanıt
    Wi-Fi aktif edilemiyor. Kablosuz olarak E-C4 X te android auto çalışıyor. Aynı şekilde kablosuz olarak apple car play de çalışıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • harita güncellemeleri ücretsiz yapılıyor mu serviste yada biz kendimiz güncelleyebiliyor muyuz usb ile vs. ? E-C4X de bakım aralığı nedir ve kaça mal oluyor acaba ?

  • Bir arkadaş servis görevlilerinin wi-fi'ın yakın zamanda açılacağını ve böylece kendimiz güncelleme yapabileceğimizi söylediğini yazmıştı.

    Benim merak ettiğim wi-fi açılırsa kapalı olduğu için çalışmadığı söylenen sesli komutun açılıp açılmayacağı ve güncellemeyi kendimiz yaparsak açtırılan kapalı özelliklerin gidip gitmeyeceği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbk58 kullanıcısına yanıt
    Bakım aralığı 1 yıl veya 25.000 km. Hangisi önce dolarsa. Polen filtresi + soğutma sıvısı. (Antifriz). Maliyet olarak bunlar var. Tom tom navigasyon yüklü varsayılan multimedia da. Çar play veya android auto da telefonda olan en güncel versiyonlar çalışıyor ve arama yapılabiliyor. Aracı kullanırken görsel paylaşımı sağlayacağım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DylanDog kullanıcısına yanıt
    Sesli komut özelliğini en kısa sürede test edip sonuçlarını ileteceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ad2916 A kullanıcısına yanıt

    Hevesinizi kırmak istemem ancak, 1 Şubat 2024 tarihinde teslim aldığım C4X Shine Bold aracım şu an 850 kilometrede.


    Daha önce Volkswagen grup araçları kullandığım için bu araçtan pek memnun kalamadım.

    Şöyle ki;

    En son 1.2 105 beygir Jetta kullanıyordum, bu araç 130 beygir olmasına rağmen 105 beygirlik Jetta daki gücü hissedemiyorum. Sanırım tork etkisidir.

    Diğer taraftan yakıt şehir içi 13,75 litrelere kadar çıkıyor. Jetta da şehir içi 10,5 litreyi geçmemiştim.

    Yol bilgisayarında ortalama tüketim gösterilmiyor. Aldığım yakıt ve yaptığım kilometre ile hesapladım.

    Lastik kasislerde bile sönümleme zayıf, multimedya kullanıcı dostu değil, Sol kapı direği görüşü fazlaca kesiyor, kapı dışındaki plastik aksesuarların içine çok fazla çamur topluyor, bunu basamak takarak kesmeyi düşünüyorum.


    Kullanımı klasik Renault gibi, bu yüzden Captur ike yakıt dışında fazla fark olacağını düşünmüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iscinar -- 23 Nisan 2024; 19:44:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iscinar İ kullanıcısına yanıt
    O değerlere nasıl ulaştınız çok fazla yakmış araç ben uğraşmama rağmen yaptıramıyorum o değeri spor modda😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iscinar İ kullanıcısına yanıt

    Ortalama yakıtı gösteriyor, sağdaki kolun ucundaki butona basın 3 farklı tüketim verisini gösteriyor.


    Ben de Ankara ş.içinde kullanıyorum (aracım 700 km de henüz) 24 km/s ortalama hız ile depo ölçümü yakıt tüketimi 7.7 lt/100km.


    Performanslı kullanayım, birden hızlanıyım, birden yavaşlayım derseniz tüketim dramatik şekilde artabilir


    Malzeme kalitesi vw den sonra tatmin etmeyebilir, bu aracın rakipleri corolla ve Megane bana göre.


    Aracın darbe sönümlemesi normal bozuk yollarda çok başarılı, ama iş derin çukurlar ve yüksek tümseklerde değişiyor ve araç darbeleri çok fazla iletiyor kabine.


    Performans konusunda ben de 130 bg 230 mm tork kullanıyor gibi hissedemiyorum açıkçası ama daha önceki aracım 1.6 atmosferik motorlu olduğundan o konuda sıkıntı duymuyorum.


    Aracın ön cam görüş açısı genel olarak zayıf/yetersiz olduğundan a sütunları daha fazla dikkatimi çekmemişti, bir daha onlara dikkat eder yazarım durumu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iscinar İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Daha araç 850 km.'de demişsiniz. Hayırlı olsun. Öncelikle kullanma kılavuzlarını okumanızı tavsiye ederim. İlk 3000-4000 km.'lere kadar sıfır arabanın çok yakacağı anlatılıyor. Ortalama yakıt tüketimi gösteren ekranı da ayarlardan tema olarak ekleyebilirsiniz. Rolls-Royce'a süspansiyon yapan bir marka için araç sönümlemesi zayıf demişsiniz :) Eminim beygir gücünü de Eko modda hissetmeye çalışıyorsunuzdur :)

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bunun için 2 yol var.


    1. Ses seviyesi yüksek olmasa da ses kalitesi güzel olsun istiyorsanız araçtaki tüm hoparlörleri yüksek kaliteli hoparlörlerle değiştirmek.
    2. Ses seviyesi çok yüksek olsun mahalleye de dinleteyim :) diyenlerdenseniz o zaman bağaj derinliği tam subwoofer+ anfiler için uygun. Hatta ayrı bir akü de bagajın derin kısmına konabilir. Ya da tek kendinden anfili koltuk altı subwoofer'lar var.

    Kişiyi neyin tatmin edeceği bilinemeyeceği için bu ses sistemlerinin de ucu bucağı belirsiz. Arabaya verdiğin paradan fazlasını bile verebilirsin :)

  • Arkadaşlar merhaba, ben de aracımı (2024 C4X Shine Bold) çarşamba günü teslim aldım ve bugun itibariyle 1040 km yol yaptım. Citroen servisi aracı teslim ederken rodaja gerek yok dedi ama ben kendimce bi 1500 km'lik rodaj yapıyorum. Bu süre zarfında da aracın çok yakmasını bekliyordum ama yaptığım 1000 km'nin 600 km'si şehir dışı kalanı şehir içi olmasına rağmen ortalama yakıt tüketimim 6.0 L / 100 km.. Ben rodajı mı yanlış yapıyorum, arabayı mı yanlış kullanıyoru, bu değer çok düşük geldi bana.. Bir yandan düşük yakıt tüketimim var diye sevineceğim ama bir yandan da bir şeyi mi eksik yapıyorum ne bileyim araç mı 130 beygir değil yoksa iyice deli ettim kendimi.. Sizin var mı bir fikriniz?


    Ben aracı genelde sakin kullanan, yeri geldiğinde ani hızlanma yapan, motoru çalıştırdıktan sonra yağın ve motorun ısınmasını unutan bir profilde kullanıyorum. Ama araç durmuşken asla birdenbire hızlanmam, gaz kelebeğini kavrama olduktan sonra asla çok basarak kullanmam, ve bir de yokuş çıkarken araç 8. viteste ise manuel olarak vitesi düşürürüm.. Yani öyle usta sürüş tekniklerim de yok.. Kullanılmış araba mı aldım ne oldu valla kafam karıştı... Rodajda çok yakmaması normal mi sizce?





  • 011235813 kullanıcısına yanıt

    merhaba, uzun yolda çok az yakan bir araç, içiniz rahat olsun sürüşe devam.

  • iscinar İ kullanıcısına yanıt

    Merhaba, araç tüketimi bana makul geldi. Aşağıdaki görselde yaptığım km'nin 1500'ü İstanbul Avrupa Yakasından Anadolu yakasına gidiş dönüş günlük 40 km şeklinde. Bu şartlarda gayet makul bir tüketim olduğunu düşünüyorum.



  • 4 tane mp3 usb denedim hiçbirini çalıştıramadım bunun farklı bir yolu falan mı var arkadaşlar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt

    USB belleğin format türüne bakın, exFat ve NTFS olanı bende çalıştırmadı, FAT32 ile biçimlendirince çalıştırdı.

  • gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

    Ben de Ankara şehir içinde ve sürekli kısa mesafe kullanıyorum, buna rağmen 24 km/s ortalama hızda 7,8 l/km yakıt tüketimi gösteriyor ki çok iyi bir değer. Bu da son deponun ortalaması, drivvo ile yeni tutmaya başladım kaydı.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 24 Nisan 2024; 11:24:23 >
  • korayhat K kullanıcısına yanıt

    50 Yaşıma geldim (ki hiç bir zaman da etraf dinlesin diye müzik açmadım), sakin sakin dinlerim müziğimi ama isterim ki dinlerken kaliteli ses gelsin ama aracımda aldığım/duyduğum ses önceki aracım Egea'dan farklı değil.


    Hani ne biliyim clionun bile dolu paketlerinde (mevcut durumu bilmiyorum) özel ses sistemi ile gelirdi, C4X tede bunu bekledim, o yüzden sonuç biraz hüsran oldu sanıyorum.

  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Galiba ondan hocam 64gb flashlarim fat32 yapamamıştım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt

    Kapasitesi 32 Gb dan büyük bellekleri Fat32 olarak biçimlendirebilmek için 3. parti bir yazılım kullanmanız gerekli. Ancak o şekilde yapılabilir.


    EaseUS programı ile yaptım ben, tavsiye ederim.


    EaseUS Free Partition Manager for Windows | 2024 Download

  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.