Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
36
Favori
95.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu model cihazı kullanıyorum. Hala dns değiştirme ile ilgili bir çözüm yolu bulunamadı mı?

  • Maalesef hayır. Ne lanet olası bir cihaz mış!

  • DNS değiştirme olayı için tekrar uplıyorum konuyu.

    Bir çözüm yolu yok mu? İlla VPN mi kullanmamız gerekiyor?

  • Bu modemle birlikte Router olarak ve mesh olarak Keenetic kullanıyordum. Lanet keeneticlerden en sonunda kurtularak Tplink archer AX90 wifi6 router a geçtim… Şuan çok memnunum. 700 mbit download 60-70 mbit upload alabiliyorum. 4+1 evde en dip odada bile 250mbit download alıyorum. Tek düşüncem superonline da guncel olarak daha iyi bir modem varmi eger var ise onunla degistirirsem hız ve ping durumum daha da iyi olur sanırım. Tesekkurler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 2 Ekim 2022; 14:40:2 >
  • bu modemi kurulumda brigde moda almasını söylebilirmiyim kuranlara ?

  • DNS değiştirmek, bridge mode vs ince ayar isteyen arkadaşlar; bu modelin yazılımı, root kullanıcı bilgileri falan henüz kırılmadı. Mevcut haliyle de şu an cihaz çok kısıtlı. Bence hiç uğraşmadan bu cihazdan kurtulun bunun yerine ONT ve router şeklinde iki cihazlı sistemle devam edin. Hatta tercihen kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenip kendi router cihazınızı kullanın.


    Gerçi yasaklı sitelere DNS değiştirseniz de bağlanamazsınız. Çünkü sol altyapısında kullanılan engelleme yöntemleri daha farklı ve bu yüzden sadece DNS ayarıyla yasakları aşamazsınız. Onun için daha ileri seviye bypass yöntemleri gerekiyor.

  • Selamlar. Bende de tp-link archer vr600 modem var. İnternet servis sağlayıcım Superonline. Fiber bağlantı ve turkcell tv plus kullanıcısıyım. Siz de tp-link modem kullanıyormuş sunuz. Bana modem ayarlarını acaba yazabilir misiniz?

  • 500 mbps geçmeyi düşünüyorum bu modemi tavsiye eder misiniz?
  • MXKM kullanıcısına yanıt

    Tp-link i router olarak kullanıyorum. Yani evdeki tüm cihazlarım tp-link e bağlı. Hiçbir ayar yapmadım. Direk kurdum ve kullanmaya başladım. İnanılmaz memnunum tavsiye ederim. Model Archer AX90. Özellikle wifi-6 lı cihazlarda efsane çalışıyor. 160m2 evde en dip odada hiçbir access point veya mesh kullanmadan 250mbit hız alabiliyorum. Efsane gerçekten.

  • Anladım. Benim modem Superonline Huawei HG255s 5ghz router. Ben bridge modunda kullanıyorum Tp-link modemi. Maksadım HG255s modemi tamamen devreden çıkarmaktı ama ayarlarını yapamadım.

  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

    Superonline hafta sonu sunduğu 1000mbit download 100mbit upload hizmetinde 980/98 4ms ping ile bağlantı alabilmiştim. Buna istinaden ben de 50mbit olan paketimi 500e çıkarttım.

  • Ben de keenetic air ac 1200 var fakat modeme bir türlü bağlayamadım. Bağlantıyı nasıl kuracağım konusunda yardımcı olabilir misin?

    Keenetic extra dsl ile sorunsuz şekilde mesh kurmuştım fakat huawei modemde bağlantıyı beceremedim.

  • Bugün bağlandı internetim hızım 200-250 geçmiyor ps5 İphone 13-11 cihazlarıyla denedim televizyonlarda da aynı şekilde hız. 300ü göremedim 5ghz ile 2.4 ayırdım yine aynı
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Selam,


    Bahsettiğiniz yöntemi uygulamak için bir guide var mı?

    Anladığım kadarıyla bir şekilde ONT cihazını değiştireceğiz (cihazı nereden bulacaksak?) + Router satın alacağız + hashcat vs. bir şekilde internet şifremizi öğreneceğiz ve kurulum yapacağız.


    Mevcut durumda DNS adreslerimi değiştirsem de değişmiyor zaten. Bahsettiğiniz yöntemle router değiştirip, dns.watch dns'i kullanarak malum sitelere girebilen var mı?


    Eğer binlerce lira harcamam gerekiyorsa VPS sunucu kiralayıp kendi VPN'imi yapacağım. Router mouter değiştirmekten daha uyguna gelecek gibi görünüyor.

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Bir üstteki mesajda "Gerçi yasaklı sitelere DNS değiştirseniz de bağlanamazsınız." demişsiniz. Bunu teyit ettiniz mi? Eğer dediğiniz gibiyse boşuna zaman ve para harcamayalım.

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    HG8245x6 yerine Huawei ONT + Kendi Router'ımı kullanmak istiyorum. Router kısmında Mac adresi klonu, kullanıcı adı ve şifre yeterli diye biliyorum ama ont ile ilgili bir fikrim yok. Acaba ikinci el Huawei ONT satın alsam tak çalıştır kullanabilir miyim? Bu konuda deneyiminiz var mı ? Yada yardımcı olabilecek herhangi biri ?

  • HG8245X6-10 Şu lanet modemin superadmin şifresine ulaşan olursa yazsın lütfen. Modemin yazılımını kısıtlamışlar Bridge mod'a alınamıyor.


    Huawei HG8310M model GPON aldım korumaya takıldı interneti vermiyordu geri iade ettim.


    fiber kullanıcı adı şifremi elde ettim ama modemi de değiştirmek için para istiyorlar ne saçma iş.

  • Merhabalar; wifi 6 modeme geçişiçin başvuru yaptım. Hangi modeli önerirsiniz acaba? Şuan ONT ayrı Huawei modem var.

  • Bu modemin en iyi wifi ayarları ne olmalı. Uzaktaki odalarda hız çok düşüyor. Tam ayar ile 4+1 evde her yerde çekmesini nasıl sağlayabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.