Şimdi Ara

YouTube, artık reklam engelleyicilerle hiç kullanılamıyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    ikisini de kullanmıyorum! go to power?

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt
    bu yüzyıllarca doğuyu ve afrikayı sömürmüş devletlerin şirketlerine bir kuruş bile vermem şimdi bana "hepso özol şirkot" diye saçmalarsın. facebookun garajda iki genç tarafından kurulduğana inanıyorsundur.

  • ublock'u yemiyor bende şu an hata veriyor. video speed controller ile manuel geçiyorum

  • wkka kullanıcısına yanıt

    Aynı bende de youtube çalışmıyor önceden önbellek temizleyip güncelleyince düzeliyordu şimdi bellek temizleme yok, bende ublocku kaldırıp yeniden yükledim şimdi düzeldi

  • Telefon ve bilgisayarda sorun yaşamıyorum. Sorun yaşayanlar için telefonda revanced, bilgisayarda ublock origin kullansın.

  • ublock origin bilgisayarda youtube reklamları gizliyor.ben hiç reklam izlediğimi hatırlamıyorum

  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    O bahsettiklerin videoyu hazırlayanların kazanç kaynağı. O kanalı bir daha gösterme dersin olur biter. Her videoda olan birşey değil. Videoyu da beğenmezsin yorumuna da bu sebeple beğenmedim yazarsın.

  • fatmucu kullanıcısına yanıt

    Var. Ben aradığımı buluyorum ve faydalanıyorum. Kendin çal kendin oyna gibi olmuş. Artık ne arayıp ta bulamıyorsan :)

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bomboş yorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt

    Size ait hangi bilgiyi sattı da zarara uğradınız. Saklayacak a kadar değerli ne bilginiz var. Cep telefonu kullanmıyor musunuz. Hangi işletim sistemi varsa hangi operatör varsa onlar da topluyor. İnternete girince bilgi toplanmıyor mu toplanıyor. Bunu diyen adam internete de girmesin o zaman. Youtube kullanmak zorunlu değil kullanmayın daha neyin tatavasını yapıp millete saldırıyorsunuz. Maç seyretmek için çeşitli platformlara üye olanlar hatta kaçak izlemek için kaçak iptv abonesi olanlar da aptal. Niye para verip seyrediyorlar ki. Evet bütçem var parasını ödüyorum her yerde reklamsız izliyorum da dinliyorum da. Kaçak göçek işlerle uğraşmıyorum kaçak mp3 dinleyerek sanatçıların hakkını emeğini gasp etmiyorum. Telif ücretini youtube ödüyor ben de youtube ye ödüyorum makul fiyatlara mutlu mesut yaşıyoruz. Disney e de parasını verip üye oldum amazon prime da üye oldum. Hatta bir sır vereyim 12-13 yıldır psn plus a da para verip üye oluyorum. Onu geçtim eaplay de aldım. Başka bir çılgınlık daha yaptım google drive den da 2 tb alan aldım. Hatta antivirüs programına da abone oldum üstelik hepsi orijinal windowslar kullandığım halde (evde 4 pc var) Gittim annemin pc yed de kurdum eşimin telefona da kurdum ofisteki bilgisayara da kurdum. Ohh be Rahmi Koç gibi hisettim bir an. Süper bir duygu. Tavsiye ederim. Beleş yaşayıp ne zaman kesilir diye stres yaşama ver üç kuruş ömrün uzasın.





  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

    Birisi mesajımı alıntılamış ama kocaman boşluk var ne diye alıntıladıysa.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    "O kanalı bir daha gösterme dersin olur biter. Her videoda olan birşey değil. Videoyu da beğenmezsin yorumuna da bu sebeple beğenmedim yazarsın. "



    Sen televizyonda dizini izliyorsun, araya reklam giriyor. Hemen receiver'da kanal menüsüne girip kanalı siliyormusun reklam çıktı diye? Kanalın kazanç kaynağı ya hani?



    Premiumun amacı reklamsız izletmek. Bu hizmeti getiriyorsan video içi reklamlarınıda kaldırıcaksın. Para vermeyen insanlar hem video dışında hem video içinde üst üste reklam boğulmasına maruz kalmak zorunda değil.



    Artık şu foruma yaş sınırı gelmeli. Ben sırf mesaj kasmak için yazdığını düşünüyorum diğer yorumlarına bakarsak. Ha ciddi ciddi yazdıysan demekki sıkıntıların başka. Allah ailene sabır versin o zaman.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Konudaki en boş yorumu yapmayı başarmışsın tebrik ederim. Tek bir cümle daha yazmaya gerek yok aslında, belli ki söylediklerimi anlayacak fikirsel olgunluğa erişmen için kırk fırın ekmek yemen lâzım.

    Bazıları da böyledir, köle olmak için emek sarf eder, köle olmadan yaşayamaz. YouTube ye köle olmaya devam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Konuyu trollüyor işte. Şuna Premium üye oldum buna premium üye oldum. Verdiği 100-200₺ ile hava attığına göre liseli bir çocuk muhtemelen en azından kafa olarak o yaşlarda kalmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sayz kullanıcısına yanıt

    Blokladım geçtim. 10 yıl üstü üyelerin böyle yapması akıl alır gibi değil. Resmen post kasmak için bomboş yorum yapıyorlar hala. Laf olsun diye yazan çok, birde çözüm sunmuş gibi ego kasıyolar ya o dahada komik.

  • Umarim bunu basarirlar ve bizde bu tekelci youtube coplugunden kurtuluruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hesabı mı 1 tv 2 pc 1 tel ve 2 media playerda kullanıyorum. Aile grubu üyesiyim. Rahat ettim bu şekilde. 8 saat pc başındayım. pc de çok rahat ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Sizin icin guzel ben sadece algoritmanin insan beyinlerini devamli yonlendirme cabalarini goruyorum ve surekli aranilani degil gosterilmek isteni listeledigini soyluyorum.


    Kendi dusuncemi ifade edebilmeme izin verdigin icin ayrica tesekkur ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt

    Premium'a eklenebiliyomu bu?

  • Ublock origin chromeda engelliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.