Şimdi Ara

Yılın Son 2 Ayı Otomobil Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ekimi yarıladık ve Kasım Aralık geldi. Kampanyalar yavaş yavaş başlıyor gibi. Acaba ikinci el piyasasında biraz düşüşler görebilir miyiz yoksa yine düzenli zamlar devam eder mi? Öngörünüz nedir?



  • Piyasada benim gördüğüm kadariyla düşüş var otomobil firmalarinin cikaracagi kampanyalar da kuvvetle muhtemel piyasayi bi nebze olsun dusurecektir. Aralik sonunda ilk arabami alacagim icin 4 gözle beklemekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek kur nedeniyle indirim beklemeyin geçen sene olduğu gibi

    Sadece faiz kampanyaları Yapılır

    2018 modeller çıktığında elde kalan 2017 şerde indirim olur

    Ozaman ki kur ne olur bilemeyiz tabiki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayında iyi indirimler olur 2017 modeller için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda megane 1.6 joy icin 69

    Elentra 1.6 style icin 70 teklif aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica i30 da en ucuzi bosu 76 dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elde kalan araçta indirim falan olmuyor.

    Zaten yeni model yılıyla gelenler zamlı geliyor.Eski modellerede eski fiyatın altına düşmeden fiyatlandırıyorlar.

    Mıllette bakıyor listeye aynı araç 3,4 bin daha ucuz alırken kazanıyoruz diyor.

    Halbuki aynısını kasımda aralıkta yapsa istediği donanım ve rengi hatta fiyatı bulma şansı daha fazla.

    Ocaktan sonra kota derdide yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar alırsan al almazsan seneye 3 -4 bin zamlı alırsın sen bilirsin modunda satış yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 ay kur yükselir kampanyalar faiz üzerinden olur.
  • şu forumda otomobil fiyatlarının düşeceğine inananları görmek gerçekten hayret veriyor. dolar her geçen gün artıyor 9 sene önce 1.10 olan dolar bugün 3.63 bugün bir araba almaya kalksan %124 vergi ödüyorsun ve bu rakam her geçen gün artıyor artacak da, çünkü artmaması için hiçbir sebep yok. bu durumda otomobil fiyatları neden düşsün ki?
  • Son mtv zammiyla birlikte 2017 model araçlara talep daha fazla olacaktır. Artık bir süre eldeki araçlara kaldık kimse model yenileyim diye 2018 den itibaren araç satmaz artık ikinci el fiyatlari gerek vergi avantajı gerekse sıfır fiyatlarının aşırı artışı nedeniyle artik kolay kolay düşmez bence sıfır için bu yıl kötünün iyisi yılı yeni yıl daha da sıkıntılı alan kazanıyor son 4 yıldır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa fiyatlarının arttırılmadığı bir devlet politikası olsa, bahar aylarında güzel fiyatlardan araç alınır. ancak şu ortamda imkansız. 2 yıldır çok feci artışlar oluyor. 2018 de devam edeceği de kesin. üretici fiyatları %15 e ulaştı. her şeye zam gelecek demek. daha zirveyi görmediği de görmedik.
  • En mantıklı hareket 2018 başında 2017 kalmış araçları bulmak ve rağbet görmeyen mümkünse modellere kapak atmak, elden çıkarmak adına güzel indirimler yaparlar gerçi artık ekmek aslanın ağzında eski indirim büyüklüklerini yapmayıp tok satıcıyız işine gelirse de diyebilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden enteresan insanlar var forumda, 2009'daki ÖTV muafiyetinden sonra bu ülkede hangi dönem otomobil fiyatları düşmüş de şimdi azalsın? Son 8 senedir istikrarlı bir şekilde fiyatlar arttı, düşmez.
  • Her yıl bu mesele konuşuluyor ve yükselen fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Sıfır otomobil satışları son yıllarda sürekli rekor kırıyor. Satışlar bu hızla sürdükçe indirim felan beklemeyin derim. Geçen yıl ÖTV'ye o kadar zam geldi ama satışlar tam gaz devam, zam olur indirim olmaz diyorum ben. Keşke haksız çıksam ama sanmıyorum.
  • Sıfır araç alımındaki artışa ikinci el araç satanlar ve malum sitedeki insanlar sebep oluyor. En iyisi 2. eli gidip bildiğiniz tanıdığınız bir galeriden pazarlık yaparak almak. Geçenlerde galeriyi aradım hatasız boyasız dedi. Şase istedim 11 bin hasar kaydı çıktı 10 + 1 şeklinde. İnanın başlangıçta söylese idi yine alırdım ancak bu gibi durumlar sıfıra itiyor. Bir de şu var. Diyelim şuanda bir araç aldınız 65.000 TL verdiniz. 6 Ay sonra bu aracı gidip satmak istediğinizde 70 istiyorsunuz. Malumunuz vatandaş da gidip 71-72 ye bayiden sıfır alıyor. Ancak burada sıfır araçların artması mı etken yoksa 2. el piyasası mı branşım ve alanım olmadığı için bilemiyorum.
  • Bu halkın düşüş olayını hala çözememesine hastayım ya.

    Gerçi %40 zamın %25'e inidirilmesini de düşüş olarak gören var da neyse.

    2 ay önce 50 binken bugün 55 bin olan araba Aralık'ta 54 e düşünce indirim mi oluyor yani ?
  • ekonımi bakanı hergün zam haberi verip mesai primi alıyor,, yurtdışı ithal ürünler %18 kdv gelecekmiş,, sanki işletmeyiz biz,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay sadece otomobil fiyatları değil, Toyota yaris biniyorum lpg ile değiştirmeye ihtiyacım var aile genişledi ama düşünüyorum akaryakıt sarfiyatım illaki artacak, üstüne araç alırken Bir Dünya da vergi vereceğim, mtv desen illa artacak. gerek var mı? Yok deyip dizimi kırıp oturuyorum ama durum kötü arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.