Şimdi Ara

'Yğğöneetiğmm İstüğğfaa' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hasan Arat ve Serdal Adalı.


    Rıza Çalımbay vasatını Beşiktaş'a t.direktör olarak layık gören, hiçbir kayda değer başarısı olmayıp sırf eski Beşiktaşlı diye eski Beşiktaşlıları kulübe dolduran, futboldan anlamayan iki başkan adayı.


    Futbol başarısız olursa tesis mesis app mapp hepsi hikaye, bunu böyle bilin.

  • Bu takım aynı kadro ve Şenol Güneş varken fb'yi Kadıköy'de 10 kişi yendi,

    Bu takım sezon başı D.Kiev'i eledi.


    Bu takımın başında Şenol Güneş vardı, futbolcuların morali bozuk değildi.


    Beşiktaş'ı batırmak için kurulmuş bir taraftar ordusu geldi Beşiktaşın anasını ağlattı, ne Şenol hoca bıraktı ne futbolcu. Şimdi Ankaragücü maçı Beşiktaş yine malüp, üç gün önce de 5 yedik takımı elek oldu.


    Yeni gelecek başkana sesleniyorum!

    Bir daha bu Beşiktaş düşmanı taraftara bu kadar yüz verirseniz, bu futbol cahili taraftarı bir daha tepenize bu kadar ilah yaparsanız sizin ve Beşiktaş'ın akıbeti yine böyle olacak.


    Derhal bu Rıza Çalımbay denen futbol cahilini gelir gelmez kovun! Ve bir daha sırf " eski Beşiktaşlı" diye hiç kimseyi bu kulübün içine sokmayın size tavsiye.

  • Hasan Arat hayırlı olsun.


    Hasan Arat veya Serdal Adalı farketmez bir daha bu Beşiktaş düşmanı taraftarların bu takımın anasını ağlatmasına müsade etmemeli, gerekirse kombinelerini bloke etmeli maça sokmamalı.


    Ayrıca;


    Sosyal medyada Beşiktaş'ın başkanı ve oyuncuları hakkında, onları karalayarak ve iftira atarak Beşiktaş taraftarını galeyana getirip bu sezon yaptığı gibi takıma karşı kışkırtmasına da müsade etmemeli, başta Bülent Uslu ve diğer sosyal medya trolleri olmak üzere Beşiktaşı karıştırmaya çabalayarak bundan kazanç kapısı elde etmek isteyenlere karşı kulüp bazında gereken tüm hukuki önlemleri almalı.


    Ve son olarak sırf Beşiktaşlı diye hiçbir elle tutulur başarısı olmayan eski Beşiktaşlıları kulübe doldurma saçmalığından vazgeçmeli, Rıza Çalımbay'ın görevine yarın son vermeli bir daha kulüpte herhangi bir görev vermemeli.

  • Hasan Arat'ın Beşiktaş'ın başına getireceği t.direktör hazır olmalıydı, yarın veya en geç cuma günü Beşiktaş'ın yeni hocası İstanbul'a inmesi gerekiyordu, ama görüyoruz ki öyle bir çalışması yok.


    Beşiktaş'ın yeni hocası takımı alıp sezon sonuna kadar götürecekti, aldığı puanlara bakılıp sezon sonunda tamam mı / devam mı şeklinde bir planlama yapılmalıydı.

    Ama böyle bir planlama yok...


    Malesef görüyoruz ki adaylar arasında herkes Rıza Çalımbay'dan memnunmuş.


    Yukarıda yazdım duruyor, Beşiktaş başkan adayları da malesef futbolu bilmiyor.


    Futbol takımı başarısız ise kimse Beşiktaş app'e mepe falan bakmaz, futbol takımı başarısız ise kimse tesis yapmış tribün eklemiş vs bakmaz.


    Hasan Arat da malesef bunu yaşayarak öğrenecek gibi duruyor.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Rıza Hoca gelmeden önce Hasan Arat Hansi Flick ile görüşmüş.
    Bence de hazır şampiyonluk şansı da mucizelere kalmışken teknik taktik bilen iyi bir sistem hocası gelse iyi olur. Sezon sonuna kadar oturacak sisteme uygun takviyeler yapılarak gelecek sezona çok daha hazır ve iddialı girilir.
    Ama Rıza Hoca gelmişken devam veya tamam kararı vermek kolay değil. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar kendisiyle görüşüp gidişat ve planlama hakkında konuşurlar.
    Umarım kırıp dökmeden Beşiktaş için en uygun yolu tercih ederler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt

    Valla şampiyonluk şansı mucizelere kalmış ama en azından ŞL'ne katılmak gerek, yani "Eski Beşiktaşlı" Rıza Çalımbay gibi bir hocayla bu mümkün mü? Feyyaz Uçar ne yapacak bakalım onu da " Eski Beşiktaşlı" diye aldı onun etkisi ne olacak eski Beşiktaşlıyı göreceğiz.


    Hasan Arat'a vizyon vizyon dediler de ben vizyonluk birşey göremedim henüz, zaman ilerliyor, dediğim gibi yeni hoca en geç cuma günü İstanbul'a inmeliydi zaman yok zaten 11 puan gerideyken deplasmanda berabere kaldık 1 puan iyi diyen bir hoca var başımızda nasıl vizyon bu.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Feyyaz Uçar futbol şubesi yöneticisi olarak açıklamalarında zekasıyla, ince esprileriyle çok yere dokunduracak. Takımın işleyişiyle ilgili sportif direktör veya genel koordinatör görevinde Samet Aybaba olacak.

    Rıza Hoca hatalı kadro tercihi de yaptı, hatalı açıklamalar da yaptı. Bu kadar baskı altında ve henüz tam tanıyamadığı bir oyuncu topluluğuyla birçok sorun yaşarken olur böyle hatalar. Aklı selim insan hatalarından ders alır. Almayıp aynı hataları yapmaya devam ederse bulunduğu yeri haketmiyor demektir. Hep beraber göreceğiz. Önyargıyla olmaz, faturası acı bile olsa önce güvenip destek vermekle mükelleftir yönetim. Güven kaybolunca hiç sürüncemede bırakmadan değişiklik yapılmalı.

    Vizyon derken kurumsal yeni projelerden ve hemen her branşla ilgili dile getirilen birçok projeden bahsediliyor.

    Futbol takımı ile ilgili değişimi yaratacak olan etkili bir ekol yakalamaktır. Onun için Hansi Flick ile görüştü.
    Flick olur demiş ama araya hem Rıza Hoca girdi hem de ameliyat olacağı için Flick Ocak ayında gelebileceğini söylemiş.
    Devre arasına kadar Rıza Hoca kalır artık. Daha sonrası için devam kararı alınır mı bilemem ama aceleyle Sergen Yalçın tercihi yapılacağına gidebildiği yere kadar Rıza Hoca'nın devam etmesini ve uygun bir zamanda Hansi Flick veya o çapta bir teknik direktör getirilmesini tercih ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 5 Aralık 2023; 0:45:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • WmLord kullanıcısına yanıt

    işte hasan arat bu hoca mevzunu önceden görecekti, hansi flick ocak ayında gelebilecekse başka alternatif bulup anlaşacaktı..


    sen diyorsun ki rıza hocayla bekleyip göreceğiz.. ben de diyorum ki bekleyip görmelik durum yok mal ortada vasatlık ortada, zaten bunu gören kulüpler önde oluyor ligi şampiyon bitiriyor, göremeyenler beşiktaş gibi alt sıralara demir atıyor anadolu kulübüne dönüşüyor.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt
    Rıza Hoca geçici olarak geldi zaten. Devam edilecekse de yeni yönetimle sözleşme yapılması lazım.
    Herkesten önce Rıza Hoca devam edemeyeceğini, yani takıma bir katkı veremeyeceğini düşünürse kendi çekilmeli.
    Tabi başkalarına verilen şansı Rıza Hoca da hakediyor ve kredisi birkaç hatayla bitmemeli.

    Hasan Arat'ın birkaç teknik direktörle görüştüğü söyleniyor. İlk görüştüğü isim Flick. Rıza Hoca ile devam edilmezse ve Ocak ayı geç olacak denirse diğer isimlere geçilir.
    Yönetim göreve başlasın bakalım. Bu hafta da derbi havasında geçer. Lugano maçı sonrası karar belli olur bence.
    Ondan önce bir karar almak pek uygun görünmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hasan Arat yanlış iş yapıyor.

    Yıldız oyuncu transfer edecekmiş.


    Kardeşim sezon sonu hatta sezon sonuna kadar bile ömrü olmayan Rıza Çalımbay'a göre oyuncu alma, alma! Yapma bunu! Önce hocayı değiştir, sonra o hocanın istediği oyuncuyu al!!


    Şimdi sen oyuncu alacaksın, sezon sonu da Rıza Çalımbay gidecek, bu sefer senin şimdi aldığın oyuncuyu yeni hoca istemeyecek. Yeter saçma sapan işler yapmayın artık, yok, yok, Beşiktaş'ta futboldan anlayan kimse yok!

  • Hasan Arat istiiffğğaaa diye bağırmaya ne zaman bağırmaya başlıyonuz gençler.

  • Olacakları ve yapılması gerekenleri buradan haftalar öncesinden yazıyorum, hepsi de gerçekleşiyor. Hasan Arat seçilir seçilmez ilk işi Rıza Çalımbay denen VASAT teknik direktörü kovmak ve yeni hocayı getirmekti, yapmadılar, hepsini yazdık, yeni hoca gelecek takımla beraber olacak takımı tanıyacak sezon sonu da istediği transferler yapılacaktı.


    Hala okuyorum Rıza Çalımbay varken transfer yapılacak deniyor, onu da yazdık yapma dedik saçma sapan işler yapmayın dedik, inşallah yapmazlar koskoca Beşiktaş'ta bir tane futbolu bilen kişi yok ne Feyyaz ne Samet hepsi biblo.


    Sezon başında kendini Beşiktaş taraftarı sanan Beşiktaş düşmanlarının başlattığı Beşiktaş'ın çöküş süreci yeni başkan ve yönetimle beraber son sürat devam ediyor.

  • Şu saatte Beşiktaş'ı toparlayacak camiaya moral verecek tek aksiyon yabancı marka bir hocanın getirilmesidir.


    Yukarıda günler öncesinden yazdım, Hasan Arat seçilir seçilmez ertesi gün veya en geç cuma günü yeni hocanın İstanbul'a inmesi gerekiyordu dedim, olmadı yapmadı, vizyon vizyon dedikleri Hasan Arat'tan hala bir vizyon göremedik.

  • Bu hafta kadro dışı kararlar alınacakmış.

    Yanlış karar.


    Bak sana anlatayım Hasan Arat, sana futbol nasıl yönetilir, futbol nasıl planlanır onu öğreteyim;


    Önce adam gibi marka bir t. direktör bulacaksın (bulacaktın neyse geçti artık)

    o hoca gelecek takıma bakacak, takımla maçlara çıkacak, takımı ve oyuncuları tanıyacak, ondan sonra hocanın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakacaksın.


    Sen şimdi daha hoca bulmamışken kime göre kadro dışı bırakacaksın Feyyaz Uçar'a göre mi? O zaman t.direktör Feyyaz Uçar yapman gerekiyor. Ne kadar saçma sapan planlama bu?

    Belki senin şimdiden kadro dışı bıraktığın oyuncu belki hoca isteyecek?


    Beşiktaş'a yeni yönetim geldi ama futbol planlama yönetimi vasat bile değil, rezil!

  • Hasan Arat vizyonsuzluğu.

    Takımda Abubakar dahil birçok oyuncu kadro dışı bırakılmış.


    Rıza Çalımbay denen vasat t.direktör dururken Abubakar'ı kadro dışı bırakmak vizyonsuzluğun dibidir. Zaten birçok oyuncu sakat, elde sağlam oyuncu kalmamışken bir de üstüne bu kadar adamı kadro dışı bırakıyorsun bu hafta maça kim çıkacak ???


    Bu nasıl bir vizyonsuzluktur,

    Hasan Arat'ın kulübe doluşturduğu eski Beşiktaşlılar, Rıza Çalımbay denen vasat t.direktörü koruyor, Rıza Çalımbay'ın gitmesi gerekirken günah keçisi olarak Abubakar gibi adamları kadro dışı bırakıyorlar akıl alır gibi değil

    Getir bir tane yeni t.direktör takımı tanısın, ona göre de devre arasında transfer yap kimi kadro dışı bırakıyorsan o zaman bırak yeter ya bu kadar basit şeyi dahi düşünemiyorlar.


    Hasan Arat denen zatı muhterem.

    Bak kardeşim futbol böyle yönetilmez, senin futbolla zerrre alakan olmadığını daha bir hafta bile geçmeden gördük.


    Senin Beşiktaş'ı yönetecek kalibren yok, derhal git traş mı oluyorsun, yeni kıyafet mi alıyorsun ne yapıyorsan yap kendine format at , çevrene futbol bilen iki üç tane adam bul.


    Yeter bu kadar saçmalık olamaz, kov şu Rıza'yı adam gibi bir t.direktör bul getir yeter be neyi bekliyorsun küme düşmeyi mi!





  • Joseph De Souza sahaya inen taraftar hakeme vurmasın diye araya girip engellemiş ama cezayı alan Joseph De Souza olmuştu, sahaya atlayan eşkıya ise serbest bırakılmıştı.


    Bu olayda da hakeme vurmasınlar diye engelleyen polis ceza alırsa kimse şaşırmasın, burası Türkiye.


    Hakem ne kadar kötü maç yönetirse yönetsin, geçmişi ne kadar tartışmalı olursa olsun hiçkimse hakeme vuramaz.

  • Tüm kurumlar UEFA'dan FIFA'dan ceza gelmesin diye tutuşmuş, hepsi olayla "ilgileniyoruz" telaşında açıklama üstüne açıklama yapıyor yersen.


    Ülkede herkesin yaptığı yanına kar kalıyor, kimseye gereken cezalar verilmiyor, kanunlar yaptırımlar uygulanmıyor. Hal böyle olunca da adam çıkıyor hakeme yumruk sallıyor normal burası türkişş bize yakışanı yaşıyoruz kimse ağlamasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 12 Aralık 2023; 0:35:7 >
  • Üç gün önce kadro dışı bırakılan futbolcular affedilmiş:)


    Daha önce ne yazdıysam hepsi birbir çıkıyor, tüm yazılarım yukarıda duruyor.


    Demiştim Hasan Arat'ın futbolu yönetecek kalibresi yok demiştim, böyle futbol planlaması olmaz git bi traş ol yeni kıyafet al kendine format at diye, işte bakın daha 3 gün önce kadro dışı olan futbolcular bugün affedilmiş.


    Beşiktaş futbol yönetiminin başına eşşeği koy daha güzel yönetir bak abartmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 14 Aralık 2023; 20:59:20 >
  • Beşiktaş:1 Alanyaspor:3


    Sezon başında Beşiktaş taraftarının başlattığı Beşiktaş'ı ligden koparma operasyonu Hasan Arat'ın seçilmesiyle son sürat devam ediyor.


    Yukarıda mesajım duruyor, Rıza Çalımbay denen vasat t.direktör ile yolların hemen ayrılması gerektiğini söylemiştik, Hasan Arat seçilir seçilmez İstanbul'a bir marka t.direktörün getirmesi gerektiğini de söylemiştik. Sırf Beşiktaşlı diye kulübe Beşiktaşlı doldurmayın diye de belirtmiştik. Dediklerimizin hepsi çıkıyor, şimdi yabancı t.direktör arıyorlar, demiştik size boşuna zaman kaybettiniz olan hep Beşiktaş'a oluyor Bu kulübün fıtbol yönetiminin başında ben olsaydım kulüp şu an şampiyonluk yarışı içindeydi. Feyyazmış Sametmiş, hepsi hikaye, zamanında iyi futbol oynamak futbolu bilmek demek değildir, oynamak başkadır yönetmek başka.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.