Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1221. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: chuck_bass
1 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.640
Cevap
645
Favori
2.502.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12191220122112221223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    %80sehir içi kullaniyorum tarihte bu lerde lastik değiştirmedim.

    Michelin yumuşak ok ama 19 özelinde yorum yapayım fazla asiniyor 3008in altında.. İnce olması sanırım özelikle yanları asinmasina sebep oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt
    aynen hocam..19 inç bu araca göre değil.zaten yanlarda aşınma olunca fark ettim..
  • Arkadaşlar 19” michelin normal lastiklerle yarın -7 dereceli (kar olmayacak muhtemelen) bursa şehiriçi trafiğine çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Aracımda grip kontrol yok, lastikler 2017de satınalırken verilenler. Sizce sorun yaşar mıyım, yorumlarınız nedir? Zorunluluk olmasa çıkmam, aksi halde taksi kullanmam gerek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Geçen cuma günü biz de active 1.6 eat6 aracımız teslim alarak aranıza katıldık. Buradaki paylaşımlar için herkese teşekkürler. Araç bu donanımla bile müthiş. İçi çok şık. Ama biz park sensörünü anlamadık. Daha önce ön ve arka park sensörü olan jetta ve astra araçlar kullanmıştım. İkisinde de park sensörü bayağı geriden ötmeye başlardı. Son çizgide 30cm kadar boşluk olurdu. 3008de sensör çok yakında ötmeye başlıyor. Bu yüzden çok hızlı park edemiyorum. Arkayı kameradan görerek yaklaşıyorum ama ön taraf neredeyse vuracakmış gibi oluyor. Bunun bir ayarı var mıdır. Sanırım opelde bu ayarlanabiliyordu. Jettada park sensörünü ön ön park ederken düğme ile açabiliyorduk. Astrada sensörler yaklaşırken kendi açılıyordu. Yine ayrı düğmesi de vardı. 3008de böyle bir düğme var mı ya da ekrandan istediğimizde açabiliyor muyuz? Yoksa sadece geri vitese takınca mı açılıyor ya da sürekli mi çalışıyor? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Simültane S kullanıcısına yanıt
    Kar olmazsa gider hocam yeteri yol kuru olsun. Yerler buz olursa dikkatli olmak lazım. Buz üzerinde kar lastiği de fayda etmez patinaj çekmez ama frene basınca riskli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    Benim Gt line da da dikkatimi çekti son 40-50 cm kala ötüyor ama alışınca yadırgamadım. dediğiniz gibi çalışıyor düğme ya da dokunmatik ekranda herhangi bir aktifleştirmeye gerek kalmıyor ön ya da arka kamera için. Kamera görüntüsü nasıl hocam çözünürlük düzelmiş mi aceba yeni gelen araçlarda?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Simültane

    Arkadaşlar 19” michelin normal lastiklerle yarın -7 dereceli (kar olmayacak muhtemelen) bursa şehiriçi trafiğine çıkıp çıkmama konusunda kararsızım. Aracımda grip kontrol yok, lastikler 2017de satınalırken verilenler. Sizce sorun yaşar mıyım, yorumlarınız nedir? Zorunluluk olmasa çıkmam, aksi halde taksi kullanmam gerek.
    hocam uludağamı mçıkıyorsunuz? meteoroloji 5 derece yazmış yarın için grip kontrol yoksa muhtemelen yaz lastiğidir. karlı havalarda çıkmamanızı tavsiye ederim.
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Benim yazlıklar 33 bin km gitti kışlıkları taktım. Tahminimce 10 bin daha gider şehiriçinde. Kullanıcıya yol şartlarına göre çok fark eder. Michelinler yumuşak olduğu için çabuk aşınıyor ülkemiz yollarında ama avantajları da var. Focusla 110 km hızla derin çukura girdim mesela ön jant eğildi ama Michelin lastiğe bişey olmadı sadece jant eğildiği için havası indi. Lastikçi sert lastik olsaydı yarılırdı yoldan bile çıkarırdı dedi 3 yıl kadar önceydi. Çabuk aşınsa da ben sürekli yumuşak lastik alıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrahefendi E kullanıcısına yanıt
    lastik pahalı hocam teki 1200 tl..yoksa gider şimdi değiştiririm..ama bu sefer yine aynı yerde kullanacam değişen birşey olmayacak..yine 28 binde yeni lastik mi alacam??10 bin daha kullanırım gider daha uygun fiyata başka markadan alırım
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih meselesi bişey diyemem. Kışlıkları 750 liraya aldım 19 jant Michelin alpin serisi. Yazlıklara hiç bakmadım. Muhtemelen sıradışı ölçü olduğu için yüksek tutmuşlardır fiyatı. H (binek) kodu yerıne XL (yük) alanlar da var fiyatı uygun ama konforu bozuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrahefendi E kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Eşim kullanacak da sensör ne kadar uzaktan örterse o kadar iyi. Bende sadece arka kamera var. Maalesef eski çözünürlüğü bilmiyorum. Ama buraya bir fotoğraf atarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakım pakeyi tavsiye edermisiniz iki yıl 2400 civarı fiyat verdiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acquiles

    Bugün 45.000 bakım yapıldı. 900 TL.

    On balatalar 8.000 daha gider notu düşülmus. Neden bu kadar kısa ömürlü diye sordum açıkçası onlarda araştıralım Fransa ya bilgi verelim. Tedarikçi değiştirmiş en son Peugeot, belki bu marka ömrü kısa olabilir dediler.

    Direksiyon sesi, direksiyon lastiği yağlanmış.

    MYPEUGEOT app da yeni özellik sanırım, araca binince aracınıza bakım yapılmis bilgilerini girin diye bildirim gönderdi. Güzel bir özellik
    Hangi servis ? direksiyon sesi dediğiniz sola tam dönüşten sonra direksiyon geri gelirken bir yere sürtme sesi mi?
    eğer buysa bana air bag ile ilgili bir sarmaldan dolayı bu sesin çıktığını ve normal olduğunu söylemişlerdi, sizdeki farklı bir ses mi acaba?




  • farukisin F kullanıcısına yanıt
    Hayır. İki yöne de sürekli. Tam döndürme ye gerek yok. Direksiyon hareketinde sürekli bir ses.

    Direksiyon lastiği nedenmiş sorun. Kar yağınca İstanbul'a soğuktan sanırım 2gundur kesilmişti ses zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah ön camda oluşan buğuyu çözmek üzere tüm hava akımını ön tarafa verdiğimde fanın son ayarında çıtırtı sesi geldiğini farkettim.Bu durumu daha önce yaşayanınız oldu mu?
  • edolma E kullanıcısına yanıt
    Bendede vardı aynı çıtırtı sesi genleşme sesi dedi servis, bir sprey sıktık dedi halloldu o günden sonra tekrar etmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemutlutürkümdiyene!

    bakım pakeyi tavsiye edermisiniz iki yıl 2400 civarı fiyat verdiler
    Bu paketin içeriği ne hocam.
  • Ben de 1 ay önce aldığım 1.6 BlueHDI Prime Edition la aranıza katıldım.Ben alırken 1.5 EAT8 yok demişlerdi. Meğer varmış da söylememişler 1.6 ları satmak için.

    Aldıktan 1-2 hafta sonra klimayı açtığımda en düşük ayarda bile pervanesi yerinden oynamış fan sesi gibi tıkırtı gelmeye başladı. Bu sesle beraber servis açılışımı yapmış oldum :)
    Klima motorunu çıkartıp tekrar takmışlar. Bir de bütün vidaları sıkmışlar. şimdilik bir ses yok. Daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu acaba ?

    Bir de yılbaşından sonra araç alan arkadaşlar ne kadara aldılar merak ediyorum. ÖTV indirimli fiyatlar aynı seviyelerde mi yoksa arttı mı ?
  • nemutlutürkümdiyene! N kullanıcısına yanıt
    bana 24 ay 40 000 km için 2200 demişlerdi. şu anda sitede 2680 gözüküyor. o da zamlanmış.
  • Konyaya geçen gün bayağı kar yağmıştı. Karın temizlenmediği bir çok yoldan giderken M+S lastikleri ve grip kontrolü deneme fırsatım oldu.

    Hiç bir durumda saplanma tarzı bir sorun olmadı. Ara sokaklarda karın derin olduğu yerlere özellikle girdim hareket halinde veya durup yeniden kalktığım zaman saplanma olmadı. (Derin yerlerde patinaj çekti.)

    Ancak çok güven verdi mi derseniz bu konuda hayır diyeceğim. Bir kaç kez araç düşük diyebileceğim hızdayken karlı zeminde dönerken istem dışı kaydı. Bu kış geçti, ancak önümüzdeki kış M+S lastiklerin yanına dört adet kış lastiği almayı düşünüyoruz.

    M+S lastikler kışı çok rahat bir şekilde geçirebilir, çok aşırı derin bir kar olmadıkça yolda bırakacağını zannetmiyorum. Ancak kış lastiğindeki kadar tutunma gücü fazla değil. Seçilecek markaya göre dört kış lastiği 2500 lira civarına alınabiliyor. Araç kayıp bir yere vursa bu rakamlara yakın fiyatlar cebimizden çıkar herhalde. O yüzden kış lastiği almak bana mantıklı geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyahmet -- 9 Ocak 2019; 22:17:5 >




  • 
Sayfa: önceki 12191220122112221223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.