Şimdi Ara

Yerli uçan araba Cezeri'nin prototipi görücüye çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
17.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dron yapıp uçan araba diye yutturuyorlar araba kelimesinin anlamını öğrensinlerde önce...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 18 Eylül 2019; 14:53:37 >
  • Kavram kargasasi var.

    Ornek reno clio teneke ama 150 bin 75 asgari ucret

    A.b.d. yuzune bilebakilmayan pasat 450 bin 225 asgari ucret

    Yakit pahali elektirik pahali dogal gaz pahali.

    Bunu kopyalamasi cinin 1 gununu alir.

    Uretim diyince ornegin etin kilosu 5 ,6 lira olsa herseyin ulasilabilirligi artsa refah artsa.

    İnan neler icat ederiz neler.

    Bu durumda hobiler gerceklerin onune gecmis gibi duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Sıkıysa o heykelci dediğin kesimin aldığı tankları, uçakları, tüfekleri hatta oraya yazdığın obüsleri kullanmadan operasyon yapsana?
    Lafa gelince susmazsınız ama iş icraate gelince ta özal ve daha eskilerden kalma tankları suriyeye sürersiniz. Uçurduğun uçaklar hep eskilerden kalma. Askerin eline g3 ve pkk çıkması keleş vermeyi biliyorsun. Üretim tarihleri senin dünyada olmadığın zamandan kalma.
    Madem müthiş silahlar yaptınız kullanmasanıza eskileri?

    Alıntıları Göster
    Yok bir de eskiden silah alınmasaydı. Lafa bak ahahah, hazır parayla alınan silahı marifet diye anlatmış ki F-16'lar dışında Türkiyenin ciddi bir silah alımı da bulunmuyor geçmişte, genelde çoğunlukla ABD hibesi şeklindedir envanterimiz. O dönem tamamı ithal olan ürünlerin bugün her türde bir yerli alternatifi var ve yavaş yavaş envantere giriyorlar. bugün türkiye ABD'den sonra dünyanın en büyük İHA filosuna sahip ülke durumunda. Askerlerin piyade tüfeği de artık G3 yerine yerli MPT-76 ve MPT-55 ile değiştiriliyor. Şimdiden 80.000'in üzerinde teslimat yapıldı. Doğuda Kobra, Nurol Ejder, Kirpi, Vuran tarzı TTZA'ları söylemiyorum artık, yüzlercesi teslim edildi. Milgem denize ineli yıllar oldu, yerli Fırkateynin inşası tamamlanmak üzere, Hürkuş eğitim uçağının yanında artık Hürkuş C envantere girecek ve yakın hava desteğine kavuşacağız. Milyonlarca dolar harcadığımız ABD malı mühimmatlara ne dersin? Bunun için geliştirdiğimiz LGK, KGK, HKG, Som, Umtas, Omtas, Teber, Atmaca, Khan füzesi vs daha sayabileceğim onlarca yerli mühimmata ne diyeceksin bakalım? Anka, Bayraktar, Aksungur, Akıncı İhalar olmasa Suriyede Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonlarını kolay yapabilir miydik? Peki ya bu İha'lar sayesinde doğuda neredeyse sahada silinen PKK? Sürekli yediğimiz karakol baskınları nasıl geride kaldı? Uzaydan Göktürk 1 ve 2 ile sürekli izlediğimiz sınırlarımız? Daha çok fazla şey sayarım da sizin gibi boş tenekeler için farketmez, her meseleye siyasi bakıp çamur atmaktan başka bir meziyetiniz yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

    Dediklerinizi yapanların sizden olduğunu nerede çıkardınız ki? ASELSAN, tai gibi kurumları ayakta tutan yine "heykelci" dediğiniz adamlar. Şu an ne kadar kendi zihniyetindeki liyakatsiz adam varsa torpille doldurmaya çalışıyorlar. Hükumet düştüğü gibi kıçlarına tekme atılacak o günler uzak değil.
    Madem öyle söyle bakalım süper zeki arkadaş o zihniyet baştayken vida yapamayan ülke nasıl oldu da 17 yılda her silah türünde yerli silah geliştirip üretecek hale gelebildi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollowman_

    Madem öyle söyle bakalım süper zeki arkadaş o zihniyet baştayken vida yapamayan ülke nasıl oldu da 17 yılda her silah türünde yerli silah geliştirip üretecek hale gelebildi?

    Alıntıları Göster
    Ben söyleyim süper zeki arkadaş.

    Vida yapamayan ülke vardı ya, ha,o ülke kendi şekerini, kağıdını, kumaşını, beyaz eşyasını yapıyordu. Madenlerini kendi çıkarıyordu. Tarımda dışa bağımlı değildi. Bankaları tıkır tıkır çalışıyordu. Vida mı yapamıyordu? Koç laSabancıya sor bakalım, vidaları dışardan mı alıyorlarmış?

    Şimdi silah mı üretiyor? Hangi silahı? Bildiğim kadarıyla motor bulamadıkları için Altay tankı yatıyor. İha ve siha mı? Onların hiçbirini devlet üretmiyor. Yabancı ortaklı şirketler üretip, devlete satıyorlar. Tank Palet fabrikasına 50 Milyon TL bulamayıp sattıkları, yerine de 80 Milyona Mercedes aldıkları gibi.




  • Yürüyenini de yapsak yeterdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "yerli araba göklerde" dediler dediler inanmadınız. bak ne oldu şimdi?




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Hepiniz aynı ağızdan aynı şeyleri söyleyince trollük çok göze batıyor. Biraz farklı şeyler bulun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriye'de operasyonlara katılan bir komutanın bol bol dua ettiği adam yapacak sanırım bunu. En azından uçamaz filan diye dalga geçebilen olmamış. Adamın havaya uçurduğu kanatsız o kadar terörist var ki bunu uçurması çok kolay olur bence.
  • yapılan şey araba değil dron... araba ile alakası yok...
  • Yerde yürüyeni yaptıkta uçanı yapmaya çalışıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu araba değil ki

    Bildiğin insanlı drone bu

    Araba dediğin hem yerde gider hem havada
  • Hikaye... şarj sorunu var, pil sorunu var, özellikle gürültü sorunu var.şehir komple arı kovanına döner.dazz dazzz kafa kulak bırakmaz.içten yanmalı motora göre aşırı gürültülü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumların yüzde 1'i haberle ilgili, gerisi ideoloji. Ben de Cezzar savaş uçağı istiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.