Şimdi Ara

Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Ufuk Hoca Menajerliğe Soyundu.

    Amatör kümede kendimi ispatlayamayınca futbolculuk kariyerime son vererek antrenör olmaya karar verdim. Yeni sezon başlar başlamaz tüm takımlara tekliflerde bulundum ama antrenörlük diplomam olmadığı için kimse umursamadı. Büyük takımlara staj başvurusunda bulundum ama onlarda futbolculuk deneyimim olmadığından yüz vermedi. Bunun üzerine kimsenin talip olmayacağı ilanları beklemeye koyuldum.


    Menajer Profilim


    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bir takımın başına geçip para kazanmaya başlayınca kurslara gidip diploma almamız gerek. Şu halimle kendime bile iş vermem



    Herkese merhaba. Kariyerde biraz ilerledim normalde 3. sezondayım ama baştan burada da paylaşayım dedim. Yarım sezonluk ilerlemeler şeklinde güncelleyeceğim şimdilik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 17 Eylül 2019; 16:13:52 >







  • Başarılar dilerim. Umarım yarım bırakılmayan kariyerlerden biri olur.

    Oyun Durumu ve Data base bilgisinide paylaşırsan sevinirim hocam, kolay gelsin.

  • Bandırmaspor Ufuk Hoca ile anlaştı!


    İlk menajerlik deneyimim için zor durumdaki Bandırmaspor bana kucak açtı (yada mecbur kaldı).

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Lige büyük umutlarla başlayan Balıkesir temsilcisi ilk devreyi çok kötü bir performansla 17. sırada tamamladı.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    17 maçta sadece 2 galibiyet alabilen Bandırmaspor 14 puan toplayabildi.


    İlk Yarı Fikstürü

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bandırmaspor ile anlaşmadan önce Zonguldak Kömürspor ile de görüştüm. Mülakatlarda gayet naziklerdi ama daha sonra beni bu pozisyon için uygun görmediklerini belirterek Sefer Yılmaz ile anlaştılar.


    Bandırmaspor yöneticilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum bana bu imkanı verdikleri için.


    Taktik olarak kullanmaktan haz duyduğum 4-4-2 taktiğini kullanacağız. Maça tempolu başlayarak fişi ilk yarıdan çekmeyi, daha sonra 4-4-1-1 veya gerekirse 4-1-4-1 taktiğine geçiş yapmayı planlıyorum. Sert oynayacağız burası 2.Lig burda acıma yok. Her türlü duran top taktiği, skora yatma, top çevirme, süreye oynama ne varsa kullanacağız.


    Bu sene taktiği oturtup TFF 1.Lige çıkacak takımın temellerini atağız. Yeni sezonda ise tek hedef TFF 1.Lig olacak. Kariyer hedefi olarak basamakları teker teker çıkarak Türkiye'de büyük takımlardan birini (Trabzonspor inş) çalıştırıp oradan Avrupa Liglerinden birine geçiş yapmak olacak.

    @- The Stig - Teşekkürler, uzun süreceğine inanıyorum. Şuan ofisteyim. Sadece ekran görüntüleri elimde. Akşama ilk mesaja eklerim.






  • Bandırma Dolu Dizgin!


    İkinci Yarı Fikstürü

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Ligin ikinci yarısında çok farklı bir takım var sanki. Üstün ve Haluk Bilgin çok iyi ikili oldular ve bizi playoffa kadar çıkardılar. Orta sahada Timur, sağ bekte Hakan Olkan takımın bel kemikleriydi. Ligi 3. sırada tamamlayarak playoffa kaldık.

    Puan Durumu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Her şey çok güzel, takım kayıpsız süper giderken asistanım oyuncuların yönetim tarzımdan memnun olmadığını falan söyleyip duruyordu. Ne diyor ya bu derken kulübün ağır topları odamı bastı. Playoffta bizi sabote ettiler ve üst lige çıkma şansını kaybettik. Zonguldak Kömürspor karşısında ilk maçta kazandık ama rövanş maçını kendi evimizde kaybedince elendik. Önümüzdeki sezon için daha sağlam, fizikli kadro kurarak pres şiddetini arttıracağız.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bu arkadaşlar da önümüzdeki sezon kendilerine takım bulsunlar. As oyuncu, takım lideri demem gözünün yaşına bakmam.

    Kilit isimleri kadroda tutup, bir iki takviye ile fişek gibi takım oluruz. Özellikle orta saha oyuncularımdan verim alsam da o bölgeye iki tane fiziksel özellikleri ortalama üstü oynucu getireceğiz.Bu takım seney 1.Lige çıkar.





  • Yeni Sezonda Bandırma Fırtınası!


    İlk devredeki muhteşem performans ile ikinci devre için çok rahatladık. Dönem dönem sakatlıklar oluyor ama geniş kadromuz sayesinde sorun olmuyor.

    İlk Yarı Fikstürü

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Ziraat Türkiye Kupasında önce Diyarbekirspor'u daha sonra TFF 1.Lig ekibi Boluspor'u eledik. 5. Turda Beşiktaş ile eşleşmesek bir tur daha geçebilirdik belki ama ilerisi olmayan bir turnuvaydı bizim için zaten.

    Puan Durumu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    İlk yarıyı 46 puanla en yakın rakibimizin 12 puan önünde tamamladık. İkinci yarıda buna benzer bir performans gösterip erkenden ligi bitireceğiz inş. Bekle bizi TFF 1. Lig.

    Oyun Durumunu hazır ama paylaşımı bir iki güncelleme sonra yapacağım. Sürprizi kaçmasın :) Veri tabanını nereden bakacağımı bulamadım. Lig olarak sadece Türkiye ekli, diğer ülkelerin milli oyuncuları ve önemli oyuncuları vs açık. 63000 oyuncu var.





  • Fırtına devam ediyor. Bandırma 1. Ligde!


    İlk devredeki muhteşem oyunumuzu devam ettirdik ve ligi zirvede bitirerek şampiyon olduk.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Şampiyon olduğumuz kesinleştikten sonra Pendik maçı ve sonrasında takımı asistana emanet ettim. Formalite maçlarla uğraşacak halimiz yok :)

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Geçen sezon playoffa kendimizi attıktan sonra bir an umutlanmıştık acaba demiştik ama olmamıştı. Bu sene işi baştan sağlam tuttuk ve açık ara farkla ipi göğüsledik. Tüm Balıkesir halkına armağan ediyorum bu şampiyonluğu. Oyuncular da fazlasıyla hak ettiler.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Takımın gösterdiği performans ile dikkatleri üzerimize çektik ve Türkiye 2.Lig Yılın Menajeri ödülünü kazandık.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Sezon içinde çok defa yönetime lisans için kurs talebinde bulundum ama sürekli reddettiler. O yüzden profilim pek gelişmedi maalesef. Daha öncede planlıyordum ayrılmayı ama yönetimin bu tavrı yüzünden gitmeye %100 emin oldum. Sözleşme yenileme teklifini reddederek sene sonunda takımla yollarımızın ayrılacağını açıkladım. Hala daha lisanssız bir şekilde devam ediyoruz.

    TFF 1.Ligde mali durumu daha iyi olan kulüplere başvurularda bulunacağım. Ligde üst sıralar için mücadele eden, playoffları hedefleyen bir takım ile anlaşmaya çalışacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 19 Eylül 2019; 18:46:28 >




  • İkinci sezon uçurum farkla geçmiş. Olağanüstü bir sezon olmuş Bandırma için, tebrik ederim. Oyun durumunu ve databaseyi paylaşmayı unuttun sanırım
    3. sezonda şimdiden başarılar dilerim.

  • Ufuk Hocanın Yeni Takımı Belli Oluyor!


    Bandırmaspor'da geçen 1.5 yılın ardından yeni takımımız için arayışlara girdik. TFF 1.Ligde üst sıraları hedefleyen, mali durumu iyi kulüplere başvurularda bulunduk.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Altınordu gibi önemli bir proje takımını boşta görünce anında başvuruyu yapştırdım ama oralı olmadılar. Halbuki gençlere şans veren, gelişimine katkı sağlarken yarışmacı ruh aşılayan bir antrenör profili çiziyordum.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Türkiye'de şaşmaz taktik iki takımı birbiriyle çarpıştır arada parayı sen götür. :D Adana Demirspor ve Adanaspor kulüplerinin ikisine de başvuru yaptık. Hayırlısı.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Hem Adanaspor hem Adana Demirspor büyük taraftarı ile önemli camialar. Anlaşabilirsek taraftarı arkamıza alarak üst sıraları zorlarız.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bandırmaspor yönetimi gideceğimi anlayınca saçmalamaya başladı. Kötü performans falan, takımı şampiyon yaptık dediklerine bakın.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Altınordu, Adanaspor ve Adana Demirspor üçüde bana güvenmedi ve başka teknik adamlar ile anlaştılar ancak İstanbulspor yönetimi ile yaptığımız görüşme çok iyi geçti ve sözleşme önerdiler. Önerilen sözleşmeyi düşünmeden kabul ettim. Üst lige yükselebilecek potansiyel var kesinlikle.

    Ligde önemli takımlar var, kadroları Süper Lig seviyesinde ama lig usulünde tüm maçlara aynı konsantrasyon ile çıkmak önemli.


    Oyun Durumu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    @- The Stig - Unutmadım hazırda bekletiyordum süprizi kaçmasın diye :) Oyun Durumunu ekledim. Veri Tabanını da göstermek isterdim ama nereden bakacağımı bulamadım. Toplam 63000 oyuncu var. Özel ayarlamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 19 Eylül 2019; 23:38:31 >




  • Altınordu'yu görünce biran heyecanlandım, kariyerin gidişatı çok daha renkli ve güzel bir maceraya sürüklenebilir diye. Ama olsun henüz daha herşey için erken.
    Bandırma yönetiminin yaptıklarını küçük baş yönetimi bile yapmaz İstanbulspor'da şimdiden güzel bir sezon geçirmen dileğiyle, başarılar dilerim.
  • ''Unutmadım hazırda bekletiyordum süprizi kaçmasın diye :) Oyun Durumunu ekledim. Veri Tabanını da göstermek isterdim ama nereden bakacağımı bulamadım. Toplam 63000 oyuncu var. Özel ayarlamıştım.''

    Lig ekle kaldırdan mevcut veritabanını görebilirsin


  • İlk Devre Sona Erdi. İstanbulspor Emin Adımlarla İlerliyor!

    Sezonun ilk yarısında çok iyi bir performans sergiledik. Özellikle lige çok iyi başladık, sonra bir iki takılma oldu ama genelde çok iyi bitirdik.

    Fikstür

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Ziraat Türkiye Kupasında Sivas Bld ve Kartalspor'u eledik ancak Gençlerbirliği güçlü kadrosu ile pek şans tanımadı. Geçen sezondan sonra bu turda da 5. Turda Süper Ligin güçlü ekiplerinden biri ile karşılaşınca eleniyoruz.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Adana D.S'da baya iyi oynuyor. Onlarla yaptığımız maç kritikti ama deplasmanın avantajını kullanarak 2-1 ile geçtiler bizi. Sezonun ilk yarısını 2 puan üstümüzde, zirvede tamamlıyorlar.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Devre arasını en iyi şekilde çalışarak ikinci devreye aynı şekilde girmek istiyoruz.



    Teşekkürler @- The Stig - en kısa zamanda lig ekle kısmına tekrar bakacağım ama bende lig olarak sadece Türkiye ekli diye hatırlıyorum.





  • Ligin ilk yarısı harika geçmiş. Boluspor ve Adana Demirspor'u içerde yenebileceğini düşünüyorum. İkinci yarıyı heyecanla bekliyorum kolay gelsin.
  • Başarılar hocam, gayet güzel ilerliyorsun. Keşke ADS seni seçeymiş, ilerde pişman olurlar zaten


  • Merhaba Süper Lig!


    Fikstür

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    İkinci devreye beraberlikle başladık ama sonra çok iyi reaksiyon gösterip galibiyet serisi yaptık. ADS gerçekten çok iyi takım olmuş. Adeta makine gibiler. Kendi evimizde kazanarak avantaj yakalamak istiyorduk ama olmadı.

    Puan Durumu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    ADS'un hemen arkasında 80 puan ile ligi ikinci tamamlıyor ve Süper Lige yükseliyoruz. 80 puan aldığımız bu müthiş sezonda rakibimizinde muhteşem performans göstermesi şanssızlık oldu.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Süper Lige yükseldiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki sezon daha zor bir mücadele bizi bekliyor.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Kulüp maaş bütçesini ve transfer bütçesini belirledi. Yerinde bir ücret ancak itibarımız düşük olduğu için oyuncuların aklını çelemiyoruz.

    Mali Durum

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Mali durumlarda geçen sezona göre daha iyiyiz. Transfer yapma fırsatımız olmadığından buraya pek el atamadık zaten ama gönderdiğimiz oyuncularla biraz daha rahatladık.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19



    Üst lige çıkınca stadyumun yetersiz olması gündeme geldi ancak yeni stadın sadece 10.000 kapasiteli olması üzücü. Gerçi taraftarımızda yok, hayırlısı.

    Yılın Takımı

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    ADS Muhteşem performansından sonra yılın takımını birçok oyuncu gönderdi.

    Takım Kadrosu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Nejdet geldikten sonra takımı sırtladı. 950B $lık opsiyonu vardı ancak bir türlü takıma katılmaya ikna edemeyince Bursaspor'a geri döndü. Sağ kanatta Muhammed mühiş performans sergiledi ama fizik yapısı itibariyle Süper Lig için yeterli mi şüpheliyim.

    Barış Örücü çok iyiydi ancak bir maçtan sonra disiplinsiz hareketinden dolayı ceza verince küstü, eski performansına bir daha gelemedi. Celil ve Gökay iyi bir ikili oldular neyseki. Celil'in bonservisini almıştık, Gökay'ı bir sezon daha kiraladık.

    Tuncer gideceğim gideceğim diye tutturdu önümüzdeki sezon bizimle olmayacak. Lourenço ve Brenner ise ikinci yarıda çoğunlukla beraber oynadılar, önümüzdeki sezonda bu ikiliye güveniyorum. Stoper ikilisi Wellinghton ve Burak Albayrak. Wellinghton takım lideri önümüzdeki sezonda güveniyorum.

    Kaleye bir takviye yapmam gerek ancak henüz gelmeyi kabul eden oyuncu bulamadım. Sonunda Ertaç'a kalacağız sanırım.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Barış'a ceza verdikten sonra takım karıştı ancak ligi iyi bitirebildik.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Osman hoca çocuklaşıyor resmen ancak seviyesine inmiyorum.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19



    Aykut hocanın kibar yorumları için teşekkür ediyorum. Şaşırdım.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bir maç kaybettik diye arkada bekleyen sırtlanlar ortaya çıktı ancak kazanınca devamı gelmedi.

    Kayıtlı Ligler

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Sadece Türkiye Ligi kayıtlı ancak özel veritabanı seçtim. 63.000 oyuncu kayıtlı.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Önümüzdeki sezondan itibaren bu ligleri ekledim. Türkiye içinde daha büyük bir takım çalıştırmayı düşünüyorum önce ama Avrupa'dan iyi bir teklif alırsam da gidebilirim.

    Bir sonraki güncellemede oyun durumu, menajer profili, transfer raporu ve hazırlık kampı sonuçlarını paylaşacağım. Şuan kampın ilk maç günündeyiz, hala eksiklerimiz var ancak takımdan gidecekler gitti. Yeni gelenler oldu. Paramız var ancak kullanamıyoruz maalesef. 1.5 milyon bonservis verip almayı göze aldığım tüm kaleciler bizi beğenmedi. Yerli oyunculardan kime talip olduysam Rizespor musallat olup aldı.



    @- The Stig -ADS Fatih Tekke ile muhteşem bir sinerji yakaladı ve çook uzun bir galibiyet serisi ile şampiyon oldular maalesef.
    @ bettingtobetPek pişman olmadılar ama Süper Ligde göreceğiz

    Yorumlar için teşekkürler. En kısa sürede hazırlık kampını ve transferleri tamamlayıp güncellemeye çalışacağım. Eksiklik varsa yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.




  • Tebrik ederim güzel bir sezon olmuş. Süper Lig'de şimdiden başarılar.

  • Yeni Sezona Hazırlanıyoruz


    Yeni sezona hazırlanırken önce gidecek ve kalacak isimleri belirlemem gerekti. Kadroda sözleşmesi biten oyunculardan bazılarının sözleşmelerini yeniledim. Ani kadro değişikliği Süper Lige yeni çıkan bir ekip için handikap olabilir diye düşünerek rotasyonda kullanabileceğim bazı oyuncularla tekrardan anlaştım.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Takımda yer işgal eden gençlerden kurtuldum. Clesio çok hızlı bir oyuncu olması dışında hiçbir teknik özelliği olmayan bir oyuncuydu. Yunanistan'ın yolunu tuttu. Sözleşme yenilemedik. Duhan Tuncer sol bekte güvendiğim bir isimdi ancak geçen sezondan beri gideceğim deyip durdu. Sezon sonuna kadar oyaladım ancak artık satmaya karar verdim. En kritik virajlarda gitmek isteyip duran oyuncularla başarıya gitmek çok zor.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Gidenlerin yerini iyi doldurduk. Orta sahada Celil, Gökay ve Barış'ın yanına Oğuz Kağan Güçtekin gibi genç, potansiyeli olan bir oyuncuyu çok cüzi bir ücrete kadromuza kattık. Sağ beke Kamil Ahmet'i getirdik, Süper lig tecrübesi olan faydalı bir oyuncu. Sol beke Batuhan İşçiler'i aldık. Beğendiğim bir oyuncuydu. Özgür Çek'i hem sol beki yedeklesin hem kanat rotasyonuna fayda sağlasın diye kadroya kattık ancak gelir gelmez 4 ay sakatlandı.

    Martin Petrus ve Dondre Abrahams bedelsiz kadromuza kattığımız yıldız adayları. Martin sol açıkta, Dandre stoperde oynuyor. Ferhat Çoğalan'ı Lille'den 1+1 milyona kadromuza kattık. Sağ kanat forvet ve 10 numara pozisyonlarında oynuyor ancak orta açması çok iyi. Kanatta çok verimli olacağına inanıyorum.

    Burak Temir profili fena olmayan bir oyuncu. Dribbling ve hız özellikleri gayet iyi. Hem forvet hem kanat rotasyonunu yedeklemesi için Trabzonspor'dan kiraladık. Takıma en son katılan Ertaç ise kaleci arayışımın son sırasındaki isimdi. Daha iyisini getiremedik maalesef. Alperen ile kapışacak.

    Kadronun Son Hali ve Takım Hiyerarşisi

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Süper Lig Sezon Öncesi Bakış

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Küme düşmenin en önemli adayıyız.

    İstanbulspor Genel Bakış

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Hazırlık Kampı Fikstürü

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Hazırlık kampında çok iyi hazırlandık. Dost kulüp Fenerbahçe hariç zorluk seviyesi düşük ancak galibiyetlerle takıma moral aşılayacak ve uyum pekiştirecek rakipler seçtik. Maçların hepsini asistanım yönetti. Özellikle ilk maçlarda sakatlar verdik. Bu sakatlıkların en önemlisi 4 ay aramızdan uzak kalacak olan Özgür Çek oldu.

    Lige hazırız. Kaleye daha iyi bir isim alamadığımız için biraz pişmanım. Takım tecrübesiz ancak yetenekli oyunculardan kurulu. Lige iyi başlar, galibiyetler moral kazanırsak ligi güzel bir konumda bitiririz ancak mağlubiyet serisi tarzı bir şey olursa bu takım toparlayamaz :)

    Oyun Durumu

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Menajer Profili

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    4. Sezona giriyoruz hala daha antrenörlük kursuna gönderen kulüp çıkmadı. Kasada para var biliyorum. Ne cimri adam bu başkanlar ya. Neyse cebimden vereyim gönderin.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Finansal durumu bahane edip kursa göndermiyorlar. Profilim gelişmiyor. Sene sonu buradan da ayrılacağım. Bana güvenmeyen, gelişimime destek olmayan kulüplerle vakit harcayamam.


    @- The Stig - Teşekkürler bu sezonda sağlam bir performans gösterip iyi bir yere kapak atarız umarım.








  • Zorlu Başlangıç



    Süper Ligdeki ilk sezonumda çok zor bir başlangıç yaptık. Takım genç ve tecrübesiz olunca baskı ile başa çıkmakta çok zorlanıyoruz.


    Fikstür

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, göründüğü kadar kötü oynamıyoruz. Her maç oldukça fazla pozisyona giriyoruz aslında ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Türkiye Kupasına 5. Turda veda ettik ama inanın hiç umrumda olmadı tek önceliğimiz toparlanıp ligde kalmak. Devre arasına girmeden önce 3-0 lık Trabzonspor galibiyeti ilaç gibi geldi.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19



    Basın sürekli 35 puanın ligde kalmaya yeteceğini söylüyor, İkinci devre 20 puan alabilirsek ligde kalırız. Özellikle defansif orta saha ve sol kanatta eksik var. Petrus solda hızı ile ön plana çıkıyor ama pas kalitesi düşük bir oyuncu, bizi zor durumda bırakacak paslar atıyor. Sol kanada bir adam mutlaka bakacağım. Orta sahada Celil, Oğuz Kağan ve Gökay gibi isimler var ama bu çocuklar tecrübesiz. Rakibi karşılamakta yetersiz kalıyorlar. Top kapması, markajı, fiziği ve gücü yerinde isimleri izliyoruz. Bu listeden birini kadroma katma niyetindeyim.


    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Takımda kötü gidişattan şikayetçi isimler var. Sezon öncesinde hedef kümede kalmak dediğimde bu kadronun kümede kalması imkansız hedefler çok zor diyen adamlara bak. Hep Barış'ın başının altından çıkıyor bu işler. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Devam etmeyeceğim muhtemelen.


    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Yönetim antrenör ekibinden birini kursa gönderiyordu, hemen bbeni de gönder başkanım dedim reddedemedi bu sefer. Sonunda kursa gidebildim. Sıkı çalışıp 4 ay sonra diplomamı alacağım inş.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Bu arada Boluspor'dan ilginç bir teklif aldım. Bolu TFF 1. Ligde düşmemeye oynuyor. Gel bizi ligde tut dediler ama kibarca reddettim. İstanbulspor'da daha yapacak işlerimiz var.






  • İlk sezonun günahı olmaz. Takım Şubattan sonra ivme yakalayıp ligi orta sıralarda bitirebileceğini düşünüyorum.
  • Öncelikle başarılar dilerim.
    Oğuz Kağan, Celil ve Gökay'ın profillerini atabilir misin?
    Benim kariyerim de Celil hariç diğer ikisi potansiyel olarak iyi duruyor ancak sendeki durumlarını görürsem az çok fikir sahibi olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Ara Güncelleme - Oyuncu Profilleri ve Transferler


    Oyuncu Profilleri

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Celil teknik özellikleri bakımından çok iyi bir oyuncu ama fiziksel açıdan gelişmeye ihtiyacı var. Çalıştırıyorum bakalım henüz hala genç sayılır.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Gökay takımdaki ikinci sezonu. Tekrar kiraladık. €250B opsiyonu var. Kesin kullanacağım ama o bizi tercih edecek, kalıcı sözleşme imzalayacak mı göreceğiz. Celil'e göre fiziksel açıdan daha iyi bir oyuncu ancak Gökay'ın da teknik anlamda özellikle savunmada eksiği var.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Oğuz Kağan sezon başında takıma katıldı. Gökay ile benzer profildeler ama bence bir tık daha iyi. Üstüne Gökay şuan kiralık olunca ilk devre çoğunlukla Oğuz Kağan - Celil ikilisini tercih ettim. Bu ikili savunma açısından yetersiz kaldı. Göbekte Celil savunmacı ama fizik olarak yetersiz, Oğuz Kağan fiziksel açıdan güçlü ama onun da savunması kötü. Devre arasında bu bölgeye birisini aradım.

    Transfer

    Devre arasında transfere çok yoğun mesai harcadım. Takımın en büyük problemi girdiği pozisyonları değerlendirememesi ve orta sahada defansi dinamik oyuncu eksikliğiydi.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Yoğun arayışlar sonucunda Sırp forvet Leposavic ile anlaştık. Asistanım daha çok gelişmez diyor ama ben kendisine güveniyorum. Geleni gole çevirecek bir bitiriciliği var. Defansif orta sahaya çok baktım. İspanya'dan iki oyuncu buldum ancak takımı beğenmediler alamadım. Serbest transferden bir Brezilyalı oyuncu ile anlaştım. Onun profilini de ilerleyen güncellemelerde eklerim. Ortalama profile sahip bir oyuncu ancak eksikliği giderecektir.

    Transfer dönemi oyuncularıma bir çok takımdan teklifler geldi. Satmayınca isyan çıkardılar. Transfer döneminin sonlanmasına kalmış 5 saat, sonra olmaz şimdi sat diyor as stoperim. Ya tamam, ya devam diyerek hepsini reddettim, rest çektim. Küstüler falan ama şimdilik güvendeyiz. Patronun kim olduğunu anlamışlardır.

    Zafere Yolculuk | Ufuk Hoca #FM19


    Devre arasında bir teklifte Göztepe'den geldi. Kibarca reddettik yine. Antrenörlük kursuna başlayınca mı arttı teklifler bilmiyorum artık :)


    @- The Stig - Bende o şekilde bir konum bekliyordum ama bu kadar kötü başlayınca düşmeyelim yeter moduna geçtim. Yeni transferler uyum sağlarsa yukarıya doğru tırmanabiliriz. Toparlayacağız gibi bakalım :)

    @SimurgFC Teşekkürler, ekledim.

    Takip eden, yorum yapanlara çok teşekkürler. Ufak bir ara vermiştim. Motivasyonu depoladım. Yakın zamanda sezonun ikinci yarısını güncellerim.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.