Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.787
Cevap
57
Favori
555.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben aracı oldukça beğendim

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-




  • Bravo

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-




  • quote:

    Orjinalden alıntı: multijet

    kulübünüz hayırlı olsun sıradışı bi kulüp olur inşallah


    bravo gibi

    Çok teşekkür ederim bekleriz bravocuları.
    Zaten sıradışı sloganını bizimde sitemizede uygunFarklılık sıradışı bir platform.


    T-Jet Motor Grubu Fotoğrafları :
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


    MultiJet Motor Fotoğrafı :
     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asonas -- 2 Mart 2008; 23:29:50 >




  • Bravo

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-




  • Bu arada kulübünüz hayırlı uğurlu olsun

     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-


     -Yeni Fiat Bravo Kulübü-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 2 Mart 2008; 23:23:39 >




  • Umarım bu kulüp herkes için verimli ve eğlenceli bir buluşma noktası olur.Herkese teşekkür.
  • ben bir şey soracaktım inci renk ne oluyor? metalik renk gibi bir şey mi.....sitede lal kırmızısı inci renk olarak gözüküyordu...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: T_AnAFoR

    ben bir şey soracaktım inci renk ne oluyor? metalik renk gibi bir şey mi.....sitede lal kırmızısı inci renk olarak gözüküyordu...

    lav kırmızı ve hayal mavi renkleri inci renk kategorisinde.Boya malzeme ve uygulaması metalik renklere göre farklı oluyor.Haliyle parlak ve etkileyici oluyor klasik yöntemlere göre.
  • Arkadaşlar merhaba.Aracı 4 mart salı günü test etmek için randevu aldım ama cumartesi günü aracı inceleme imkanım oldu.Çooooook büyük bir önyargı ile fiat bayisine gittim.Aslında Fiat limuzin bile üretse gitmem diyordum ama bravonun reklam filmi çarpıcı hatları kalbimi çalmayo başardı İlk tedirginliğim o güzelim arabanın içini punto veya linea parçaları ile doldurmuş olabilecekleriydi.Fiatın iç tasarım konusunda kendisini aştığını farkettim ve bana kapak oldu.Tipo ve tempradan sonra gördüğüm en etkileyici İç tasarıma imza atmışlar.Daha sonra kalite konusuna kafam takıldı ve aracın içini tabiri caizse didik didik ettim ve malzeme kalitesi beni etkilemeyi başardı.Şu kadarını söyleyeyim.Fiat bayisinin 10 metre yakınındaki ford bayisine yeni focusu incelemek için ir kaçamak yaptım kaşla göz arasında İnandığımız,sevdiğimiz ve yıllardır beğenerek kullandığımız focusa bile 2 boy fark attığını düşünüyorum.Test edene kadar performans ve güvenlik ile ilgili yorum yapamam tabiki ama donanım fazlası ile yeterli bence.Tasarıma diyecek sözüm olmadığına göre araç ile ilgili son yorumlarımı salı akşamına saklmak isterim.Umarım 3. nesin common-rail dizel motor beni şaşırtmayı başarır.Dizellerde turbo yerine supercharger kullanılması tork açısından çok büyük bir avantaj tabiki.Ne de olsa 1600 cc dizel motordan 105 beygir güce karşılık 290 nm tork elde etmek günümüz motor teknolojisi şartlarında gayet etkileyici görünüyor.Ama dediğim gibi,salı akşamı umarım olumlu ve kapsamlı bir yorum yapabilirim.O zamana kadar hepinize iyi eğlenceler




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ebedi_Bedevi

    Arkadaşlar merhaba.Aracı 4 mart salı günü test etmek için randevu aldım ama cumartesi günü aracı inceleme imkanım oldu.Çooooook büyük bir önyargı ile fiat bayisine gittim.Aslında Fiat limuzin bile üretse gitmem diyordum ama bravonun reklam filmi çarpıcı hatları kalbimi çalmayo başardı İlk tedirginliğim o güzelim arabanın içini punto veya linea parçaları ile doldurmuş olabilecekleriydi.Fiatın iç tasarım konusunda kendisini aştığını farkettim ve bana kapak oldu.Tipo ve tempradan sonra gördüğüm en etkileyici İç tasarıma imza atmışlar.Daha sonra kalite konusuna kafam takıldı ve aracın içini tabiri caizse didik didik ettim ve malzeme kalitesi beni etkilemeyi başardı.Şu kadarını söyleyeyim.Fiat bayisinin 10 metre yakınındaki ford bayisine yeni focusu incelemek için ir kaçamak yaptım kaşla göz arasında İnandığımız,sevdiğimiz ve yıllardır beğenerek kullandığımız focusa bile 2 boy fark attığını düşünüyorum.Test edene kadar performans ve güvenlik ile ilgili yorum yapamam tabiki ama donanım fazlası ile yeterli bence.Tasarıma diyecek sözüm olmadığına göre araç ile ilgili son yorumlarımı salı akşamına saklmak isterim.Umarım 3. nesin common-rail dizel motor beni şaşırtmayı başarır.Dizellerde turbo yerine supercharger kullanılması tork açısından çok büyük bir avantaj tabiki.Ne de olsa 1600 cc dizel motordan 105 beygir güce karşılık 290 nm tork elde etmek günümüz motor teknolojisi şartlarında gayet etkileyici görünüyor.Ama dediğim gibi,salı akşamı umarım olumlu ve kapsamlı bir yorum yapabilirim.O zamana kadar hepinize iyi eğlenceler


    tebrikler objektif yorumlarınız aracı test ettikten sonra da bekleriz




  • Fiat dizaynı benim zevgime uymuyor.(Tabi aynı gruptan bir Alfa 159 jtd alma imkanım olsa hiç düşünmezdim.)Ama bu aracın motoru çok iyi.Hele 120hp lik versiyonu var ki tadından yenmez.büyük olasılıkla aynı motor Gm de Astra'da da kullanılır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bende345

    Fiat dizaynı benim zevgime uymuyor.(Tabi aynı gruptan bir Alfa 159 jtd alma imkanım olsa hiç düşünmezdim.)Ama bu aracın motoru çok iyi.Hele 120hp lik versiyonu var ki tadından yenmez.büyük olasılıkla aynı motor Gm de Astra'da da kullanılır.

    Opel bu kategoride kendi motorunu kullanıyor.1.7 cdti 125 hp.Tabi bu motorun daha düşük güçlü versiyonları da var.1.6 multijet lerin GM ile hiçbir bağlantısı yok.
  • her yonuyle mukemmel bi otomobil olmuş.fiat son yıllarda cidden iyi işler çıkartıyor.fiata karşı önyargılı olanların önyargılarını kırmayı başarıyor.bravonun tasarımı, donanımları, kalitesi ve fiyatı beni hayran bıraktı.yalnız puntonun pabucu dama atılacak gibi gozukuyor.
  • paylaşımlarınız için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...
    fiat hakkaten bu kez turnayı gözünden vuracağa benziyor arkadaşlar.Fiat'a karşı oldukça önyargılı olmama rağmen internetten araştırmalarım sonucunda gerek performens gerek güvenlik gerekse fiyat/donanım konusunda çok başarılı buldum bu aracı. öncesinde 2 yıl citroen C4 Hdi 110 Hp kullanan biri olarak şu anda çok sıcak bakıyorum Bravo'ya.özellikle dizel 120 Hp lik motor beni büyüledi teknik verileri ile.. nede olsa 300 Nmtork/1500dd .. citroen de 240 nm/1750dd tork vardı ve o bile son derece yeterliydi..bunu düşünemiyorum...
    şu anda vatani görevimi yapıyorum ve kısmetse ekimde bitiyor.. kısmet olursa da aralığı beklerim herhalde.. malum fiyatların en uygun olduğu dönem..
    inşaallah kısmet olur.hem bu arada 120 hp dualogic lerde çıkar piyasaya,benim almayı düşündüğüm araç yani :) ve tabiki araç test edilmiş olur.. bakalım önemli kronik bir problemi olacak mı?'

    Not: Arkadaşlar dynamic versiyona konulan şu kırmızı dikişleri olan deri direksiyon-vites ve alfreni ile kırmızı aksamlar içeren koltuklar emotion versiyon da istenebiliyor mu acaba?




  • sonuçta arkadaşlar daha bravo türkiyeye gelmeden yabancı dergi ve kaynaklarda çıkan test ve incelemelerde rakiplerinden daha iyi bulunduğunda bazı arkadaşların kabullenemediği bu durum bravoyu yakından inceleyince haklı oldukları yolunda netleşiyor
    fiat markası konusunda önyargılı olan bazı arkadaşlarda sanıyorum daha objektif düşünmeye çalıştıklarında bravo ile fiatın ne kadar iyi bir iş başardığını ve nasıl bir yol katettiğini takdir edeceklerdir.
    sezarın hakkı sezara demişler zaten

    bravo gelince ilk incelemeye gidenler arasındaydım ve herkesin dediğini tekrarlamayayım ama açıkçası gösterge paneli daha şık olabilirdi demekten başka bir kusurunu bulamadım.sportif ruhlu bir compact araba arayanlar için çok ideal bir seçenek olmuş.sportif ruhu arabanın her yanına işlemişler.dış tasarım ve iç tasarımda o sportif ruh aynen hissediliyor.105hp lik dizel versiyonunu ara yollarda kullandım ama hissettiğim tork ve virajlardaki hakimiyeti daha uzun bir sürüşte hissedebileceklerim hakkında zaten yeterince fikir veriyordu.hele birde 120hp lik dizelin vereceği keyfi düşününce işte budur dedim.

    bravo nun kaliteli ve güvenilir bir araba olması beni oldukça sevindirdi.çünkü bravo nun alternatifi olacak diğer bazı markaların servis kalitesi (aslında kalitesizlik ve memnuniyetsizlik desek daha doğru) ile müşteri hizmetlerine verdiği (aslında vermediği önem desek daha doğru) önem açısından yaşanan şikayetleri ve bunun yanında yedek parça fiyatlarındaki kazık rakkamları duydukça tedirgin oluyordum.araba iyi ama satınaldıktan sonra servis hizmetlerinde yaşayabileceğim memnuniyetsizlik ve kazık yedek parça fiyatları beni cidden düşündürüyordu.

    fiat markasının makul servis ve yedek parça fiyatlarının yanı sıra, arasıra şirketin araçlarını gönderdiğimizde şahit olduğumuz servis kalitesi ve memnuniyet ve yine ayrıca servislerin yaygınlığı nedeni ile aklım hep FIAT markasındaydı.ama dişime göre bir araba bulamamıştım.ya adam gibi bir araba yapsalarda bir FIAT sahibi olsak kurda kuşa yem olmasak derdim.

    ve sanıyorum beklediğim gün geldi artık
    FIAT a BRAVO diyorum




  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN...
  • Bende kısmetse yarın test sürüşü yapmak istiyorum. Keşke 120hp versiyonu olsa da onu test etsek
  • Test sürüşü yapan arkadaşlar hangi bayide hangi versiyonu kullandığını yazarsa diğer kişiler için kolaylık olur diye düşünüyorum.
  • Zincirlikuyu'daki Fiat galerisinin adı neydi? Ben oraya gitmeyi düşünüyorum. Test araçları gelmiştir heralde değil mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackgod

    Zincirlikuyu'daki Fiat galerisinin adı neydi? Ben oraya gitmeyi düşünüyorum. Test araçları gelmiştir heralde değil mi?

    http://www.birmot.com.tr/Locations.aspx?LocationID=3&PageID=48
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.