Şimdi Ara

Yeni daikin kombi (Yüksek Modülasyon Oranı 1/8 ) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.681
Cevap
102
Favori
477.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    40 ta denedim kombi ateşliyor 52 ye kadar yukseldi yine ayni hata yi verdi

  • abdulvekil A kullanıcısına yanıt

    1j 64 hatasi=petek vanalarin acik oldugundan emin olun,basinc düşükse tamamlayin,resetlrme yapin düzelmez ise servise başvurun yaziyor.İlk başta temizledim vs demişsin takmadigin soket vs olmuştur sensör hatasi veriyor olabilir.Servisin garantisi var ise cagirip kendileri ugraşsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 19 Kasım 2023; 17:32:35 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Servis çağırdı m ama malûm bugün pazar gelmediler, hava soğuk

  • Altaki su basma vanasını açınca basınç yükselmiyor şuanda şebekede su var ama basınç düşük geldi onla alakalı olabilir mi? Ayrıca sabah suyun ısınması ile basın 1.2 lerden 1.9 Lara çıkıyor bunu yaşayan var mı? Altaki su basma vanasını açınca basınç 1.9 lardan 1.6 ya düştü 5-10 saniye içinde vanayı kapatınca tekrar eski basınca geliyor bunları gözlemledim bugün çok basınç hatası alınca biraz kombi başında vakit geçirince neden kaynaklı olabilir. Dün aşırı yağmur olunca bacadan su girmiş kombinin içine kuruladim güzelce acaba onla alakalı olabilir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • limoni0106 L kullanıcısına yanıt

    Hocam,kurcalama servislerde bahane cogaldi fiyatlardan dolayi cagirip baksinlar derim,ugraşsinlar yormayin dokunmayin derim.Bnmde vanadan su damlatiyordu,servis gelip conta sıkışmiş olabilir diyip suyu boşalti düzelmez ise değiştiriz dedi şuan cözüldü.Servis yorsun kafayi

  • Premix NDJ 24 KW (D2CND024) kombim var.Kombi 36 derecede çalışırken hiçbir hata vermiyor 38 derece ve üzerine çıkardığım zaman 12 64 arızası veriyor resetledikten sonra 3-5 saat çalışıp tekrar bu arıza kodunu ekrana veriyor. Arıza koduna baktığımda iyonizasyon hatası yazıyor kılavuzunda.Yine resetledikten sonra çalışıyor.36 derecede çalışırken arıza kodunu vermiyor kombinin çalışmasını dinlediğimde filtre kısmında filtre eleğine çarpan ses çıkaran herhangi bir kum taneciği vs.sesi(tesisat içinde kalan kum vs.) duymuyorum normal çalışıyor.Sebebi ne olabilir acaba?Başına böyle bir durum gelen oldu mu daha önce?

  • Arkadaşlar kombi durduğunda tekrar yanarken A08 22 diyor A09 50 den aşağı inemiyor inene kadar su fazla ısınıp kombi duruyor ve dur kalka giriyor neden olabilir?
  • Bundan 5 sene önce 5250 liraya aldım bu kombiden. Vaktinde 2 kombi parasıydı. Ancak daha az metreküp ile daha konforlu ısınma sağlaması ile aradaki farkı çok uzun zaman önce amorti etti. Çok doğru bir tercihte bulunmuşum.
  • alpglrr A kullanıcısına yanıt

    O degerlerle işin yok hocam,önemli olan kaçta calişiyor.Ev kaç derece.? Dönüş sogumaz ise kapatir kendini

  • Acik ve net söylemem gerekirse şu kombiyi ot ile kullanmiyorsaniz,termostatik vana kullanim asla pişman olmazsiniz.
  • Yakıın zamanda ankara için daikin premix ndj 24kw için herşey dahil ( eski kombi sök-yeni tak- proje-onay) teklif alan var mı? Fiyatlar ne durumda ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mercilless

    Yakıın zamanda ankara için daikin premix ndj 24kw için herşey dahil ( eski kombi sök-yeni tak- proje-onay) teklif alan var mı? Fiyatlar ne durumda ?

    25,30k kombi fiyatini duydum,yerinde olsam bütçeyi zorlamam şart koyma kendine bütçene uygun baktirt derim.Baymak modellerine yönel kullamicilarin cogu memnun bu fiyata taktirtmazdim.

  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Hocam daikin den vazgectim, kombi çok elektronik ve çok şikayet var. Baymak duotec taktıracağım. İnşallah bize servis yüzü göstermez.

  • mercilless kullanıcısına yanıt

    Elektronik sıkıntısı yok fiyati baya ucuk hayirlisi olsun

    • Merhaba NDJ SMART PREMIX kombim var böyle bir ses çıkartıyordu servis çağırdım. ince ayar yapılması gerekiyormuş dedi yaptık bir sorun yok dedi...

    aslında buraya yazıp size soracaktım ama servis geldi daha denemedim haber ederim. benim gibi sorun yaşayanlar varsa diye yazmak istedim.


    sadece sıcak su açıldığında yapıyordu bu arada normal kombi petekleri ısıtırken çıkmıyordu. petekleri ısıtırken çok fazla dur kalk yapıyordu sadece buradaki yorumları okuyup ayar yaptıktan sonra geçmiş ancak bu sorun geçmemişti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EreN-gage -- 10 Ocak 2024; 21:48:43 >




  • EreN-gage E kullanıcısına yanıt
    2 yıldır ndj 28 kw modelini kullanıyorum çok şükür. Hiç bir sorun yaşamadım bu kış başı bakım için servis çağırdım adamlar geldi nırmalde 3 yılda bşr yapmak gerekiyormuş ama gelmişken yapın dedim iyiki gelmişler diyafram hava basıncı düşükmüş şişirdiler okadar. Senin kombi sesi anırmal inçe ayar ne ola ki merak ettim.
  • EreN-gage E kullanıcısına yanıt

    O sess normal değil,o ses kombi içinden mi geliyor yoksa baca cama dayali diyemi titretiyor onu kesinleştirin,bu sesin içinden gelmesi imkansiz titremesi için içinde gebşek birşey olsa bile yapmamasi lazim:) Bacayi kontrol et cama dayali ondandir bacayi cikartip deneyin...

  • Çok araştırdım buraya yazmadan öncede baktım bacadan diyorlardı genelde ama benim baca kısa ek falan yok, araştırmalarım sonucunda bacayı takarken contanın oturmamasından kaynaklıda bu tarz sesler çıkabiliyormus onuda söktüm taktım, cama değiyormu diye baktım değmiyor hatta camla birleşim yerine keçe koydum.. yine aynı devam. Bu arada cihazda titreme falan yok sadece ses çıkıyor suyun ilk ani ısınmasında olup sonra geçiyor zaten basınçtan titriyormus gibi sanki , geçen servis geldiğinde abi sizin bu cephe çok rüzgar alıyor oyuzden ateşleme derecesini arttırdık falan demişti. Ancak ses dahada yükseldi.. su ısındıktan sonra sesi yapmıyor zaten.. dün servis kaydı oluşturdum bugun gelirler sanırım.. böyle bir sorun yaşayan olmamış sanırım ama olursa diye paylaşacağım gelişmeleri.
  • 6 yıl garantisi var sonuçta ve bir sorun olduğu belli bu arada bizim katta 4 daire var 3 ümüz aynı anda taktırdık 2 sinde böyle bir sorun yok 1 tanesi benimle aynı cephede 3 ünüde aynı servis kurdu.. bakıcaz bakalım bu sefer çözebileceklermi
  • EreN-gage E kullanıcısına yanıt

    Sorunu cözene kadar birakmayin hocam,ya sorunu cözdürtün yada kombiyi söküp götürün demen gerekir,Ben olsam ayni şey bidaha yaşanirsa tüketici mahkemeye kadar götür derim öyle savurmalil iş olmaz üstünde durun.

  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.