Şimdi Ara

YETKİLİ SERVİSİN 1200 TL İSTEDİĞİ BULAŞIK MAKİNESİNİ 2 TL'YE TAMİR ETMEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
10
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt

    Böyle devam ederlerse daha çok ağlarlar. Zerre umrumda değil. İşini hakkıyla yapsınlar onlar da.

  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt

    Para kolay kazanılmıyor hocam. Bu insanlar bunun farkında değil sanırım ki böyle milleti düdükleme derdindeler. Hayır bir de şunu anlamıyorum, binbir yalanla haksız yere aldığı paraları çocuklarına yediriyorlar. Nasıl içi rahat ediyor bu adamların?


    En büyük endişem araba. Henüz araba sahibi değilim. Çok şükür elektronik her türlü cihazdan ve bilgisayardan az çok anlıyorum. Kendi işimi kendim görüyorum. Araba sahibi olunca da inşallah böyle olur. Düdüklenmek istemiyorum. Araba aldığımda sorun yaşarsam burada sizlere danışacağım artık.

  • Ah ah , Namaz insanı kötülükten alıkoyar , koymuyorsa adamın namazında bir problem vardır. Osmanlı zamanı olacak ki bunları falakaya vurup , kafasına deri derisi geçirmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

    Hocam ülkenin çivisi çıktı zaten. Geçen, yaşadığım şehirde evimin karşısındaki lokantaya kurşun yağdırdılar. Kavga çıktı. Kavga sebebi ne? Sigara içme mevzusu... Sahibini öldürdüler.


    Hiçbir şeye karışmamak lazım, Allah korusun, millet kafayı yemiş. Sigara yüzünden adam öldürüyorlar. En azından ben böyle düşünüyorum, kendi canım için hiç kimse ile muhatap olmadan yoluma devam ediyorum.

  • kortekes kullanıcısına yanıt

    Hepsi göstermelik hocam, ondan böyle. Bugün kaç kişi hakkıyla ibadet ediyor sanki? Herkes namaz kılıyor, herkes oruç tutuyor, herkes Allah kitap diyor ama durum ortada. %99.99'u sözde Müslüman özde sahtekar, yalancı olan bir ülkeyiz maalesef.

  • Okudum genelde bende bu tarz işlemler yapıyorum asla ve asla kendimden başkasına güvenmem bu ülkede. Yine senin elinden lehim falan geliyor bende o yok arızayı tespit ederim çankayada yaptırırım 20tlye. İhlas auro halı yıkama makinamız var motoru yatak sardı hadi servise sorayım dedim 800tl dedi 150tlye komple motor aldım orjinal taktım makina oldu cenavar 50tlye sadece motoru tamirde ettirebilirdim karabağlar bobincide. Bu sadece bi örnek. İnsanımızın çoğu maalesefki anaları belli olmayan bireyler. Bunlarda o parayı alıp nasıl başını o yastığa rahat koyuyor anlamıyorum.

  • Bizim evde de makina iyi yıkamıyor, internetten servis buldum, çağırdım tam bir kolpacı geldi.


    Şöyle baktı bir start verdi falan, bize dönüp su gitmiyor, ısıtıcısı bozuk bunun dedi.


    Biz de güvenip cihazı bunlara bırakmadık tabi, 60 lira verip yolladık.


    Bir iki gün sonra bi baktım lan dolandırıcı numarasıymış herkes bunlara sövmüş, topladıkları makinelerin de kimisini vermiyorlarmış.



    Tabi bir kaç ay sonra yine servisi aradım, makina ile uğraşmıyoruz elde yıkıyorduk. Bizim buranın lokal samsung bayisidir, başka bir servis


    tavsiye ettiler onları çağırdık. Adam geldi ve içi dolmuş püskürtme başlıklarını dövdü, içindeki pislikler çıkınca mis gibi yıkamaya başladı.


    Aklınızda olsun, makine iyi yıkamıyorsa su başlıklarını temizleyin.


    Sonra servisle muhabbet ederken dedim böyle böyle tiplere denk geldik, bize dediği şey o tipleri içeri aldılar vs vs kısa bir muhabbet oldu.


    Onun dışında her şeyi kendim tamir ediyorum zaten. Millet hakkını alsa neyse, tuttuğunu öpen çok ülkede.



    En çok uğraşı da motosikletimin bakımı ve masraflarında veriyorum. Esnafla aram iyi olduğu için kimse yerleştirmiyor, insanlara neyse hakkını veriyorum çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Temmuz 2020; 0:35:43 >




  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun, tedaş yine insaflı davranmış başka bir dağıtım şirketi olsa karşıyacağını pek sanmıyorum.

  • flonky kullanıcısına yanıt

    Arıza tespiti yapmak da çok önemli hocam. Yine onu yapabiliyorsunuz. Arızayı bulup bir yerde tamir ettirmek de bir seçenek. Sonuçta sizi büyük bir masraftan kurtarıyor. Bu seçenek benim de aklımdaydı, olmasaydı belki ben de götürebilirdim bir elektrikçiye bakması için. Çünkü ölçüm cihazı yok bende mesela. O yüzden kartın başka bir yerinde sorun olsa anlamazdım. Allah'tan varistör görevini yapmış da devreyi korumuş.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Ucuz yırtmışsınız hocam vallahi, Allah korumuş.

  • MyDrama M kullanıcısına yanıt

    Çok şükür kabul ettiler hocam. Nasıl bir sorun ise, evde yanmadık cihaz kalmadı. Diğer komşuların da birçok cihazı yanmış aynı şekilde.

  • 1200 TL nedir arkadaş, yuh!

  • Yetkili servisler harbiden büyük sıkıntı. makinenin de alman malı olması büyük avantaj. bizde de arçelik marka siemens çıkışlı bulaşık makinesi var, 20 sene falan olmuştur vidası bile paslanmadı. alman malından şaşmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Bu yine iyi, klima için de 1750 lira aldılar hocam.  

  • altı üstü beyaz eşya tamircisi elemanlardan bahsediyoruz. tamirinden ne anlasın arızası olan kartın kısa devre yapmış elektronik devrelerin onarımından patlamış kapasitörü mü değiştirecek yanmış dirençleri yenisi ile mi onaracak
    adamlar görevi kartın arızası varsa çöpe atıp yenisi ile değiştirmek yetkili servis mantığını dahi anlayamamışsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam. Zaten beyaz eşyada Bosch markasını çok tavsiye ediyorlar. Bu makine de 20 sene tık demeden çalıştı, en son patladı işte.

  • terneke T kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, anlayamadım bir türlü. Anlayamadım çünkü benim çöpe atacak param yok. Ederi 200 lira olan kartı 1200 liraya değiştirmek midir yetkili servisin mantığı?

  • hocam başka anın var mı? sen anlat biz dinleyelim be...  

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Arkadaşta güzel hikayeler var ya.  

  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt
    Size daha çok geçmiş olsun hocam, ortam çok bozuk valla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.