Şimdi Ara

Yeni Lich King Bolvar Fordragon!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t3

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    Malygos'ta nerede infinite dragonlar geliyor gözünü seveyim ya? Arthas zaten sadece bir beden taşıyıcı asıl adam nerzul.infinite dragonlar geçmişi bozmaya çalışıyorlar orası doğru ve bronze dragonflight ise onları durdurmaya çalışıyor.İllidan LK olmak isteseydi eğer zaten olurdu outland'a kil'jaeden den saklanmak için kaçıyordu ancak onu orada da buldu ve son bir şans vererek LK yi yoketmesini emretmişti. Eğer arthas durdurulsaydı zaten LK diye bişey olmacayaktı çünkü illidan frozen throne u yerlebir edecekti.

    iste eger durdurulsaydı nerzul artasın degıl illidianın beynine girip onun bedenine girerdi. Yada baska türlüde olabilirdi. Geçmisi değistirince ne olucağını bilemzsin.

    Eğer nexus'a girersen orda görürsün infinite dragonları.


    biz aynı şeylerden mi bahsediyoruz acaba? bunlardan hangisi nexus da bulunuyor?

     Yeni Lich King Bolvar Fordragon!!!




  • LK'in Illidan'ın beynine girmesi gibi bir durum yok. Artas'ın beynine girdi çünkü Arthas Frostmourne'u kullanıyordu. Illidan Arthas tarafından durdurulmasaydı (Illidan'ın Arthas tarafından durdurulabilmesi bana hep saçma geldi.) şu anda ortada Lich King diye bir şey olmayacaktı.
  • Hocam bir hatan da wrathgatete. Hordeu lke değil, lllidan'a sattılar. Undeadi undead yapan lk'dir. Apothecary hastaliga çözüm bulmuş, undeadı da kurtarmış. Orda saldırı doğrudan lich kinge...zaten o yüzden diyor 'unuttuğumuzu mu sandın? Affettiğimizi mi sandın' diye saldırırken. Lk burda canını zor kurtarıyor. Battle for the undercityde de valimarthasın yanında yardıma demonlar geliyor. Daha önce nether drake için uğraşırken görmemiş olamazsınız illidan'ın 'beni lk bile yenemedi' deyişini. Ayrıca illidan kil'jaeden'in adamı. sargeras'ın değil. Ama güçlenirse ilk yapacağı şey kj'i öldürmek olacağı için sargeras veziri deathwing'i de kaybettikten sonra, işler çok karışacaktır
  • COT taki dragonların kim olduğu bilinmiyo,ama en büyük rivayet sarı ejderhanın gelecekteki hali olduğudur.Bir görevde bilinmeyen ejderhanın liderinin Nozdormu olduğunu görüyoruz.(Malygosla ilgisi yok)
  • Illıdan Black Templa da öldü. Bilmiyorum biliyor musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |PortaL|

    Illıdan Black Templa da öldü. Bilmiyorum biliyor musunuz ?


    war3 oynadıysan, onun bikaç kez o taraflara gidip geldiğini görürsün..arkası sağlam
    oyun bu şekilde giderse, 2 sene sonra sargeras'ın gelmesi lazım...böyle karakterleri bu kadar kolay harcayacaklarını zannetmiyorum.
    illidan elindeki bıçakları, öldürdüğü titanların elinden almış, 10.000 yıldır hak ettiğini alamayan bir karakter.
    bir de kötü tarafta hep sargeras'ın elemanları ön planda...kil'jaeden'ın kendisini hatırlatması lazım
    bir yandan bedeni olmayan, çok zayıf bir sargeras medivh'in gücünü geri kazanması durumunda tek yiyecektir
    aksiyon lazım bu lore'a




  • Blizzard Illidan gibi müthiş bir karakteri çok çabuk harcadı. Farklı bir şekilde tekrardan karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Çıkmazsa yazık olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: injection

    Blizzard Illidan gibi müthiş bir karakteri çok çabuk harcadı. Farklı bir şekilde tekrardan karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Çıkmazsa yazık olur.


    Bence burning legion'u harcadı. umarım daha güçlü ve adına layık bir şekilde tekrar dahil olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses


    quote:

    Orijinalden alıntı: injection

    Blizzard Illidan gibi müthiş bir karakteri çok çabuk harcadı. Farklı bir şekilde tekrardan karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Çıkmazsa yazık olur.


    Bence burning legion'u harcadı. umarım daha güçlü ve adına layık bir şekilde tekrar dahil olurlar


    tbc zamanı oyunda olsaydınız böyle söylemezdiniz. Illıdanı ilk kesenler gerçekten imba oyunculardı ve bence yeterince uzun sürmüştü outland macerasıda.
  • @|PortaL|

    Oyunda senden önce vardım. Senin buraya açtığın ilk konuları hatırlıyorum. Evet Outland macerası uzun sürdü ama ben burda illidan gibi bir karakterden bahsediyorum. Adam herkese posta koymuş bir adam. Üzerine daha neler yazılabilirdi ama BT'da indirildi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.