Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
35
Favori
42.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

    Hocam, aldığınız rakam 2023 modeller ıcın tavsiye edilen fiyat. Ellerinde olmyan araç ıcın fıyat vermişler. Oysa martın ılk haftası 2024 modeller ıcın yeni fiyatlar açıklanacak. Tahminime göre sizin Üst sınırınıza yakın rakamlarda olacaktır. Ona göre planlayın bence.


    Araca gelecek olursak kesınlıkle tavsiye ederim. Her alanda donanımlı, konforlu ve ekonomik bır araç. Tek eksi yönü alman araçlarına göre yol sesını fazlaca hissediyorsaunuz. Ancak Japonlarda normal bu. Yeni corollaya göre daha sessiz.

    Bagaj da küçük lakın kullanışlı. Tam dikdörtgen olduğu ıcın bebek arabası falan rahat sığıyor. Magıc seat de cabası.


    Servis çok başarılı. Aracı aldıktan 1 ay sonra aracı geri çağırdılar. a dan z ye her seyını kontrol ettiler. Önceki aracımı da sıfır almıştım. Markası seat tı. Böylesi bır sey olmamıstı. Her alanda araç verdıgınız paranın hakkını verıyor.


    corolla cross, chr, seat ateca, c5 aırcross ve troc almayı düşündüğümüz araclardı. Hrv yı tercih ettim, ıyıkı de etmısım.





  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Bende 2 aydır kullanıyorum. Çok güzel anlatmışsınız aracı + koyuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 19 Şubat 2024; 22:36:33 >
  • hocam bayileri aradım,
    kayseri’de hemen teslim advance paket
    maraş mersin kocaeli hemen teslim style paket mevcut. araç var yani liste fiyatından veriyorlar. araç mevcut. ilgili arkadaşlara duyurulur

    yeni kona hybrid ile arasında kaldım, o çok daha dolu bir araç gibi geldi her gün fikir değiştiriyorum hayırlısı seçimden önce bir araç alacağız inşallah
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

    Bıraz araştırdım. Ikı araçta güzel hocam.


    Kona nın hıbrıt sistemi ile hrv nınkı performans olarak birbirine çok yakın olsa da, çok daha güçlü elektrik motoruna sahip olduğu İçin hrv biraz daha atakmıs. Konadakı batarya hrv den %60 daha büyükmüş. Bu daha fazla elektrikli sürüş demek. Konanın bagaj hacmi 466 lı, hrv nın 319 lt.



    Yabancı bır sitede, Konanın sürüş destek sistemlerinin aşırı hassas olduğu ve sürüş sırasında sürekli sesli uyarı verdıgını okumuştum. yol kenarında park etmiş bır araca biraz yakın geçerseniz otuyormus mesela. Bunu da araştırın bence hocam.


    Ayrıca hrv de hıbrıte uyarlanmıs, e-cvt şanzıman var. Kona da ise 6 ilerı çift kavramalı bır dct şanzıman bulunmaktadır.


    Kona kesinlikle kötü bır araç değil. Ama honda gerçekten sağlam, uzun ömürlü ve problemsiz araç üretiyor. Ikıncı eli de oldukça ıyı.


    Zor karar.. Sonucu merakla bekliyorum.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku.pasa -- 20 Şubat 2024; 22:51:0 >




  • Arkadaşlar merhaba,

    14 yıllık jazz dan sonra geçiş yaparak, 2023 Ocak ayı itibariyle honda Hr-v hibrit advance paketi teslim aldım.

    Herhangi bir grubunuz var ise katılmak isterim.

    Günlük yaklaşık 52-55 km yol Ankara trafiğinde yapıyorum. Sabah yokuş inişiler ile yakıt ortalamam 2.7-3.1 arasında. Akşam dönüşüm 4,5-5,1 arasında.

    Başlangıçtan beri 1700 km oldu. Genel ortalamam 4,5 görünüyor.


    Araçtan oldukça memnunum. Kapı içlerine yağmur ve çamur alıyor. Bunun için ne yapıla bilinir?

    Ön cam güneşliği için de ne önerirsiniz? Ankra da alabileceğim bir yer var mııdır? Amazaonda 2000 tl civarı. deneyerek almak isterim.


    Sizlerin de soruları var ise elden geldiğince cevaplayabilirim.

  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    2024 Ocak ayı :)))

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Hrv nin mi elektrik motoru daha güçlüymüş sanki tersi gibi geldi bana.
    Hrv konaya göre baya cüsseli bir araç kona suv değilde hatcback araç gibi. konanın bagaji 150 lt daha büyükse ve bataryası da daha büyükse o zaman iç mekan baya dar demektir. Arka yaşam alanı diz mesafesi falan nasıl bakmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 21 Şubat 2024; 10:45:4 >
  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şehir içi bu kadar km yapıyorsanız en uygun araci almışsınız hem konfor hem yakit olarak.
  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt

    Evet. Hrv nın oldukça güçlü bır elektrik motoru var. Sadece elektrik motoru tek başına, 253 nm tork üretiyor. Kona sadece elektrik motorunun gücünü söylemiyor, elektrik motoruyla birlikte toplam degerı veriyor. O da 265 nm. Bu durumda hondanın 131 nm tork sunan benzinli motoruyla birlikte toplam değerin konadan ıyı olması gayet normal.

    Hrv ile konanın ölçüleri birbirine çok yakın. hatta kona 4 cm daha uzun ve 3,5 cm daha geniş. Yükseklikleri aynı. Ancak tasarım olarak kesinlikle kona hatcback araç gibi duruyor, hrv daha oturaklı ve suv görünümünde bence.

  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    Güle güle kullanın. Doğru aracı almışsınız.


    Yağmur çamur alma sorunu için daha önce yazmıştım, yan basamak taktırabılırsınız. Ön cam güneşligı derken neyi kastettiğinizı anlamadım. Araçta on sürücü ve yolcu kısmında güneşlikler var zaten.

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt
    Evet doğru hrv nin sadece elektrik motor gücü konanin toplam gücüne nerdeyse denk. Hrv elektrik motor baya iyi.
    Uzunlukları ve yükseklikleri aynı kona 3.5 cm geniş görünüyor hayret yavrusu gibi duruyor yanında halbuki. Tasarımdan kaynaklı demek ki.
  • konadan vazgeçtim hrv daha yakışıklı şimdi de cupra formentor ile arasındayım çevremdekiler yakıt masrafını çok kafama takmamalı söylüyorlar zaten şehir içi kullanacağım bilemedim formentor da baya karizmatik hrv aracını satmayı düşünen varsa özelden mesaj atabilir bu arada 2. el de alabilirim
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Yakit masrafı zaten şehir içi kullanımda önemli hibrit şehir içinde az yakiyor zaten. Yıllık az km yapıyorsanız düşünmeyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugrb81 -- 21 Şubat 2024; 12:25:32 >
  • En kötü karar bile kararsız kalmaktan iyidir.

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim yalnız benim aracımda akıllı bagaj kapağı var. Sadece ayakla bagaj açma kapama yok. Yoksa ben mi beceremedim?

  • Kartal_Ruhu K kullanıcısına yanıt

    Haklısınız. Özür dılerım . Yanlış bilgi verdim. Sadece ayak sensorunu , donanımdan kaldırmış honda . 2023 modellerde ayak sensoru yokmuş.

    Ama sonradan taktırabılıyorsunuz.


    Takan firma ;

    otoyapayzeka.web.tr
    Honda Ayakla Bagaj Açma Sensörü | Oto Yapay Zeka
    https://otoyapayzeka.web.tr/honda-ayakla-bagaj-acma-sensoru

    alternatif




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku.pasa -- 22 Şubat 2024; 20:10:44 >




  • bu haftaiçi bende HRV ailesine katılıyorum inşAllah. yorumları genel olarak okudum yol sesi dışında çok olumsuz birşeyini göremedim.

    advance paket 1645 e anlaştık bakalım. kredili satın alan var mı yakın zamanda hangi banka faiz oranı vs bilgisi paylaşabilirlerse sevinirim.

    diğer sormak istediğimde kredi aldığımızda kampanyalı fiyat geçerli olmuyor mu?

  • ikoylmz kullanıcısına yanıt

    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Kredili alırsanız kampanyalı fiyat geçerli oluyor. Honda hrv ıcın güncel kredi kampanyası yok bıldıgım kadarıyla. Bence bayiye sorun, eminim kendi müşterilerini yönlendirdiği , anlaşmalı birkaç banka şubesi vardır.

  • utku.pasa kullanıcısına yanıt

    üstad bayii kendi anlaşmalı olduğu bankadan kullandırdığında 3.5x faiz oranından kampanyalı fiyat 1645 den veriyor ama honda tr nin garanti ve akbank ile anlaşması var ve faiz oranı 1.8x yani tam 2 katı fark çıkıyor toplam geri ödeme de ama o zamanda kampanyalı fiyattan değil liste fiyatından verebilirim diyor .

    benim anlamadığım her iki türlü de kredi çekiyorsun ama bayii garanti ve akbank üzerinden olursa fiyatı arttırması normal gelmedi bana.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.