Şimdi Ara

YouTube, artık reklam engelleyicilerle hiç kullanılamıyor! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
4
Favori
8.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Brave browser kullanıyorum engelleme konusunda bir sıkıntı çıkarmadı youtube.

  • Giga Bite kullanıcısına yanıt

    zamlanıyor ki... USA'da $4 iken bugün $10 olmuş... % kaç zam bi bak...

  • Ilitharath kullanıcısına yanıt

    Browserdan izlemenin neresi şaka? Birebir uygulama ile aynı çalışıyor, ne diye apk indirsin? Nasıl memnunsa öyle kullanır.

  • Bu konu sayesinde bazılarının sadece kendilerinin gibi düşünmek zorunda olduğunu sanan bir takım garip tiplerin nasıl saçmalayabildiklerini de görmüş olduk. Beğenmezsen kullanmazsın kullananı suçlamak neyin nesidir. 74 doğumluyum büyük keyifle çeşitli hizmetleri ücretli yada ücretsiz kullanıp işimi de idare ediyorum keyfime de bakıyorum. Evde herkesin kendisine ait premium hesapları var. Böylelikle içerikler herkesin kendi tercihlerine göre şekilleniyor. Merak ettiklerimi arattırıyorum yada bana ilgi alanımdaki içerikler gösteriliyor. Bundan da memnunum. Mesela evdeki medya playera ayrı bir hesap açtım. Yeni kullanılmaya başlandığından ilgimi çekmeyen içerikler gösteriliyor ve bundan memnun değilim.

    Kaldı ki dünyadaki hizmetler sadece birileri keyif alsın diye üretilmiyor. Para kazanmak için de kullanılıyor. Bazılarınız para vermeden seyredeceğim diye uğraşmayı bilgisayarcılık oynamak felan sanıyor, olabilir sorun değil. Oysa zamanınızı daha verimli kullanmayı bir öğrenseniz.


    Sanki o adblock tarzı ücretsiz yazılımlar bedava diye başka işlere de yaramıyor sanmayın. İnternete girdiğiniz an zaten bir şekilde izleniyorsunuz. Browseriniz, işletim sisteminiz, kullandığınız programların çoğu youtube gibi sizi izliyor. Telefonunuzun mikrofonu bile sürekli dinleme halinde. Telefonunuz siz isteseniz de istemeseniz de konumunuzu, uyuyup uyumadığınızı yürüyormusunuz koşuyormusunuz hepsini logluyor. Bu kadar takıntılı olmayın.


    Hayal dünyanızda size mutluluklar. Ben ücretini ödeyip rahat rahat kullanmaya devam ediyor olacağım.


    İşinize gelmeyen karşı yorum ve fikirleri duyunca yada duymadan hakaret ve aşağılama isteğiniz zaten içinizde bir ikilemde olduğunuzu ortaya koyuyor. Bloklayan da bloklasın o kişiler sayesinde var olmadım onlar yüzünden de zarar görmem. Kafanız çalışsaydı zaten profilimin gizli olmadığını ve kaç yıldır üye olduğumu da görüp daha aklı başında yetişkin gibi yazabilirdiniz belki. Belki madden fakir değilsiniz ama bazılarınız zihnen çok fakir ve çocuksu kalmış.





  • fatmucu kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım zorunlu mu youtube kullanmak değil . Ama birileri reklamsız olsun diye Adblok bilmem ne uğraşıldığına göre youtube den faydalanılıyor demektir ve zaten Youtube izlenen videolara göre yönlendirmeleri onlara da yapıyordur. Yani iki reklam olmadı diye yönlendirme yapılamıyor mu diyeceğiz.


    Beğenmeyen kullanmasın bedava kullanıp ta bir de reklam vs olmasın demek zaten ticaretin tabiatına aykırı. Beyinleri yönlendirme olayı zaten bunu düşünenlerde de var. Birileri ücretsiz kullanın para vermeyin diye kendi programlarını kullandırtıyor işte. İzlenme verileri ise başka bir ücretli programla sistemimi tutabildiğim kadar kontrol altında tutuyorum zaten. O program bile beni izleyip verileri logluyor. Hatta ben de izin verdim toplayabilirsin diye. Evde kullandığım pc de gizli ne var yada iş yerindeki üzerinde çalışılan cihazların fotolarını izlese ne olur , üç beş kurumla yapılan yazışmayı ele geçirseler ne olur gizli, ticari yad yasa dışı bilgim yok.





  • superdestek kullanıcısına yanıt

    bilgisayarda izliyorsan chrome eklentisi olarak kuruyorsun. tvde izliyorsan mümkün degil.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bu ve ustdeki yorumunuz zaten youtube un sizin uzerinizdeki basarisini bizlere yansitiyor  


    Kabullenmis, herseyini vermeye hazir, sorgulamayan koleler  


    Tam olarak bunun yapilmasina karsiyiz  yoksa youtube ile ilgili bir sorunumuz yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zati hep reklamsız izliyorum. Eklenti meklenti yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatmucu kullanıcısına yanıt

    Bugün bir kargo şirketinden kargo alırken, çevrim içi alışveriş sitesinden alışveriş yaparken bile bilgileriniz kullanılıyor size yaptığınız alışverişe göre mesaj atılıyor yada facebook, instagram falan. Facede bile bir süre kullanmayınca siteye girin diye sizin ilginiz çekecek konulardan kişilerden bahsediliyor.

    Bundan kurtulmanın yolu dijitale bulaşmamak sahte eposta kullanmak vs uzar gider. Yani benden para kazanılıyorsa ki devlet de benden para kazanıyor bir kazanç sağlıyor. Ne yapalım mağarada mı yaşayalım. Köle felan diyorsunuz da siz de bu forum sitesini kullanarak kişiselleştirilmiş konuları görüyorsunuz. Burada yazılanlardan etkileniyorsunuz hatta bu öne sürdüğünüz fikirleri bile buralardan elde ettiniz.


    Ben en azından farkındayım da kullanıyorum ama siz karşı çıktığınızı sanıp gerçekte etkileniyorsunuz. Sisteme karşı durduğunuzu sanıp mutlu mesut yaşadığınızı sanıyorsunuz. Hepimiz matrix te yaşıyoruz aslında matrix biziz.


    Bir yerlere kul köle olduğum yok. Siz hiç avm ye felan gitmiyor musunuz, arkadaşlarınızın kullandığı bir şeyi beğenip aynısından satın almıyor musunuz yada bir yerlerde arkadaşlarınızla oturup white mokka chocolate coffeenizi yudumlamıyor musunuz (Ben çok çok ofiste kendi basit sade hiç bir şeysiz filtre kahvemi yaparım o tip yerlere gitmem) . Siz nerede yaşıyorsunuz. Bence başkalarının davranışlarını sorgulayıp hakaret edecek kadar sınıra yaklaşmadan kendinizi ve yaşam tarzınızı sorgulayın. Bırakın beni ben mutluyum. Benim imkanlarımı, kişiliğimi, zevk aldığım etkinlikleri bilmiyorsunuz. Yazdığım zaman vay ukala yaşın kaç oluyor yazmayınca karşımdakiler yaşadıklarını matah birşey sanıyor (bazılarına karşı yazıyorum size değil). Mesela ben oyle kahve içmek için malum yerlere gideyim, son model telefon kullanayım en son çıkanı en pahalısını (alabildiğim ölçüde) alayım demiyorum. Mesela telefonum 5 yaşında Kaliteli ama az satan bir markanın çok pahalı olmayan bir modeli, giyim kuşam için çok para harcamam. İşimi yapmaktan keyif alıyorum biraz da elektronik cihazların vintage denilen türlerine düşkünlüğüm vardır.


    Genel baktığımızda hepimiz ölüp gideceğiz çok çok iki nesil sonra bizi hatırlayan da kalmayacak. Dolayısıyla başkaları için değil kendim için yaşamaya çalışıyorum. Kim ne der umurumda olmaz. Keyif aldığım şeyleri yapmaya da devam edeceğim. Sizin gibi insanların fikirlerini de dinlerim ama kendi bildiğimi de yaparım.



    Ha Youtube premium için aylık 115TL, Amazon için aylık 39TL ve birkaç şey için de tabi para ödeyip reklam çıkacak ses bir anda çok yüksek çıkacak, dinleme zevkimi bozacak diye içmediğim 2 paket sigara parasını da aylık olarak vermek kölelikse evet köleyim. Bazıları gibi kullandığı halde reklam engelleyici yok çalıştı yok çalışmadı şu oldu bu oldu diye kasmaya gerek yok. Sanırsın sadece iş reklamla bitiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 20 Ocak 2024; 9:58:40 >




  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    www.cumhuriyet.com.tr
    Google'a ceza yağdı: YouTube’da yeni dönem
    https://www.cumhuriyet.com.tr/bilim-teknoloji/googlea-ceza-yagdi-youtubeda-yeni-donem-1929519


    Bu ve benzeri bir cok cezada oldugu gibi kullaniciyi aldatmaya yonelik yakalandigimiz yere kadar gucu bize yeten cikana kadar dusunce yapisindaki tum insanlik dusmani tekel sirketlerinin cani cenenneme.


    Ayrica bilginiz olmadigini dusunerek tavsiye niteliginde the social dilemma filmini de izlemenizi rica ederim.



    cnn
    Google hit with lawsuit alleging it stole data from millions of users to train its AI tools | CNN Business
    https://edition.cnn.com/2023/07/11/tech/google-ai-lawsuit/index.html

    Ayrica yine bir kaynak, adamlar hirsiz  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bahsettiğiniz filmi de izledim. Neler yaptıklarını bilerek kullanıyorum çünkü içerikleri içinde merak ettiğim konularda çok güzel bilgiler var. Mesela neler. Birçok mühendislik konusu alanında profesyonel kişilerce anlatılıyor yada anlatılırken alınan videolar yayınlanıyor. İlgimi çeken çeşitli teknolojik ekipmanların arkasındaki teknoloji, geçmişi, üretimi vs hakkında normalde tvlerde görmenizin kolay kolay mümkün olmayacağı videolar var. Eğitim amaçlı yetkin kişilerin videoları var. Bilgisayar ve elektronik sistemler alanında ve hatta şu an çalıştığım biomedikal alanında da cihazların video ve tanıtımları en çok işime yarayan kanallardan. Yine kimya, fizik, matematik konularında da gayet tatmin edici videolar var. Haliyle reklamsız izliyorum yani reklamlarla aklımı çeliyorlar olayı da çok fazla olamaz. İzlediğim videolarda yorum yapan kişilerle yada dünya çapında izleyen bilgili insanlarla sorularıma cevap alabiliyorum yada bildiğim konularda tecrübelerimi aktarabiliyorum.

    Kendi aracımın yada arkadaşlarımın araçlarının sorunlarını bile ben youtube den çözdüm nokta atışı. bir sürü böyle faydası var bana.


    Yani ne yapayım mesleki ve kişisel gelişimimde kurslara gitsem ne vaktim ne param yetecek konularda çok daha iyi bilen insanlardan bilgi ediniyorum. Şimdi birileri tu kaka dedi diye, faydalanmasını bilmiyor diye çöpe mi atayım. Sosyal medyada da hesaplarım var ama facebook a bile girmiyorum sadece bazı arkadaşlara ulaşabilmek için ara sıra oda ayda bir belki kullanırım.


    Yani sigara sağlığa zararlı ama forumun %80 i kullanır. Hatta akşam eve gelip tv karşısında saatlerce bana göre çöp dizileri izlerler sonra duıydunmu ya youtube zihnini şey ediyormuş seni yönlendiriyormuş. Bilinçli olun kendinizi yönlendirtmeyin. Youtube kullanmak sorun değil de ayda sadece 2 paket sigara parası verip 6 kişi kullanıyor olmak mı sorun.





  • Kullanılıyor.

  • bu konuyu ilk gördüğümde pc falan birkaç gündür açmıyordum. ufak da olsa endişelenmiştim. bugün pc’de birkaç şey izledim herhangi bir radara yakalanmadım. yani reklam engelleyicileri hala çalışıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opera Mobile Android tarayıcısında sorunsuz giriyor tüm videolara reklamsız şekilde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ocak 2024; 20:15:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantikli gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beagle93952 -- 30 Ocak 2024; 19:6:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Ekstra bir para reklamli reklamsız demek istedi heralde yoksa banada anlamsız geldi =D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teonamel kullanıcısına yanıt

    asblocker engelliyor ben twichde reklam olduğunu bile bilmiyordum çok sonra öğrendim :D ayrıca hala çalışıyor youtubede filan hiç sıkıntı çekmedim, sorun olursa 1 gün içinde sorunu hallediyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.