Şimdi Ara

Yeni nesil “tuşlu” telefonlara yöneliyor: Peki ama neden? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşi siyasete ekonomiye dökmeden global şekilde yazıcam..

    Non-smart yada Basic yada gençlerin deyimi ile dumb telefonlar yıllardır üretiliyor zaten yani akıllı telefonlar çıktı diye akıllı olmayan teller komple üretimden kalkmadı tam aksine büyük firmalar bu alandan çekilip daha çok smart phone lara yönelirken alternatif yeni markalar da bu boşluğu doldurdu .. Tabii eski bazı markalar Nokia gibi retro eski efsane modellerini tekrar üretime geçirdi..

    Google “The rise of dumb phones” yazarsanız bolcana makaleye ulaşabilirsiniz uluslararası büyük tv haber portallarında çıkan haberler bunlar .. Konunun özüde şudur Z kuşağında belli bir kesim artık sosyal medyayı mental toksik bir kirlilik olarak görüyor bu yüzden Amerika’da belli gençlik oluşumları gruplar dumb phone denilen os sistemi olmayan telefonlara geçiyor .. Bu akım Avrupa’ya yayılıyor falan .. bu şu demekte değil gençler eski zamanlara dönmüşler illaki gene tablet notebook bir yerlerden hesaplarına giriyorlardır sadece telefonda geçirdikleri o ellerine yapışık telefona esir zamanı şimdi sosyalleşmek için kullanıyorlar bana göre altında yatan mantıkta bu ..

    Amerika ve Avrupa’da hala akıllı olmayan kapaklı sürgülü tuşlu tel kullanan milyonlar var hepsinin nedeni farklı bazısı internet için zaten yanında devamlı notebook netbook tablet taşıyor ayrıca telde internete gerek duymuyor bazısı belli nedenler den bu genelde güvenlik oluyor ikinci telefonu olarak taşıya biliyor .. Bazısı ufak kapaklı sürgülü pratik olduğu için taşıma rahatlığından kullanıyor bazısı malum akıllı olmayan teller çok yüksek enerji tüketmiyor bazı teller hiç kullanılmasa haftalarca şarjı gidiyor ondan kullanıyor ..

    Kısaca bu teller hala üretiliyor ve kullanan bir kesim var ..
    Ve hertür yeni modern sistemlere entegrasyonuda mümkün misal alırsın bir luna arte falan yanına da alırsın bir iPad ,iPad mini esimli yada galaxy tab simcardlı internet ihtiyacını ordan karşılarsın ..
    20-30 bin tl tellere para verileceğine 5-10 bine çözersin mevzuyu ..
    Buda birilerinin tercihi olabilir ..

    Güvenlik içinde malum hala belli kesimler kullanıyor neticede içinde bir yazılım os olmadığı için ve çoğunda gps modülüde yok haliyle dinlenmesi takip edilmesi telefona dışardan müdahale edilebilmesi çok zor hatta imkansız .. ancak operatör üstünden falan olabilir..

    Kısaca non smart teller her daim sistemde kendine bir yer edinmeye devam eder ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dopamin detoksu için 2017 Nokia 3310 almıştım zamanında bir sene kullandım çok faydasını gördüm.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.