Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
36
Favori
94.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N3CR0M4NC3R kullanıcısına yanıt

    Modemde DNS ayarı bile yok siz bufferbloat ayarı sormuşsunuz :)

  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

    merhaba, mesajınız biraz gerilerde kalmış. ama sanırım aradığım konu. modeme usb bellek ya da ssd bağlayıp evdeki tüm cihazlar için ortak bir dosya alanı oluşturmak istiyorum. anladığım kadarıyla siz yapmışsınız. nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? ben ayarları çok kurcalamama rağmen beceremedim.

  • yavuz_asik Y kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Ben ilk modemi aldığımda yapmıştım. Kurcalayıp bilgisini paylaşayım. Ekstra bir bilgi de vereyim. 100 mbps yani 10 mb/s hızlarda dosya paylaşıyor. Bana çok yavaş geliyor. Ne cihazı bağlarsanız bağlayın hız yükselmiyor. Keşke gigabit hızlarda bağlantı yapabilse ve nas gibi kullansam. Mac-windows ve telefondan ulaşıp kolayca bilgi alışverişi yapabilsem.

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    Bu bağlantı işini çözebildiniz mi ? Köprü modu yok dahili ont olduğundan mevcut modemi kullanamıyorum. Keenetic Ultrayi lan üzerinden kullanayım diyorum maks 50mbps hız gonderiyor HG8245X6 . İlginç bir şekilde limit koyuyor.

  • tolgakurban T kullanıcısına yanıt

    Evet, 7-8 aydır kendi cihazımı kullanıyorum ve HG8245X6 cihazı komple ortadan kaldırdım.



    https://forum.donanimhaber.com/superonline-1000mbps-249tl-500mbps-199tl--152910506-35#153246912



    Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]




  • tolgakurban T kullanıcısına yanıt
    Hocam qos desteği yok galiba modemin
  • bu modeme usb bellek yada usb hdd bağlıyorum fakat ağda görmüyor

  • Kablosuzda packet loss yaşıyorum öneriniz var mı?
  • wifi5 modemi değiştirme talebimin ardından wifi6 olarak bu modemi getirdiler. geçmiş sayfalarda da birisi yazmış, önceki modemde 2.4 ve 5g wifileri ayrı olarak çıkıyordu, bu modemde tek isim olarak gözüküyor. heralde otomatik kendisi onu algılayacak. aslında ayırsam güzel olacakta 2.4g sayfasında ismimi şifremi ayarladım. 5g sayfasında tıklanmıyor. bu arada arayüzde 6g diye bi sayfa yok olması lazımmıydı.


    eski modemde diğer odalarda wifi kopması yaşanıyor diye modem değiştirdim ama sorun çözülecek mi göreceğim. :) 5g gelişmiş ağ ayarları sayfasında kanal genişliği oto 20/40/80 mhz de duruyor. yanında da kırmızı yazıyla You are advised to set to HT20/HT40/HT80/HT160 yazıyor. bunu yapmamı tavsiye ediyormuş. değiştirsem mi acaba ne dersiniz.

  • liang kullanıcısına yanıt

    5g tarafında yeni wlan oluştur, sonra hazır geleni pasif et

    Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]
  • arkadaşlar HG8245X6 ile uyumlu bir router var mı? ethernet kablosuyla archer c20'ye bağlayıp xbox'ın olduğu odada wifi yayını yapıyorum oda uzak çünkü. gel gelelim microsoft servisleri çalışmıyor. geri kalan sitelerde sıkıntı yok. ne yapsam çözemedim. ax23 router almayı düşünüyordum sanırım o da uyumlu değilmiş. e nasıl anlayacaz hangisi uyumlu?
  • kimse cevap vermemis ben kendi sorumu cevaplayım. muhtemelen huawei modemler huawei routerlarla en iyi çalışıyor. turkcell'in kendi sitesinde de ax2 kampanyası yaptığını görünce uygun fiyatlı bir siteden ax2 aldım. sorun tamamen çözüldü benim için. tek pişmanlığım ax3 gibi daha yüksek bir model almamış olmam.
  • Fibere yeni geçtim ve bu modemi verdiler. Arayüzü biraz kurcalayınca pek bir özelliği olmadığını gördüm. Ancak fark ettiğim bir şey var. Sanırım cihaz mesh destekli...
    Easymesh ayarı var.
    Evimde şu meşhur xiaomi Wi-Fi repeater vardı. Mesh desteği yok tabi ki...
    Peki mesh destekli prize takılan Wi-Fi repeater alsam doğrudan bu huawei modemle çalışıp mesh ağı oluşturur mu?
    Maksat tek ssıd ile evin tamamında kullanmak.

    Yok olmaz ise xiaomi cihaz biraz eski kaldığı için İnternet hızı baya düşüyor. Modemde 180mbps olan hız xiaomi üzerinden bağlanınca 30lara düşüyor.
    Huawei modemle kullanmak için önerebileceğiniz prize takılan WiFi repeaterlar var mı?
    Tplink RE200 750mbps aklımda mesela...
  • Bu modemde sürekli kopmalar oluyor wifide iken. Mutfaktaki tvde ekranda 30 sn arayla bağlantı gitti-geldi yazısı geliyor. Bazen twitter vs dolaşırken birden gidiyor, telefon wifisini kapatıp açmazsam gelmiyor hat. Bazen telefon boşta dururken elime alıyorum, hiçbir şey yokken hattan düşmüş görünüyor. Modem bana aşırı dandik geldi, sürekli aynı şeyler oluyor.

  • Bu modeme hdd veya usb bağlayan arkadaş var mı? ftp yi açıyorum yok, ağ üzerinden hdd ye erişim sağlayamıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 1 Mayıs 2023; 15:13:9 >
  • SAkın almayın çok kötü bir modem.

  • Erol_ist kullanıcısına yanıt

    Bende Wi-Fi 5 modem var. Engelli paketi olarak kullandığım için modemi değiştirmiyorlar. Fiyatı da çok uygun veriyorum zaten seneler önce almıştım.


    Şimdi netten bu konudaki bahsedilen modemi ikinci elde buldum. Modem şifreyi de bir program aracılığı ile kırıp yeni modeme aktarayım diyorum. Fakat bu modemde wan giriş yok. Gpon içine gömülü diyorlardı. Nasıl kullanacağım bunu?

    Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 20 Mayıs 2023; 0:35:21 >




  • @Stones fiberde kullanmak istiyorsan bu modemi evet gponu dahili bunun, kullanıcı adı ve şifreni aldıysan resimdeki bölüme yazıp kullanabilirsin.

    Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU]
  • liang kullanıcısına yanıt

    2 kez Turkcell'e modem değiştirttim kablosuz kopma sorunları için fakat değişen bir şey olmadı, biraz ayarlarda deneme yapılma yaparak kopma sorununa 160 Mhz bant genişliğinin sebep olduğunu anladım 20/40/80 kullanmanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.