Şimdi Ara

Yeni Modem Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 Standartı [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
380
Cevap
36
Favori
94.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modemi alan arkadaşlar şehirde yazarlarsa harika olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedattkts

    3 yıldır huawei h253s modem kullanıyordum. Müşteri hizmetlerini arayıp, 5gh bandında wifi sunmadığı için değiştirmek istediğimi söyledim. Cihazda bir arıza olmadığını da özellikle belirttim. Bugün gelip bu modemi taktılar. Herhangi bir ücret de ödemedim.

    Şimdilik 2.4 ghz ağın menzili konusunda diğer modemle aynı olduğunu söyleyebilirim. Evim 3+1 ve en sondaki odada çekmiyor. 5ghz ise modemin bulunduğu salonda ve hemen yanındaki odada çekiyor. Kullandıkça deneyimlerimi yazarım.

    Ek: İstanbul'da yaşıyorum.

    merhaba.

    bende 253s kullanıyorum, özellikle mi istediğiniz wifi6 modemi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 13 Ocak 2021; 23:47:13 >
  • Lucifer kullanıcısına yanıt

    Evet. Burada yeni müşterilere bu modemin verildiğini okuyunca talep ettim. Ama stoklarda çok az bulunuyormuş, bittikçe azar azar getiriyorlar. Bölgenizdeki bayide varsa değiştirirler.

  • Merhaba modeme wan ile internete erişmek mümkün mü İstanbul küçükçekmede otuyorum ve fiber kullanıcısıyom hg255s var fakat modem odamda ve salonda çekmiyor. Bize gpon falan kurduklarınıda hatırlamıyorum sadece modemi verdiler.

  • Bu modem 2 kere takildi arzalı cıktı.3. Yü getirdiler taktılar sanki buda bi sayfayı açınca filan arada hiç internet yokmuş gibi 3 4 saniye bekliyor sonra işlem yapıyor gibi.zte ye geri mi dönsem başka da seçenek yok koskoca operatörde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda 4 degisimden sonra zte ye dondum cidden cok kotu bir modem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,


    wfi 6 l3 ont modemini bağlattım bende dün. malesef evdeki laptoplardan lenovo t450s wifiyi görmüyor. anladığım kadarıyla 5ghz i desteklemiyor ama 2.4g olarak görmesi gerekmez mi ?

    modem arayüz sayfasından bu iki bağlantıyı ayırmak mümkün müdür?

  • bende yıllardır kullandığım modem olan HG253s den kurtuldum bu modemi taktılar, 2.4 ile 5.g ssid isimlerini farklı farklı yapamadım bir isim giriliyor 5g nin ismini değiştiremiyorum nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrbuji

    bende yıllardır kullandığım modem olan HG253s den kurtuldum bu modemi taktılar, 2.4 ile 5.g ssid isimlerini farklı farklı yapamadım bir isim giriliyor 5g nin ismini değiştiremiyorum nasıl yapılıyor yardımcı olabilirmisiniz.

    özel bir sebep yoksa aynı olması idealdir. band steering ile yakındayken 5ghz uzakta 2.4ghz kullanır, aynı olmazsa band steering çalışmaz.


    farklı isim olursa uzaklaşınca 5den kopup 2.4 bağlanır, ama tekrar yakınlaşınca 2.4 kopmayacağı için kendi kendine 5ghz bağlanmaz.

  • Cevap için teşekkür ederim evde bir de access point vardı onda 2.4 farklı isim 5g farklı isimde ayarlamıstım yakınken 5g yi uzakken 2.4 u kendim seciyordum her daim otomatik olmuyordu, bu sebeple deneme yapmak istediğimde bu modemde yapamadım. Peki accsess pointteki wifi isimleride bu modemdekiyle aynı mı olmalı yoksa farklı bir isim mi belirlemek daha kullanışlı olur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jrbuji

    Cevap için teşekkür ederim evde bir de access point vardı onda 2.4 farklı isim 5g farklı isimde ayarlamıstım yakınken 5g yi uzakken 2.4 u kendim seciyordum her daim otomatik olmuyordu, bu sebeple deneme yapmak istediğimde bu modemde yapamadım. Peki accsess pointteki wifi isimleride bu modemdekiyle aynı mı olmalı yoksa farklı bir isim mi belirlemek daha kullanışlı olur

    Aynı olmasını deneyebilirsiniz. çok değişkeni olan bir konu, mesh olsa 802.11k/r ile canavar gibi çalışıyor, extender kullanınca birbirlerinden haberdar olmadıkları için o kadar iyi geçiş olmayabiliyor.


    Ama gene en ideali hepsinin aynı isim olması. cihazların band steering ve 802.11k/r desteğine göre en iyi sonucu verir. sorun çıkarsa alternatif bakarsınız.





  • Evinde veya işyerinde 5G uyumlu olmayan herhangi bir cihazı olanlar için bu router uygun değil.

  • sabahtan beri baya bir zorladım modemi şimdilik bir sorun çıkarmadı, evde bir dolabın içinde duruyor wifi sini kullanmıyorum o sebeple wifi si iyidir kotudur diyemiyorum, dolapda diger odalara giden cat 6 cablolar var genelde cihazlarım kablo ile bağlı sadece telefon ve tabletler wifi ile bağlı onlarda kablo ile bağlanan accsess point ile kullanıyorum gerek tv de gerek internette şimdilik bir problem yok, v6 wifiyi telefonda denedim telde v6 logosu cıkıyor hızım 100mbit 120 lere kadar cıkıyor acıkcası.

  • Güncel olarak memnun musunuz modemden?


    Kendi routerımızı bu modeme bağlayarak kullanamıyor muyuz?

  • Bu modemle ilgili kötü yoruarım oldu .bilen bir arkadaş geldi modemin ilk kurulumda güncellemesini bekledi ve daha sonra tanimlamalari yapti suanda gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Superonline'ın ucuzculuğu yüzünden bu çöp modemlere mahkum ediliyoruz,ya bırakın kullanıcı kendi modemini alsın yada kardeşim 10$ fazla ödeyin adam akıllı bir model ürettirin şu Huawei'ye.

  • merhabalar modem ile alakalı bugun kurulum yapıldı da yapmamız gereken ayar varmıdır güncelleme vs ve birde dns tanımlayabiliyormuyuz yoksa illaki vpn mi kullanmamız lazım

  • kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

    Merhaba wifi de kopmalar yoksa hiç ellemeyin ayarlara eğer wifi kayboluyorsa wifi ayarlarindan tkip aes kismini sadece aes yapin birde wifi kisminda yine wpa wpa2 psk kismini wpa2 psk yapmayi öneriyorlar.. iyi gunler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, nasıl router yapacagımı anlatabilir misiniz 2. bir MODEM üzerinden

  • Modem bi ara buga giriyor ve wifi hızı 1 mb te kadar düşüyor ya reset atmak gerekiyor o işe yaramazsa servis gelip yenisini takıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.