Şimdi Ara

YOKOHAMA LASTİKLERİ VE LASTİKLER HAKKINDA BİLGİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
2
Favori
124.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yokohama Lastiklerinde Ay sonuna kadar 2 farklı ve özel kampanya başlattık.

    Bizim ve distribütör stoğunda bulunan Genel tüm ebatlarda Liste peşin fiyatından % 10 indirim ve 6 ila 12 taksit arası kart kampanyası. Detaylar için tıklayınız

    Diğer bir kampanya da;

    205/55R16 91V RF Yokohama C.Drive AC01 ürünün de

    180,00 TL KDV Dahil / Adet fiyat ile yukarıdaki kampanya detayları geçerli...

    Nakit Ödeme de ise ilave % 5 iskonto ile 170,00 TL

    AC01 kampanyası stoklarımızla sınırlı. Mevcut Stok 64 Adet

    2 kampanya tamamen birbirlerinden bağımsızdır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisaglam -- 2 Haziran 2011; 18:39:18 >




  • Haziran ayındaki banka güncellemeleri sonrası yukarıdaki kampanyamıza devam ediyoruz.

    Kampanya detayları ile ilgili tıklayınız.
  • Ali bey,yarına 2 lastik taktıracağız.

    195 60 15 ebatı

    c1 ve c2 için fiyat verir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tubul

    Ali bey,yarına 2 lastik taktıracağız.

    195 60 15 ebatı

    c1 ve c2 için fiyat verir misiniz?





    1 aydır fiyatı daha belirleyememiş yüksek kurul.çoktan taktırmışsındır.kaça mal oldu.memnun musun.
  • Fiyatı istediğimin ertsi sabahı ali beyden özel mesaj gelmişti

    ac1 yoktu, ac2 de 160-170 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam


    ...

    lastik değişikliği olmadı,lastikte patlak vardı, bu lastiğe yama olmaz diyen ellerindeki lastiği satmak isteyen lastikçilere rağmen ali beyin firması lastiği yama yaptı..ve araç bu olay sonrası 2000 km yol yapmış durumda.
  • bugün yine lastikçileri gezerken...
    bir arkadaşın lastikçisine uğradım ve yokohama v90a kış lastiklerinin siparişini verdim. lastikler 2011 üretimi olacak.
    yokohomada kampanya var
    fiyata gelince 150*4=600 TL
    elden taksit yaptı sağolsun.6 taksit 100 peşin, ayda 100 tl
    balans,sökme,takma v.s. hepsi içinde.
    yazlık ve kışlık lastikleri saklama hizmeti de var
    lastikler haftaya gelecek ama kasımın ilk haftası takılacak.
  • hayırlı akşamlar
    iki farklı lastik fiyatı için görüşlerinizi bekliyorum
    yokohama 185 55 15 için tanesi 150 tl
    goodyear 185 55 15 için tanesi 155 tl
    fiyatlar nasıl ve hangisini önerirsiniz
    tşk
  • yeni aldığım araçta goodyear ürünü debica marka lastik vardı henüz 5000 km. kullanılmıştı. çok sert ve gürültülü bir lastikti. çıkartıp yokohama a1 desen taktım. yol sesinin çoğu gitti. kesinlikle yokohama derim.
  • şu an 2. takım yokohama kullanmaktayım bu lastiklerin c drive serileri mükemmeldir sessizlikte üstüne yoktur diyebilirim ama bu lastiklerin 2 üretimi var biri japon biri endonezya. arabam lada vegadır bilen bilir içeri çok ses alır ancak bu lastikler sayesinde %50 sesi azalttık birde kuru ve ıslak havada fren mesafesi çok iyidir doğal olarak karda çokta iyi değildir mıchelın bayisinden ilk alırken bayi zorla bana bu lastikleri verdi ve şunu söyledi BU LASTİĞİ BİR KERE KULLANAN BAŞKA LASTİK KULLANMAZ gerçekten doğruymuş 2. takımı alırken yine yokohama aldım ve 185/60/14 ayni ebat mıchelın daha ucuzdu kısada çok iyi bir lastik.Şunuda söyleyeyim 2009 veya 2010 haziranı idi Afyonkarahisar-Kütahya (istanbul yönüne doğru) bir çukura girdim sağ ön lastik gitti süratta 100-110 idi jantta gitti arabada çok yüklü idi inanın krikoyu arabaın altına sokamadık o kadar yüklü idi mecburen çekici çağırdım 30 km çekti lastikçi yedek lastiği takarken bana şunu söyledi EYER BAŞKA BİR LASTİK OLSA İDİ SİZİ ŞİMDİ TARLADAN TOPLARDILAR DEDİ onun için bu lastikleri şiddetle tavsiye ederim.




  • Arkadaşlar merhaba. Bridgestone turanza er300 lastik almaya niyetlenmiştim. Neyse bayi o sıra kapalıydı filan başka bir bayiye girdim. yokohoma 195/65 R 15 95H XL yazan lastiği çıkardı ve bu lastikten geri dönüşler çok olumlu size tavsiye ederim dedi. Zaman sıkıntısından çok duramadım. Bir kaç şey sormak istiyorum. Öncelikle bu lastik c2 drive dediğiniz lastik midir? Fiyat olarak (üretim yılını da soramadım ama) 150 tl dedi. Yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • slm 2006 jetta 1.6 102 bg aracima 205 55 r16 lastik alacam konfor oncelikli yani yumusak lastik olmasiini istiyorum yokohama yumusak seri hangisi yada baska marka olabilir
  • 1.5 yıldır aracımda 195x60x15 yokohama c.drive kullanıyorum. çok memnunum. yol tutuş, konfor, sessizlik gayet iyi. muadil diğer markalardan (michelin, bridgestone, continental vb.) eksiği yok, fazlası var. fazlası ne derseniz fiyatı daha uygun. c.drive 2 yeni serisi, c.drive artık üretilmiyor. yokohama markası ülkemizde fazla bilinmemekle beraber kaliteli lastikler üretiyor. isminden dolayı diğerlerine daha fazla ücret vermek yerine daha uygun fiyata aynı kalitede bu lastiği denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csks

    şu an 2. takım yokohama kullanmaktayım bu lastiklerin c drive serileri mükemmeldir sessizlikte üstüne yoktur diyebilirim ama bu lastiklerin 2 üretimi var biri japon biri endonezya. arabam lada vegadır bilen bilir içeri çok ses alır ancak bu lastikler sayesinde %50 sesi azalttık birde kuru ve ıslak havada fren mesafesi çok iyidir doğal olarak karda çokta iyi değildir mıchelın bayisinden ilk alırken bayi zorla bana bu lastikleri verdi ve şunu söyledi BU LASTİĞİ BİR KERE KULLANAN BAŞKA LASTİK KULLANMAZ gerçekten doğruymuş 2. takımı alırken yine yokohama aldım ve 185/60/14 ayni ebat mıchelın daha ucuzdu kısada çok iyi bir lastik.Şunuda söyleyeyim 2009 veya 2010 haziranı idi Afyonkarahisar-Kütahya (istanbul yönüne doğru) bir çukura girdim sağ ön lastik gitti süratta 100-110 idi jantta gitti arabada çok yüklü idi inanın krikoyu arabaın altına sokamadık o kadar yüklü idi mecburen çekici çağırdım 30 km çekti lastikçi yedek lastiği takarken bana şunu söyledi EYER BAŞKA BİR LASTİK OLSA İDİ SİZİ ŞİMDİ TARLADAN TOPLARDILAR DEDİ onun için bu lastikleri şiddetle tavsiye ederim.

    Seni burada lastik ve jant kurtarmamış. Duruma hakimiyetin ve ustalığın kurtarmış. Zaten lastik ve jant gitmişse...




  • yokohama bluearth AE01 2010 yılında

    http://www.tirereview.com/article/80597/yokohama_bluearth_receives_design_honor.aspx

    iyi tasarım ödülü almış.

    aynı zamanda AA-C olarak değerlendirilmiş. Japoncam olmadıgından , detayları bilmiyorum :-)
  • cdrive ac2 lastiğim vardı. Kaliteli güzel lasik ama 1 senelik olmasına rağmen en ufak bir kar yığınında patinaja düşüyordu. Tamam kış lastiği ya da kar lastiği değil di ama araçlar tıkır tıkır çıkıyor yokuşu ben kayıyordum.

    Onun dışında ıslak kuru zemin hakimiyeti muhteşem. Kızaklama vs yapmıyordu. Yol sesi seviyesi iyiydi.
  • karlı yolda tıkır tıkır yokuşu çıkanların yaz lastiği olduğuna eminmisin. hiç bir yaz lastiği lastik yapısı gereği ve mantık olarak karlı yolda yokuş çıkamaz. bunun için karda tutunmayı sağlayan kışlık kar lastiği şart. bendede c drive ac1 var, dediğin gibi kışın karlı yolda yokuş çıkarken kayıyor. bu nedenle kış gelmeden w.drive kışlık modelinide alıp takacağım.
  • 195 65 R15 H ve V sinifi fiyat bilgisi alabilir miyim ?

    Arac Laguna II
  • takip
  • ADAC'tan güncel test. 205/55 16 için 2012 testi var ve c drive 2 de testte. Gerçi genel puanda çok üst sıralarda değil ama test iyice incelendiğinde c drive 2 alınır bir lastik. Tek sıkıntısı ömür ki o da bizim gibi yılda 10-15 km yapan kişilere yine yeter. Diğer test dallarında test birincisinden bile iyi puanlar almış. Kuru yol tutuşta testte katılan lastikler birlikte en iyi puanı paylaşırken ıslak yol tutuşta teste katılan lastikler arasında en iyisi.
    Eğer çok yüksek kmler yapmıyorsanız ve lastik raf ömrünün bile 4-5 yıl olduğunu biliyorsanız alınabilecek bir lastik.
  • Çok fazla km yapmadığımdan 3 yıl içinde çatlama olması, başka marka lastik arayışına girdim.

    http://forum.donanimhaber.com/m_57669239/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57669239
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.