Şimdi Ara

YILBAŞI ÜSTÜ AMERİKADAN ALIŞVERİŞ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Night_Mare
    yılbaşı üstü olduğu için makineye gümrük ödemeyeceksin sadece shippingi var. Yalnız bu fiyat sadece body. Memory card, pil, şarj hepsi hariç. Bunları ayrı satın alacaksın bunu gözönünde bulundurmanı tavsiye edrim.
  • selam arkadaslar,

    Basinizi agritmayin eTrade CENTER sizin icin getiriyor,
    fiyatlar cazip dilerseniz deneyin,

    yapilan is basit, siz istediginiz urunu amerikadaki sitelerde asagida verdigim arama motorlarinda aratip en uygun fiyati buluyorsunuz,

    www.pricegrabber.com
    www.bizrate.com

    sonra bu fiyata asagidaki linkte anlatildigi gibi kargo + servis ucreti ekliyosunuz

    http://www.etradecenter.us/index_files/merakettikleriniz.htm

    VE urun 8-14 gun icerisinde evinizde!

    Hersey bu kadar,

    eTrade CENTER da sizinde siparisinizi bekliyoruz.

    saygilarimizla




  • www.eastbay.com
  • Arkadaşlar şimdiden herkese hayırlı seneler.Ben,ebay ismindeki bir siteden birkaç parça mal aldım(external hardisk kutusu,bluetooth kulaklık ve ahşap rulet seti).Bunların hiç birinin fiyatı(parça başı olarak göz önüne alınır)200 € geçmiyor.Gümrük olayına gelince,benim başıma geldiği kadarıyla aktarayım.Satın aldığım harddisk kutusu ve bluetootta gümrükle alakalı hiç bi problem yaşamadım ayrıca bu ürünler bana posta yolu ile evime kadar geldi (4-7 gün arası).Ancak en son aldığım rulet seti satıcının gönderim evrakları üzerindeki value kısmına -iyi niyetli- olarak tarafımdan ödeme yapıldığını göstermesi bu ürünün posta işleme merkezinde beklemesine neden oldu.Posta merkezinden bu ürünü 15 gün içinde almamı söyleyen bi tebligat aldım.2 gün sonra posta işleme merkezine gittim.Sanıyordum ki sadece ürün kontrol edilip bana teslim edilecek...ama tahmin ettiğim gibi olmadı.Malı inceleyen memurlar hemen karakaplı bir cetveli incelemeye başladılar.Ve bana malı alabilmem için kültür bakanlığından izin almam gerektiğini söylediler.Bu iş beni epey uraştırdı sizi sıkmamak için fazla uzatmıycam.nihayetinde o gün posta merkezine yeniden giderek mevzuatı tekrar incelettirdim ve malın herhangibir işleme tabi olmadığı kanaatine varan memurlar,malı pul parası karşılığı teslim etti. Anlayacağınız gümrük tabiyeti meselesi sadece ödeme yapıldığının gösterilmesi durumunda işliyo.Yani eğer faturalı bi ürün almışsanız ücret sınırlamasına dikkat edin derim.Sonra çok uraşırsınız.Ayrıca bu konularla ilgili işlem yapmadan evvel gümrük müsteşarlığının sitesinden mevzuatları incelemeniz menfaatinize olur.




  • millet kilolarca kokain geçirio azıcık sakin oup geçtimi kimse bişi demez ..iş soukkanlılıkta bitio..:)
    quote:

    Orjinalden alıntı: erdierdi

    Duduco; ben de bizim coniye öyle söyledim. Yani kutuyu parçala malzemeleri bavullara paylaştır dedik.
    Bu arada Canon G6 aldım amazondan, parayı burdan kredi kartıyla ödedim. Adrese teslim, amerika içinde alışveriş oldu yani. G6 kılıfıyla beraber 800 milyon liraya geliyo. Burdaki fiyatı 1.700 falan. Herkesin yurtdışında arkadaşı olsa.
  • GARANTİ ÖDEDİĞİ BONUSDA DAHİL %1.25 KAZANIO NE DÜZÜLMEK NE DÜZÜLMEK:) 1000 DOLARDA 12 DOLAR:) GELDE ZENGİN OLMA:p
    quote:

    Orjinalden alıntı: thunderace

    evet garantiye düzülmek varken o sistemde getirirsen buradan bile pahalıya garantisiz mal almış dolayısı ile keriz olursunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.