Şimdi Ara

Youtube'yi Reklamsız ve Arkaplanda Oynatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android Youtube Videolarını Arka Planda Oynatın ! Resimli Detaylı Anlatım

    Android cihazınızda Youtube videolarını arka planda oynatmak ister misiniz? Bu yazımızda Youtube Red ile ilgili bilgileri paylaşacağız. Youtube Red'i ücretsiz olarak son sürümünü nasıl indireceğiniz hakkında yardımcı olacağız.

    Youtube Red Apk Nedir?

    Youtube Red şu anda Avustralya, ABD, Meksika, Güney Kore olmak üzere sadece bir kaç ülkede yayınlanan Youtube'nin Premium hizmetidir. Youtube Red kullanıcıları reklamsız olarak Youtube videolarını izlerler. Youtube videolarını indirme ve çevrimdışı kullanma özelliğine sahiptir. Youtube Red ile videoları oynatırken, cihazınızda başka uygulamaları kullansanız ve cihazınızın ekranı kapalı olsa bile video duraklatılmaz arka planda oynatılmaya devam eder.

    Android Youtube Videolarını Arka Planda Oynatın ! Resimli Detaylı Anlatım

    Android cihazınızda Youtube videolarını arka planda oynatmak ister misiniz? Bu yazımızda Youtube Red ile ilgili bilgileri paylaşacağız. Youtube Red’i ücretsiz olarak son sürümünü nasıl indireceğiniz hakkında yardımcı olacağız.

    Youtube Red Apk Nedir?
    Youtube Red şu anda Avustralya, ABD, Meksika, Güney Kore olmak üzere sadece bir kaç ülkede yayınlanan Youtube’nin Premium hizmetidir. Youtube Red kullanıcıları reklamsız olarak Youtube videolarını izlerler. Youtube videolarını indirme ve çevrimdışı kullanma özelliğine sahiptir. Youtube Red ile videoları oynatırken, cihazınızda başka uygulamaları kullansanız ve cihazınızın ekranı kapalı olsa bile video duraklatılmaz arka planda oynatılmaya devam eder.


    Youtube Red İndirme Yükleme İşlemi

    İlk önce Kurulum dosyalarını aşağıdan indiriniz ve yazının devamını okuyunuz.
    https://galaxydestek.com/youtube-videolarini-arka-planda-oynatin-1152/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.