Şimdi Ara

'Yğğöneetiğmm İstüğğfaa' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    15 gün önceki mesajım yukarıda.

    Ne demişim; Getir bir tane t.direktör takımı tanısın ona göre kimi kadro dışı bırakıyorsan o zaman kadro dışı bırak" yazmışım.


    Ama o gün dediğimizi yapmamış.


    Bakın aşağıda Hasan Arat ne demiş, tam da bizim 15 gün önce yap dediğimiz işi bugün yapmaya kalkıyor.



    Sabah Spor


    @sabahspor

    ·

    44d


    KADRO DIŞI KALAN 5 FUTBOLCU


    Hasan Arat: Bu sporcular, kontratlı sporcularımız. Antrenörümüz gelince bu kararı değerlendirecektir. Bu sporcularla çalışmaya devam edeceğiz. Kararı, yeni gelen antrenörümüz verecektir.



    x (formerly twitter)
    Sabah Spor (@sabahspor) on X
    https://twitter.com/sabahspor/status/1739236014751711685?s=20




  • Haftaya ikinci yarı maçları başlıyor ortada hala hoca yok.


    Dedik Hasan Arat seçimi kazanır kazanmaz ertesi gün yeni hoca İstanbul'a inecekti dedik, Rıza'dan birşey olmaz dedik onlar Rıza'dan birşey olmasını bekledi, olan yine Beşiktaş'a oldu, futboldan anlamayan adamları getirip futbolun başına getirdiler ne Feyyaz ne Samet, hepsi iyi oyuncuydu ama olmuyor, olmaz, iyi futbolcu demek iyi yönetiyor demek değildir işte bir örnek daha.


    Artık yabancı hoca zamanı geçti geçmiş olsun, tek isim almak zorundasın o da Sergen Yalçın.

    Artık bu saatten sonra yabancı hoca nereye gelecek de ne zaman takımı tanıyacak da takım çıkartacak, yeni yönetim işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar, bunlar ANÇ'yi de aratacak,


    Yazıklar olsun şu kulüpte şu camiada futbolu bilen bir tek adam yok benden başka, işte yazdıklarım duruyor hepsi teker teker çıkıyor. Sosyal medyada orda burda çok takipçili Beşiktaşlı geçinen futbol cahillleri birşey bildikleri yok, işte mesajlarım burda duruyor hepsi patır patır çıkıyor.





  • Samet Aybaba'nın açıklamaları Beşiktaş'ın futbol yapılanmasının ne kadar vasat yetersiz ve vizyonsuz olduğunu bir ispatıdır.


    Çok üzüldüm, koskoca Beşiktaş kulübü bu şekilde yönetilmemeli. Yönetimler gidiyor yönetimler geliyor ama malesef futbolu bilen kişiler bir türlü bu takımın başına gelemiyor.


    Samet Aybaba diyor ki oyuncu bakıyoruz. Kardeşim sen neye göre kimin hangi raporuna göre oyuncu bakıyorsun? Sen t.direktör değilsin, takımı sen oynatmayacaksın, takımı sen sahaya çıkartmayacaksın. Sen oyuncu bakmayacaksın güzel kardeşim Samet Aybaba, sen önce t.direktör bulacaksın.

    Hasan Arat geleli kaç hafta oldu dedik Hasan Arat gelir gelmez zaman kaybetme Rıza Çalımbay'ı kov dedik, bir tane hoca getir takımı tanısın görsün yeni sezona ona göer plan yapsın. Yapmadı, bekledi, Rıza'dan birşeyler olmasını bekledi.


    Samet Aybaba oyuncu bakmayacak. Evin daha yemek yapan aşçısı yokken sen aşçıya sormadan marketten gidip de kafana göre malzeme alma. Aşçı gelsin baksın desin ki; bana kıyma et lazım, pirinç lazım, biber lazım, tuz lazım. Sen gidip de daha aşçı orada yokken markete gidip bisküvi zeytin peynir alma. Bu şekilde saçma sapan iş yapmayın, önce hocayı bul getir Sergen mi olur başkası mı olur, sonra o hoca takıma baksın şu şu şu eksik desin, sen de git ona göre oyuncu bak, bu işler böyle yapılır, daha ortada hoca yokken oyuncu alındığı nerede görülmüş!


    Kafayı yiyeceğim bu kadar saça sapan program yapılır mı ya? Koskoca Beşiktaş camiası bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmiyor. Bunlar bu kafayla giderse ANÇ'y i de aratacak aha buraya yazıyorum !





  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Alıntılamış olduğum yukarıdaki yazım 11 Aralık 2023 tarihine ait.


    O tarihte "Hasan Arat vizyonsuzluğu" diye yazmışım. Benden başka benim gibi olayları önceden öngörebilen yazan başka adam var mı acaba.



    İkinci yarı başlıyor ama hala Beşiktaş'ın t.direktörü yok, hala alınmış yeni oyuncular yok neden? Çünkü Hasan Arat malesef futbolu yönetmeyi bilmiyor.


    Vizyon vizyon diye geldi ama şimdiye kadar ortaya koyduğu hiçbir vizyon yok.


    Futbolun başına beni koyun 2 sene içinde Beşiktaş'a Avrupa'da en az çeyrek final oynatırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Ocak 2024; 22:36:51 >
  • Kim ne derse desin Mırcea Lucescu gerçek bir futbol adamıdır, oynattığı futbol karakteri çok belirgin, ne oynadığını bilen ve ayrıca vasat oyuncuları yukarı çekmiş zamanında Capone ve Flurquen gibi oyuncularla büyük başarılar elde etmiştir.


    Yaş itibariyle t.direktörlük heyacanı olmasa bile bu sezonun sonuna kadar takımın başına gelip seneye de takımı oğlu Rezvan Lucesu'ya bırakılabilir. Kendisi de futbol direktörü olur, çok da güzel olur, futbolu Samet Aybaba'dan da Feyyaz Uçar'dan da çok daha iyi bilir.

  • Novagate N kullanıcısına yanıt

    Alıntı yaptığım 09 Aralık 2023 tarihli mesajım

     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Ocak 2024; 21:2:26 >
  • Taraftar hala utanmadan ANÇ ve Şenol Güneş'e sövüyor.

    Bu takımı bu hale getiren kendileri, konunun ilk mesajlarında detayları teker teker yazmıştım. Bu kulüpten defolması gereken takımı bu hale sokan Beşiktaş düşmanı ergen Beşiktaş taraftarıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş:1 Kasımpaşa:3

    Herkes Hasan Arat güzellerken Hasan Arat futbolu yönetmeyi bilmiyor diye sebepleriyle birlikte bu konuda aylar önce yazmıştım.
    Beşiktaş, sırf eski Beşiktaşlı diye futbolu futbol cahillerine bırakmanın cezasını çekiyor, bu arabesk yaklaşımla önce "eski Beşiktaşlı" kontenjanından Rıza gitti, sırada Feyyaz ve Samet var.

    GVB takımın halini görünce gelmekten vazgeçmiş.
    Normal.

    Sen saçma sapan bir kararla bütün iyi oyuncularını kadro dışı bırak sonra t.direkrör bekle ki gelsin. Defalarca yazdım defalarca, önce hoca getir hoca karar versin kimin kadro dışı bırakılacağına. Yeni hoca gelince tüm oyuncular kendini göstermeye çalışırdı büyük ihtimal hiçkimse kadro dışı kalmazdı Abubakar'ından tut Rosier'e kadar hepsi oynardı ve emin olun bu puanların hiçbirini kaybetmezdik.

    Beşiktaş o kadar amatörce yönetiliyor ki aklım hayalim almıyor şu saçmalıkları kreşe giden çocuklar yapmaz.

    Onana da Marsilya'ya gitmiş.
    Beşiktaş taraftarının daha ülkeye gelir gelmez oynatmadığı oyuncu bugün Marsilya'ya gidiyor.

    Beşiktaş düşmanı Beşiktaş taraftarı sezon başından beri Beşiktaş'ı bitirmek için ellerinden geleni yaptı, bunun en son örneği de Onana'dır. Sezon başından beri Beşiktaş'ı da bitirdi Onana'yı da.

    Hepsini yazdım hepsini, Beşiktaş düşmanı Beşiktaş taraftarı Beşiktaş'ın şu halde olmasının baş sebebidir,

    Hasan Arat denen futbol yönetme yetersizi de bu işin tuzu biberidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.