Şimdi Ara

YETKİLİ SERVİSİN 1200 TL İSTEDİĞİ BULAŞIK MAKİNESİNİ 2 TL'YE TAMİR ETMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
10
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt

    Böyle devam ederse, yakında yolacak müşteri bulamayacaklar zaten.

  • Ben bu coğrafyada doğacak ne günah işledim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Köl Tigin

    Ondan da anlamazlar hocam onlar.

    Şikayet var sitesine şikayet yazınız tüketiciler bilgilensinler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Bulamazlar inşallah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt

    Hocam, ne yazdığımı okuduğunuzdan emin misiniz? Yukarıda yazdım, adam yapsın 1 saat içinde 250 liramı alsın gerekirse. Benim bir saatimi almadı diyorum. Bu adamlar usta, benden çok daha hızlı yaparlar. Bir saatten az bir süre için 250 lira çok çok iyi bence. Veririm de, helal olsun. Ama sıfır makine 2300 lira, şu tamir için 1200 lira istemek nedir? Buna isyan etmenin neresi yanlış?

  • Xbox one s oyun konsolumu temizlemek için 1300 lira istediler. Ağzım açık kaldı. Destekte konuştuğum kıza benim ülkemin maddiyatı kötü hele ben çok fakirim dedim yabancı biriydi bana seni anlıyorum Türk arkadaşım da aynı şeyi yaşadı dedi ve oyundan, konsoldan anlayan bir mekana gidebilirsin dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız inanılmaz sevecen ve yardımseverdi ama fiyat zalimceydi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scutigeromorpha kullanıcısına yanıt

    Aslında herkesin yapabileceği işler. Ancak birçok insan için bu cihazların içi ütopya gibi bir şey. Açıp incelemeye dahi korkuyorlar. O yüzden yanlış bir şey yaparım korkusu ile fahiş fiyatlar veriyorlar.

  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını diyorum aslında. Ama bak söylüyorum sen o makineyi açarken zaten bozuk kaybedecek bişi yok diyip girişiyosun. O adamların öyle bir ihtimali yok öyle aileler var ki olmayınca olmuyor. Eski makinelerde süprizlerle karşılaşma oranı yüksek olduğu için risk fazla. O yüzden o makineye girene kadar gidip başka arızaları yaparım mantığı var. Azcık açım ağrısız başım misali. Ben bunu açamam demek yerine de sana yüksek fiyat söylerler ki en kötü ihtimalle o paraya makineni usta bozarsa sana gene eski başka bir makine ayarlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu insanlar bu paraları çoluğuna çocuğuna yediriyor bir de. Nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum...


    Vallahi ben de aynı durumdayım hocam. Üç beş parça bir şeyim var. Dandik bir havya, birkaç tornavida vs. Artık ben de yavaş yavaş ekipman toplamaya başlayacağım. İmkan olsa, gerekli aletler olsa çok daha iyi işler yaparım ama yok.

  • Cadmium C kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam, mantıklı konuşuyorsunuz sonuçta. Bilerek de demiş olabilir. Gerçi en başta yazdığım gibi, adam akıllı açıp bakmamış bile arkadaş. Ya hiç yapmak istemedi ya da riske girmek istemedi dediğiniz gibi.

  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Eldekini satıp üzerine 1300 koyup sıfırını almak daha mantıklı gibi sanki.  

  • Çok haklısınız. Benimde başıma birçok şey geldi.Ama yetkili servisler tamir olayına girismez. Bazı tamir olaylarında eski olduğu için zaten parça tekrar ariza çıkartma ihtimali yüksek. Bu servisin basini belaya sokar. Yenisini takıp 1 yıl parça garantisi verir. Malzeme sıkıntısıda olmaz. O yüzden garantisi yoksa yetkili çağırmayın. Ama dolandiricida çağırmayın. Bu iş zor

    Benimde yaşadıklarımdan biri sunny bir televizyonum var bekarlık döneminden kalma. Bir anda kapandı hiç bir tepki yok. Anladım zaten güç karti yandı bunun. Açtım baktım kararmış. Smd elemanlar var. Neyse orijinal kart aradım sunny sagolsun destek sıfır. Tamirli aradim 160 liraya zorla buldum. Onuda elimden kaçırdım.( eski kartida üstüne istiyorlar. Çakallar 10 liraya tamir edip 160 200 ne tutturursa) . Parçaları değiştirecek özel bir elemani bulamadım. Su siteden Allah razı olsun 5 liraya çözdüm işimi.
    https://www.arizanotlari.com/lcd-led-televizyon-besleme-kartlari.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwhiteee -- 7 Temmuz 2020; 22:6:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yanmış olan kartı tamir etme zorunlulukları yok.

  • 20 yıllık makinenin kartını sıfırdan üretecek hali de yok hocam sonuçta.

  • redwhiteee kullanıcısına yanıt

    Doğrudur hocam, bunlar da belki yapmak istemedi o yüzden böyle fahiş fiyat istedi. Ama, diyelim ki TEDAŞ kaynaklı olmasaydı, yaptırmak zorunda olsaydım o zaman ne olacaktı?

  • Günümüzde tamir etmekten anlaşılan şey parça değiştirmek sadece. Artık eski işçilik kalmadı heleki bu yetkili servis denilen kaz yolma bayilerinde hiç aramayın derim.

  • Paarthurnaax kullanıcısına yanıt

    Yok hocam böyle bir şey olmaz. Erinip uğraşmayacak çok insan var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 900 lira kart ücreti 300 lira işçilik gelip en fazla 15 dakika uğraşıp bir kart takacak ve bunun işçiliğine 300 lira alacak ? bakalım o evde oturan insanların gelirini toplasan 15 dakikada 300 lira kazanabiliyorlar mı ? bu düpedüz soygundur ahlaksızlıktır kazıkçılıktır ülkemizde beyaz eşya kombi elektronik yetkili servislerin son 10 yılda geldiği noktayı görün.


    bana kalkıp yetkili servisin eleman çalıştırdığından kira ödeyip sigorta ödediğinden vergi ödediğinden bahsedip savunma yapmayın bu çakalları , 400 liraya yeni kartı temin et üstüne 500 fiyat bindir üstüne ilave 300 işçilik bedeli al , bu işlemleri yapan elemanları asgari ücrete çalıştır sürekli onarım yapmayın şurası bozuk yanmış etmiş diyecekseniz baskı yap gereksiz parça değişimi yaptır daima fazla masraf yüksek meblağ çıkarın diye yönlendir milleti kazıkla

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.