Şimdi Ara

Yeniden Başlıyorum ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam.
    Umm...Ben geçen sene oynamıştım, 24-25 levellerinde bir archer hesabım vardı.Tekrar başlamak istiyorum, fakat zaten bırakma nedeni olan konu...Tek başıma oynamak oldukça sıkıcı geliyor zaten çoğu boss görevlerini tek başıma yapamıyorum.Eğer herhangi bir serverda türk guildi falan varsa, böyle bi ortamda olmayı çok isterim.Birde bir kaç sorum olucaktı;

    1. PvP serverlarda oynamak çok sıkıntı oluyor mu? Bazıları gelen geçen kesiyor falan deyince biraz kuşkulandım da.
    2. Cs ve Kumas tam olarak nedir? Kaç leveldan sonra bunlara girebiliyoruz ve nasıl girebiliyoruz?
    3. Türklerin çoğunlukta olduğu veya herhangi bir türk guildinin bulunduğu bir server var mı?
    4. Priest ve Berserker arasında kaldım. Daha çok pvp seviyorum, ona göre önerirseniz sevinirim :) (Genelde tüm oyunlarda Healer kullanırım fakat berserker çekici geldi *-*)

    Oyuna yaklaşık 3-4 gün sonra başlayacağım. Yinede gerçekten Türk guildi bulmayı çok istiyorum :(







  • - Kitlesinden emin olmadığınız pvp serverlarda oynamayı tavsiye etmem. Hele Terada hiç tavsiye etmem. Pek çok troll oyuncu var. Şahsen ben oynmadım zorluklarını bilemem.
    - Corsairs Stronghold Ve Kumasylum pvp haritaları.
    Corsairs 20 vs 20 kale kuşatma haritası. 40 kişi 2 farklı takıma ayrılarak sırayla savaşıyor. Büyük bir kale ve içinde bir kristal oluyor. Saldırı takımı süre bitene kadar kristali kırmaya, savunma korumaya çalışıyor. Kristal kırıldığında yada süre bittiğinde takımlar yer değiştirip 2. maç yapılıyor.
    Kumasylum ise 10 vs 3 haritası. Ama 3 kişilik takım kumas denilen bossları yönetiyor. Saldırgan takım çevredeki sandıkları kırıp içinden çıkacak 3 tane elması kendi basesine taşımaya çalışırken kumaslar onları engellemeye uğraşıyor.
    - Terada class balance yerlerde. Pvp yada pve ayrımı yok. Healer her yerde healer, dps her yerde dps. Healer oynarsanız kolay ölmezsiniz ama tek başınıza birini kesmeniz zor. Zaten healer oynuyorsanız her zaman sizden asistlik yapmanız beklenecektir. Aksiyon seviyorsanız dps oynayın.




  • anlatılmakla çok şey olmaz aslında sadece ön bilgi alırsın :) takıldığın şeyleri yapıp tecrube kazanacaksın. evet ilk başlarda zor olur ama 1 ayda oyunu cözersin. Killian serverinde çok türk var ordan globalden yardım istersen elbette yardım eden olur. şahsen ben ne zaman görsem bildiğim adarı ile yardımci olmaya çalışıyorum :)
  • Bende başlayalı 1 hafta oldu. Questler ile ilerleyip dungeon giriyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler ^-^ Bir de Cs Kumas ve Fw'ye kaç levelden sonra girebiliyoruz?
  • 30 levelden itibaren CS ve Kumas raidlerine girebilirsiniz. Fraywind için 65 leveli beklemeniz gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.