Şimdi Ara

Yurtdışından ucuz ürün ilanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar piyasada dolaşan ingiltereden ucuz ürünler ile ilğili bilgileriniz varmı
    ıpad2 64gb 400 dolar ıstıyor bunun gıbı bır cok esya var parayı western union ile istiyor ve fedex ile ürün yollayacağını söylüyor bu konuda bilgisi yazarsa sevinirim teşekkürler.



  • Yurtdışından kargoyla getirilen ürünlerde 100 Dolar'a veya 100 Euro'ya kadar muafiyet var, üstü gümrüğe takılır. İthalat ihracat beyannamesi, bandrol vs derken astarı yüzünü geçer.
  • valla ne yalan söyliyeyim ben güvenmiyorum adam yollamaz mollamaz ,
    uğraş dur ondan sonra.ülkemizde bile benzeri olaylar sürekli yaşanıyor. ucuz ürün gördüler mi balıklama atlıyorlar.elden alış-veriş elektronik ürünlerde daha sağlıklı olacaktır.
    forumda bile yarbayın adam dolandırdığını gördüm.
    bakınız 2.el sorunlu alış-veriller bölümüne
  • ben bu sahıs ıle gorustum 2 farklı adres verdı 1.adrs ingiltere adresi 2.adres nijerya adresi ilk önce 1.adrese gönder sonra onu iptal edip 2. adrese yolla dedi garip bi olay dolandırıcılık
  • Nijerya varsa işin içinde orda duracaksın.
    Paypal kabul etmiyorsa yurtdışından alışveriş yapmayın bir de 150€ mu ne sınır var onu da geçmeyin iPad filan getirtemezsiniz yalan yani.
  • Dolandırıcı gibi duruyor. Link verirsen bir görelim neymiş ne değilmiş.

    Hadi gönderdi diyelim, gümrük sınırı zaten 150€. Geçebilen ürünler de çok kısıtlandı zaten. Fiyatı düşük göstermesi de işe yaramaz; özel kargo şirketi ile gelip gümrüğe takıldığı için ayrıca fedex senden bir 300lira alır(en az). Vergisini verip alabileceğin de meçhul oradan.

    Ayrıca PayPal'dan şaşmayın!
  • iyi günler internette özellikle alalimsatalim.com sitesinde tony02323 adlı kişi tarafından ucuz telefon ilanları verilmiş örneğin sony xperia arc s 290 dolar. kendisine birkaç e mail attım size nasıl güvenebilirim diye n&y limited şirketinin bilgilerini yolladı özellikle registeration number ı… western union yoluyla yarısını ödüyorsun sonra telefon eline geçince diğer yarısınıda yolluyorsun.. internette şirket numarasını sorguladım öyle bir şirket var ama yinede şüpheliyim… fedex kargo ile yolluyormuş… sizce ne yapmalıyım?? ayrıca bu vatandaş hemen her ilanında farklı bir şehir adı kullanmış... bu konuda kendisine bazı sorular sorduğumda sen bilirsin istersen alma diyor ve sorularıma muhatap bile olmuyor...

    bu şekilde alışveriş yapan varsa başına gelenleri yazsa çok iyi olur....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhansm27

    iyi günler internette özellikle alalimsatalim.com sitesinde tony02323 adlı kişi tarafından ucuz telefon ilanları verilmiş örneğin sony xperia arc s 290 dolar. kendisine birkaç e mail attım size nasıl güvenebilirim diye n&y limited şirketinin bilgilerini yolladı özellikle registeration number ı… western union yoluyla yarısını ödüyorsun sonra telefon eline geçince diğer yarısınıda yolluyorsun.. internette şirket numarasını sorguladım öyle bir şirket var ama yinede şüpheliyim… fedex kargo ile yolluyormuş… sizce ne yapmalıyım?? ayrıca bu vatandaş hemen her ilanında farklı bir şehir adı kullanmış... bu konuda kendisine bazı sorular sorduğumda sen bilirsin istersen alma diyor ve sorularıma muhatap bile olmuyor...

    bu şekilde alışveriş yapan varsa başına gelenleri yazsa çok iyi olur....

    arkadaş akıl var mantık var farklı adresler, paypal ıstemıyor paranın yarısını ılk sen yolla sonra yollarsın dıyor,
    acık acık ben dolandırıcıyım kerız arıyorum dıyor




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.