Şimdi Ara

Yeni Lich King Bolvar Fordragon!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyuna Wrath of the Lich King pakedi geldıkten sonra

    Şehirlerde bir hastalık baş gösterir ve bu hastalık giderek büyümeye başlar. Zehirli sandıklar yoluyla yayılır. ve günler sonra şehirlerde salgın hastalık bütün hızıyla büyür.

    lich king her yere mesajlar gönderir.

    - Scourge saldırısı başlar. Lich king, necropolislerini saldırı durumuna geçirir.

    - Bu sırada Orgrimmar şehrinde Thrall ve Garrosh Hellscream, Northrend'e saldırı konusunda tartışmaktadır. Ve tartışmanın alevlendiği, tarafların kılıçlarını çekip duello yaptıkları sırada lich king şehre saldırır. Lich king yenilir.

    -Aynı anda Stormwind Harbor'dan şehre saldıran lich king'in askerleri, Alliance'ın northrend çıkarmasını engellemek ister. kral varian vrynn 'in büyük çabası ile şehirden çıakrılırlar.

    -Aynı anda Lich king Light's hope chapel'e saldırı hazırlıgını bitirir. Highlord Darion Mograine'in emrinde scourge ordusu chapele saldırır. ancak yenilirler. Tirion Fordring, ortaya çıkar. Bu sırada Lich king gelir. Fordringe saldırır ancak fordring, Corrupted Ashbringer 'ı ışığın gücüne yeniden kavuşturur ve lich kinge saldırır. Lich king geri çekilir. O sırada "Argent dawn ve order of the silver hand" tirion fordring önderliğinde birleşir ve "Argent Crusade" kurulur. Bu birlik, nortrend'e saldırıya geçer.

    -Dalaran büyücüleri de saldırıya katılır ve şehri kuzeye taşır.

    Northrend Çıkarması:

    -Horde, Garros Hellscream önderliğinde "Warsong Offensive, Horde Expedition ve Kor'kron Guard" ile bölgeye gider.

    -Alliance ise Bolvar Fordragon önderliğinde "Valiance Expedition ve Silver Convenant" ile bölgeye gider.

    -DEHTA isimli druid kuruluşu Borean tundra'ya yerleşir ve bölgedeki doğal hayatı kurtarmaya çalışır.

    - Dragon aspectlerden Alextrazsa da bölgeye gider. Ysera da o bölgede bulunuyor.

    - Malygos'un ihaneti ve nexus savaşı
    Dragon aspect malygos, pantheon(azeroth halkı)'un büyüyü yanlış kullanması nedeniyle felakete yol açtığını düşündüğü için taraf değiştirir ve saldırıya geçer. Bunun üzerine Alextrazsa nın komutasında horde ve alliance, nexus, oculus bölgelerinde savaş başlar. Malygos dalarana ordusunu yollar ama başarısız olur.

    -malygos, Arthas'ı geçmişe dönüp durdurmak ister. Ancak Arthas'ın Stratholme şehrinde durdurulması demek, illidan'ın lich king olması demektir ve daha büyük bir tehlike arz eder. Bu nedenle de nozdormu'nun yardımıyla alliance ve horde ordusu malygos'un bu girişimini de durdurur.

    -malygos, eye of eternity'de yokedilir.

    -Wrath Gate savaşı ve Varimathras'ın ihaneti-

    Valiance Expedition ve Horde Expedition lich king'i dragonblight'taki wrathgate'de sıkıştırır. Bu sırada Alliance'ın başında Bolvar Fordragon, Horde'un başında ise Saurfang The Jr. bulunmaktadır. Alliance ve horde aynı safta savaşmaktadır. İlk çarpışmayı kazanırlar. Lich king ortaya çıkar ve Saurfang The Jr. Lich king'e saldırır ancak tek bir darbeyle yere düşer. Ve ölür(en azından o an için). o sırada Varimathras'ın undeadlardan oluşan küçük bir takım hain adamı orayı bombalar. Horde ve Alliance askerleri ölür. Lich king kurtulur.

    -Undercity'nin kurtarılması-

    Stormwind Kralı Varian Vrynn, jaina proudmoore ile birlikte Undercity'e girer. O sırada da başka bir yerden horde de girer. Varimathras ve hainleri öldürülür ancak horde ve alliance orada karşı karşıya gelir. Savaş başlar ancak jaina proudmoore alliance askerlerini oradan çıkarır.

    Bu sırada Tirion Fordring, Arthas üzerine saldırıya geçer. Arthas'ın karargahına en başarılı adamlarından birkaçıyla birlikte sızar. Arthas'ın kalbini yokeder. O sırada Darion mograine onu kurtarmaa gelir.(thassarian da olabilir )

    Ulduar..

    Bütün bu olaylar gelişirken "brann bronzebeard " Eski bir tanrı olan Yogg-Saron'u uyandırır. Dalarana sığınır. Kirin'tor lideri "Rhonin" horde ve ally liderlerini bir araya getirir ancak taraflar anlaşamaz. Yine de gönüllülerden oluşan bir ordu, yogg saron'u yoketmeyi başarır.

    Argent Turnuvası

    Tirion fordring, icecrown citadele saldırmadan önce en iyi savaşçıları seçmek ve alliance ve horde'un kaynaşmasını sağlamak için bir turnuva düzenler. Ancak bu turnuva lich king tarafından iki kere bölünür. Birincisinde "kara şovelye-balck knight- isimli bir şovalye, lich king tarafından yollanır ancak turnuva savaşçıları onu yokeder. İkinci girişimde de lich king, oraya ilüzyonunu gönderir. Ve turnuvanın yapıldıgı kolezyumun zeminini kırar. Turnuva savaşçıları düştükeleri çukurda "Anub'arak" ile karşılaşırlar. Orada onu öldürürler.

    İcecrown Citadel...

    Tirion fordring ve darion mograine, icecrown citadel'e doğru marşa geçer. İlk başta liderler tarafından ilgi görmez ama sonradan liderler de desteğe gelir. Ebon blade ve argent crusade birleşip Ashen Verdict isimli birliği kurarlar. Bu birlik, icecrown citadel'in kapılarını kırar. Bu sırada wrathgate'de ölen Bolvar Fordragon ve Saurfang Jr.'ın ölmediği anlaşılır. Saurfang, lich king'in emrine girmiştir. ama fordragon dayanıyordur. En sonunda lich ling öldürülür. Bolvar Fordragon Lich king olur. Şu an Kendini icecrown citadele kapatır. Bu sırada azerothta hafif sarsıntılar başlamaktadır...

    Alıntıdır...







  • Gerçek diye okuyordum ama Arthas'ın durdurulması demek İllidan ın Lich King olması demek deyince bir duraksadım. O tahtı yok etmeye gitmiyor muydu?

    Sanırım teoriler falan bunlar?
    Tam olarak ne?
  • Lich King in tahti hiç boş kalmaz o zamanlar arthas öldürülseydi Lich King için en uygun Kişi İllidan olucaktı. Sargeras ın vaad leriye isteyipde yaptıramıyacagı hiç bişey yok Ner'zhul a yaptırdıkları gibi ama bu zaman bakarsak kin ve nefretle dolmus Lich King için daha uygun olan Bolvar Fordragon kendi istegiyle tahta oturdu ama ben Uther the Lightbringer in niye isteyerek başlıgı verdıgını çözemedım ?
  • çünkü bolvar uther'ın bir dostu... hiçbir şekilde engellemeyeceği düşüncesiyle aslında kendine takacaktı helm'i, fakat bolvar'ın zaten ölmek üzere olduğunu görünce ve bolvar'ın geçmişiyle ilgili yaşanmış bazı olaylarından dolayı (bunlar ne bilemiyorum) helm'i vermeye kara verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oray

    çünkü bolvar uther'ın bir dostu... hiçbir şekilde engellemeyeceği düşüncesiyle aslında kendine takacaktı helm'i, fakat bolvar'ın zaten ölmek üzere olduğunu görünce ve bolvar'ın geçmişiyle ilgili yaşanmış bazı olaylarından dolayı (bunlar ne bilemiyorum) helm'i vermeye kara verdi.


    Bende ögle düsünüyodum ozaman anlaşılıyoki Lich King hiç bir zaman yok edilemez onu yenen yada Helm i eline alan aynı yüzzüklerin efendisindeki gibi sahiplenme istegiyle dolu oluyo ama belki yüzüklerin efendisindeki gibi helm i de yok edecek birisi cıkar ama frodo gibi bi zibidi (Gnome) olamaz heralde




  • Başlığı Uther The Lightbringer vermiyor arkadaşlar,

    Uther The Lightbringer Arthasın hocası, Dk olunca kendisini öldürüyor mezarı şuan W.Plaguelandsda.

    Başlığı veren kişi, Tirion Fordring. Kısaca Tirionu özetleyeyim: Orc Eitriggin kan kardeşi, Argent Crusade in lideri, DK questlerini yaptıysanız Paladin Mograinin oğlunun elinde ki kılıç Ashbringer önceden Undead öldüren bu kılıç sonra kötü yola düşüyor sahibi ile Light Chapel a saldırırken Tirion Fordring geliyor ve Darion Mograine yani savaştaki kumandanımıza Ashbringeri yaptıran babasının hayaletini gösteriyor kılıcı alıp tekrar Ashbringer yapıyor.

    Turalyon, Bolvar, Uther The Lightbringer ve Tirion Alliance'ın bir numaraları paladinleridir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 7 Mart 2010; 14:05:47 >
  • Bolvar ile

    quote:


    Highlord Bolvar Fordragon was a venerated warrior of the Alliance and served as the Regent of Stormwind following the disappearance of King Varian Wrynn. Upon Varian's return, Bolvar was named the commander of the Alliance forces sent to take the battle to the Scourge in Northrend. After the treachery of Grand Apothecary Putress at the Battle of Angrathar the Wrathgate, Fordragon was believed to have been killed, either by the Forsaken Blight or the fires of the red dragonflight.

    However, Fordragon survived, his body altered by the dragons' flame, and was taken by the Scourge into Icecrown Citadel, tortured by the Lich King in an attempt to break him to his will. However, the noble spirit of Fordragon resisted the Lich King's deprevations. After the death of Arthas Menethil, the mortal host of the Lich King, Fordragon demanded that Tirion Fordring place the Helm of Domination, containing all of the powers of the Scourge, on his head, so that he would forever be the jailer of the damned - imprisoning the Lich King within the Frozen Throne once more and containing the threat of the Scourge.


    Bu da Helm of Domination'ının hikayesi.

    quote:

    The Helm of Domination was crafted by demons, both to hold the spirit of Ner'zhul and grant him his Lich King powers. The helm, which helps command undead and others, plus the Plate of the Damned, which makes the wearer nearly invulnerable, were bonded to Ner'zhul's spirit and locked within the Frozen Throne. The runeblade Frostmourne was also locked inside the Frozen Throne, but Ner'zhul cast it from the throne so it would eventually find its way to Arthas. Now Arthas carries the whole set, thus inheriting the Lich King's powers. As long as the Lich King survives, however, any creature donning the helm is slain immediately by a surging overflow of power. Only divine beings are not slain, but they still cannot command its powers if the Lich King is alive



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 7 Mart 2010; 14:08:58 >




  • Tersi bir şey yazmadım, sizin yanlışınızı düzeltirken kötü bir amacım yoktu sadece yanlış bilmeyin istedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Gerçek diye okuyordum ama Arthas'ın durdurulması demek İllidan ın Lich King olması demek deyince bir duraksadım. O tahtı yok etmeye gitmiyor muydu?

    Sanırım teoriler falan bunlar?
    Tam olarak ne?


    İllidian war3 te eye of sargeras denen çok güçlü bir artifact ile frozen throne LK'nin başına yıkmaya çalışıyordu.Kil'jaeden'in emri böyleydi çünkü LK artık burning legion kontrolünden çıkmıştı.Ancak illidan başarılı olamamıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Gerçek diye okuyordum ama Arthas'ın durdurulması demek İllidan ın Lich King olması demek deyince bir duraksadım. O tahtı yok etmeye gitmiyor muydu?

    Sanırım teoriler falan bunlar?
    Tam olarak ne?


    İllidian war3 te eye of sargeras denen çok güçlü bir artifact ile frozen throne LK'nin başına yıkmaya çalışıyordu.Kil'jaeden'in emri böyleydi çünkü LK artık burning legion kontrolünden çıkmıştı.Ancak illidan başarılı olamamıştı.


    Tamam işte ben de bunu diyorum Lich King'i/tahtı yok edecekti. Arkadaş ayrı bir şeyler söylemiş anlayamadım bizzat biz oynadık hikayeyi niye tersini söylüyor ki arkadaş?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Gerçek diye okuyordum ama Arthas'ın durdurulması demek İllidan ın Lich King olması demek deyince bir duraksadım. O tahtı yok etmeye gitmiyor muydu?

    Sanırım teoriler falan bunlar?
    Tam olarak ne?


    İllidian war3 te eye of sargeras denen çok güçlü bir artifact ile frozen throne LK'nin başına yıkmaya çalışıyordu.Kil'jaeden'in emri böyleydi çünkü LK artık burning legion kontrolünden çıkmıştı.Ancak illidan başarılı olamamıştı.


    Tamam işte ben de bunu diyorum Lich King'i/tahtı yok edecekti. Arkadaş ayrı bir şeyler söylemiş anlayamadım bizzat biz oynadık hikayeyi niye tersini söylüyor ki arkadaş?


    karıştırdı herhalde karakterleri

    bu arada miğferi tirion verdi urther vermedi uther zaten ölü ama ruhu frostmourne içinde sıkışıp kalmıştı ee kılıç kırılınca oda artık huzuru buldu.Bu arada menethil de paladinmiş galiba maşallah son anda mass res çekip kurtarıyor günü:P




  • İsimlerle problemimiz var bu topicte herkesin herşeyi bildiğine eminim yazdıklarınızdan altyapısı olan insanlar oldugunuz belli zaten sadece düzeltme yine :) , Arthasın soyadı menethil babası paladin zaten, Mass ress çakan Tirion Fordring.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 7 Mart 2010; 22:19:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wasted Years

    İsimlerle problemimiz var bu topicte herkesin herşeyi bildiğine eminim yazdıklarınızdan altyapısı olan insanlar oldugunuz belli zaten sadece düzeltme yine :) , Arthasın soyadı menethil babası paladin zaten, Mass ress çakan Tirion Fordring.



    Babası mass ress çekiyor. Hayaleti daha doğrusu.

    Arthas Boss Fight ları Spoiler içerir






    Mass ress 2. parttadır.

    Rise Up Champions of the Light.

    ve ulti Cd ye girer




  • Haklısınız ben seyrettiğimde sanki Tirion Çekiyor gibi gelmişti paladin olunca direk ashbringerlı adamı gözümde büyütmüşüm. Benimde gözle ilgili problemim var :p


    Bu arada magein ara yüzü çok hoş geldi bana kullandıgı add onları bulabilme ihtimalim nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 7 Mart 2010; 23:58:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    Gerçek diye okuyordum ama Arthas'ın durdurulması demek İllidan ın Lich King olması demek deyince bir duraksadım. O tahtı yok etmeye gitmiyor muydu?

    Sanırım teoriler falan bunlar?
    Tam olarak ne?


    İllidian war3 te eye of sargeras denen çok güçlü bir artifact ile frozen throne LK'nin başına yıkmaya çalışıyordu.Kil'jaeden'in emri böyleydi çünkü LK artık burning legion kontrolünden çıkmıştı.Ancak illidan başarılı olamamıştı.


    Tamam işte ben de bunu diyorum Lich King'i/tahtı yok edecekti. Arkadaş ayrı bir şeyler söylemiş anlayamadım bizzat biz oynadık hikayeyi niye tersini söylüyor ki arkadaş?


    karıştırdı herhalde karakterleri

    bu arada miğferi tirion verdi urther vermedi uther zaten ölü ama ruhu frostmourne içinde sıkışıp kalmıştı ee kılıç kırılınca oda artık huzuru buldu.Bu arada menethil de paladinmiş galiba maşallah son anda mass res çekip kurtarıyor günü:P

    Orda zaten Malygos geçmise gidip arthas lich king olmadan onu durdursaydı, Illidian olurdu diyor. Yani karıstırma falan yok.Yani sargeras lich king için en uygun adayı Illidian olarak görürdü ve onu yapardı.




  • malygos, Arthas'ı geçmişe dönüp durdurmak ister. Ancak Arthas'ın Stratholme şehrinde durdurulması demek, illidan'ın lich king olması demektir ve daha büyük bir tehlike arz eder

    ya ben karıştırıyorum ya siz malygos'un amacı azeroth üzerinden büyüyü bitirmek değilmi? Arthas'ı geçmişte durdurmaya çalışan infinite dragonlar değilmi?ayrıca sargeras değil kil'jaeden illidan'ı görevlendirmişti ve eğer onun LK olmasını isteseydi zaten yapardı.W3 ten hatırlarsanız kil jaeden illidan'a frozen throne'u yoketmesini söylemişti git arthası durdur falan dememişti.Nerzul tehlikeyi bildiği için arthası kendisine çağırmıştı çünkü güçleri zayıflıyordu ve illdian onu yok edecekti.
  • iyide burda yeni bir haber yokki.. bolvar'ın yeni lich king oldugunu wow data klasöründeki son eklenen videoda (dalaran merkezdeki havuzun yazısınada tıklabilirsiniz) görebiliyoruz zaten..

    birde Oray, bolvarın ölmek üzere oldugunu yazmışsın ama durum öyle değil.. wrathgate videosunda gördügümüz forsaken saldırısında zehirlenen bolvar, daha sonra zehirleri temizlemeye çalışan alextrazsha ve yanındaki dragonların ateşine maruz kalıyor.. bu yüzden vücudu o şekilde.. o haliyle insanların arasına dönemeyecegini düşündügü için son bir görev olarak trion'a lich king olmayı teklif ediyor.. trionda mecburen kabul ediyor.
  • Lucifer Roses

    arthas lich king olmadan öncesinden bahsediyoruz. Yani daha piyasada lich king yokken artahsı durdurmak demek ileride lich king olamamasını sağlamak istiyor. Arthas lich king olamaz ise Illidian olabilir mantığı ile hareket edip malygos'u durduruyoruz.

    Malygos fight'ına girdiysen eger infinite dragonlar ona yardım ediyor. Yani malygos ve infinite dragonlar ittifak içinde.

    Yani geçmisi değistirirsen olayların gidisatınıda değistirmiş olursun. Geleceğe dönüs filmini izle biraz mantık yürüterek olayı anlarsın sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 8 Mart 2010; 12:59:35 >
  • Malygos'ta nerede infinite dragonlar geliyor gözünü seveyim ya? Arthas zaten sadece bir beden taşıyıcı asıl adam nerzul.infinite dragonlar geçmişi bozmaya çalışıyorlar orası doğru ve bronze dragonflight ise onları durdurmaya çalışıyor.İllidan LK olmak isteseydi eğer zaten olurdu outland'a kil'jaeden den saklanmak için kaçıyordu ancak onu orada da buldu ve son bir şans vererek LK yi yoketmesini emretmişti. Eğer arthas durdurulsaydı zaten LK diye bişey olmacayaktı çünkü illidan frozen throne u yerlebir edecekti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

    Malygos'ta nerede infinite dragonlar geliyor gözünü seveyim ya? Arthas zaten sadece bir beden taşıyıcı asıl adam nerzul.infinite dragonlar geçmişi bozmaya çalışıyorlar orası doğru ve bronze dragonflight ise onları durdurmaya çalışıyor.İllidan LK olmak isteseydi eğer zaten olurdu outland'a kil'jaeden den saklanmak için kaçıyordu ancak onu orada da buldu ve son bir şans vererek LK yi yoketmesini emretmişti. Eğer arthas durdurulsaydı zaten LK diye bişey olmacayaktı çünkü illidan frozen throne u yerlebir edecekti.

    iste eger durdurulsaydı nerzul artasın degıl illidianın beynine girip onun bedenine girerdi. Yada baska türlüde olabilirdi. Geçmisi değistirince ne olucağını bilemzsin.

    Eğer nexus'a girersen orda görürsün infinite dragonları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 8 Mart 2010; 15:29:04 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.