Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
428
Cevap
35
Favori
42.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Aracı ne zaman almıştınız hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ocağın 12 sinde aldım.Aralık sonunda ayırtmıstım

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    110bin ekstra vermişsiniz, toplam fiyat kaça geldi peki?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engelli ındırımı ile, ötv sız 1 milyon

  • Daha önce bahsettiğim 2024 itibariyle ithalat yoluyla ülkeye getirilemeyecek araçların bir kısmını aşağıda linkini paylaştığım mesaj ile bir gazetece duyurmuş. Listede Honda yok ama bu olmayacak anlamına gelmiyor. Haber sahibinin belirttiği gibi, bu listenin sadece bir kısmı. Umarım Honda hiç olmaz ama Nissan'ın, Honda nın hibrit modelleriyle aynı durumda olan x-trail e-power modeli getirilemeyecekler listesinde. Bu listeye HRV ile yeni kasa hibrit CRV de girebilir.



    Emre Özpeynirci (@eozpeynirci) on Xtwitter
    2024'te gelemeyecekler‼️ 29 Aralık’ta yürürlüğe giren, ‘Bazı Elektrikli Araçların İthaline İlişkin Tebliğ’e takılıp 2024'te ülkemize gelemeyecek bazı elektrikli modeller. 📌BMW iX3 📌BYD Atto 3 📌BYD Han 📌BYD Seal U (elektrikli) 📌BYD Dolphin 📌Cupra Tavascan 📌Dacia Spring…
    https://twitter.com/eozpeynirci/status/1750919776140918860?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1750919776140918860%7Ctwgr%5E7d819738fcf628f7e76400f2308a46c99eb8b356%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.log.com.tr%2Fgetirilmesi-planlanan-ancak-yasal-duzenleme-sonrasinda-turkiye-kapisi-kapanan-elektrikli-otomobil-modelleri-aciklandi%2F




  • nArc kullanıcısına yanıt
    e power honda hibritle aynı durumda değil hocam. e power da güç sadece elektrikli motorla tekerlere aktarılıyor benzinli motor sadece bataryaları şarj için bulunuyor. Yani hibrit bir araç değil aslında. Elektrikli. Listedeki diğer araçlarda elektrikli. Neden listenin hepsi yayınlanmadı acaba. Demek düşüne düşüne yavaş yavaş yayınlıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    verdiğin bilgi doğru hocam. umarım hrv o listeye girmez, normalde de girmemesi lazım ama aracın hala 2024 modelini getirmemeleri de beni huylandırmıyor değil. şubatta da gelmeyecek diye duydum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://twitter.com/eozpeynirci/status/1749902196676677787?t=cLU65YnL4T1ARardb7tpdQ&s=19

    Aynı kişinin başka bir tweete. Çinli elektrikli araç üreticisi byd ithalat engelini hibrit araç getirerek aşmak istiyormuş. Demek hibritler kapsam dışında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 29 Ocak 2024; 21:42:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nissan qashqaı e power, yönetmeliğe göre, tahrik gücü vermeyen bır içten yanmalı motora sahip olduğu İçin elektrikli otomobil sınıfında sayılıyor. yanı, benzinli motor sadece jeneratör görevi görüyor.Aracın hareketine bır etkisi yok. Araç sadece elektrik motoruyla hareket edıyor. O yüzden kanunen hıbrıt değil, elektrikli sayılıyor. Otomotiv Distribütörleri Derneği nın satış raporlarında da e power elektrikl otomobil sınıfındadır. İçten yanmalı motor aracın tekerleklerine güç sağlıyorsa, elektrikli olmuyor. Nıssan dışında Türkiye'de satılan hıbrıt araçların hiç bırı elektrikli değildir. Zaten elektrikli araçların ıthalıne ılıskın kanun maddesi de31 aralıkta degıstırıldı. M segmentı araçlar içın, ibaresı eklendı. Ancak hala Cın lı markalar temkinliyaklasıyor. Bıldıgım kadarıyla ıtırazlar doğrultusunda,mahkeme süreci devam ediyor. Ilgılı tebliğ :

    2024 Modellerinin henüz gelmeme sebebi ise kızıldenız deki durumlar. Malum, Süveyş kanalından geçen gemilere Yemen de saldırılar oluyor. O yüzden birçok gemi rotasını değiştirip yolu uzatıyor.





  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Siz 2024 modellerin gelmeme sebebini bayiden mi sorup öğrendiniz? Ne zaman gelmesi bekleniyormuş onu sordunuz mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

    Ever , bayı ile görüştüm. Gecıkecegını söylediler. Mart başında gelecekmiş. 5 mart ta yeni listeler açıklanır dıyorlar.

  • 2023 aralıkta ayında style modelini aldım. Daha önceki arabam yine bir Japon suziki vitara hybrit modeliydi hybritler arası karşılaştırmaya gelirsek hrv vitaraya 10 basar bu net.
    Ortalama yakıt tüketimi 4.9 altına inemedim. Yazın ineceğine eminim. Sabah bagirmasina alıştım artık. Bataryayı hızlı doldurması çok beğendim. Android outo buradan öğrendim yazanlara teşekkür ederim. Hızlanma konusunda vitara kadar olmasada beni tatmin etti.
    Hrv şehir içi ağırlıklı kullananlar için çok iyi bir tercihtir. Konya'da eds yüzünden 60-70 arası gidiyoruz. Arac beni tatmin etti diyebilirim. Eksi yönü sadece bagirmasi diyebilirim. Emniyet kemeriniz takılı ise parklarda el freni otomatik çalışıyor. Dur kalklarda otomatik freni kullanıyorum. Direksiyon frenine alışmaya çalışıyorum.b vites daha çok kullanıyordum. Ev modu çok güzel size elektrikli araç kullanma hissini yaşatıyor. Direksiyon ve koltuk ısıtma vazgecilmezimlerimden. Benzinin 40 lira olduğu dönemde hrv iyi bir arac. Uzun yolda kullanma fırsatım daha olmadı. Birde arac arka kamera cozurlugunu hiç beğenmedim bu arabaya hiç olmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocan -- 7 Şubat 2024; 9:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar. Usb den müzik dinlemek istiyorum. Ancak media player çok kullanışsız. Şarkılar liste halde ekranda kalmıyor. Kurabileceğim uygulama var mıdır ya da nasıl daha kullanışlı müzik dinleyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dpumitt D kullanıcısına yanıt

    usb den olmasa da olur derseniz, androıd auto veya carplayden Spotify ı önerirım.

  • apk kurulabilme yöntemi bulabilsek çok iyi olacak.

  • Arkadaşlar selam,
    sıfır araç alma arefesindeyiz. Antalya Honda bayiden HR-V Advance donanımı için 1645 fiyat aldık, aracı da tasarım olarak çok yakışıklı buluyorum. Sizler kullananlar olarak bu fiyata tavsiye eder misiniz? en fazla 1750-1800 e kadar çıkabilirim ama kendimi o kadar zorlamak istemiyorum tavsiyelerinize açığım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ellerinde araç var mıymış? Hiçbir bayide araç yok diye biliyorum. Ben de birkaç haftadır araç gelmesini bekliyorum. Bir de aksesuar adı altında ekstra ücret talep ediyorlar mı yoksa 1.645’e aracı veriyorlar mı merak ettim?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ucaktamircisi kullanıcısına yanıt

    hayır aksesuar talep etmediler, ellerinde araç yok mart ortası gibi geleceğini söylediler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bagajın altından ayak ile bagaj açma ve kapatma sadece style pakette mi var? Advance paketinde yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. normalde advance pakette de vardı, ancak 2022 sonunda honda çip krızını bahane ederek style ve advance pakette standart olan akıllı bagaj kapağı ve ayak hareketıyle bagaj açma donanımlarını kaldırdı.

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.