Şimdi Ara

Zanussi ZANS-750 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERKISOF

    ortalık fena karışmış görünüyor.
    Neyse Deepkurt arkadaşın siklonik süpürge tarihi ve dyson yazısından sonra, ben de her ne alaka ise Dyson tecrubemi anlatayım dedim.
    Deepkurt'un dediği gibi süpürgeye 1300TL verilmez diye düşünüyor insan ilk başta. bizim de zaten böyle bir niyetimiz yoktu. doktorlar oğluma astım teşhisi koyunca süreç beni Dyson almaya sürükledi. Şimdi 2 yıllık kullanım ardından eşimin de her daim memnuniyetini ifades etmesinden yola çıkararak 1300TL'ye değer diyorum. Dyson'la evde uzun süreli tanışıklıktan sonra annemin yeni aldığı süpürgeyi görünce bana çok basit görünmüştü. Velhasıl süpürge dünyasının mersedesi Dyson oluyor kanımca. (bir de rainbow var diyolar ama kendisine hiç ısınamadım)



    Oğlunuz için çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

    Yukarıda da belirttiğim gibi hastalık konusu bambaşka, o zaman nereye, ne kadar, ne için ödediğinizin hiçbir önemi kalmıyor.

    Dyson konusunda kesinlikle haklısınız, piyasada daha iyisi yok. Benim eşim de bir ara Dyson istiyordu, neyse ki Rowenta'nın sulu bir modeli ile konuyu geçiştirdim. Evet Dyson verdiğiniz parayı da sonuna kadar hakeder, ama şimdi durduk yere 1200 TL vermek bana zor geldi.




  • Zanussi ZANS-750'yi yaklaşık 1 ay önce aldık. 2-3 kez deneme şansımız oldu. Çekiş gücü oldukça yüksek. Küçük ve şirin bir süpürge.

    Şimdilik bir sıkıntısını görmedik. Ama tavsiye edecek kadar uzun süre kullanmadık.
  • Hepsiburada yorumlarını ve sizlerin önerisini dikkate alarak bugün Zanussi ZANS-730 aldım. ZANS-750 modelini alacaktım ama turbo başlığı için fark ödemeye gerek yok diye düşünerek vazgeçtim.İnşallah hata yapmamışımdır. Ürün elime geçtikten sonra ilk izlenimleri de yazarım. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
  • benim 730 model zanussi de geldi.
    şirin bir alet. eşim çekiş gücünden memnun kaldı. yazlıkta kullanacaktık. yeni aldığımız halı çok tüy ürettiği için sık sık süpürdük. ben bu filtresinin ne zaman değişmesi gerektiğini anlayamadım. bir de döşeme aparatı sanırım pakette yok. (perde aparatı da deniyor galiba, ucu firca gibi küçük başlık)
  • 730 modelini aldım henüz göremedim ama annem ve kardeşimin yorumlarına göre çekim gücü çok iyi ve yer kaplamıyor. Annemin duasını almak benim bu aletten memnun olmam için yeterli bir gerekçe sanırım. İnşallah alan herkes yıllarca sorunsuz kullanır. Şimdi bir tane de kaynanama almayı düşünüyorum. Ne kadar çok dua o kadar iyi
  • zans-750 nin filtrleri nerden bulunur bulamadım?




  • Merhaba 3 senedir bu ürünü kullanıyorum fakat çöpe atma durumundayım. cünkü filitresi yok . en iyisi bilindik marka al. çok öde kafan rahat olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guzzi

    Merhaba 3 senedir bu ürünü kullanıyorum fakat çöpe atma durumundayım. cünkü filitresi yok . en iyisi bilindik marka al. çok öde kafan rahat olsun

    3 SENE SENİ GÖTÜRMÜŞ ZATEN PERFORMANSINDAN MEMNUNSAN BİDAHA DÜŞÜN DEĞİLSEN ÇÖPE AT VEYA FİLİTRESİZ CALISIYORSA ÖYLE KULLAN BOZULANA KADAR.
  • Merhaba,
    Süpürgemarket olarak Zanussi silindirik hepa filtresini yurt dışından getirtiyoruz. İsterseniz ürüne aşağıdaki linkten ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/zanussi-zans-750-silindirik-hepa-filtre-p-4691.html
  • Valla hiç beklemiyordum ama supurgemarket linkini tıklayıp gecenin birinde ordaki görevliyle online chat yoluyla kapıda ödemeli sipariş verdim, o anda ellerinde olmadığını ama ürünü tedarik eder etmez elime ulaşacağını söyledi ... Geçenlerde kargoya geldi ürün kdv kargo vs dahil iki adat kapıda ödemeli 48 tl ye mal oldu biliginize... Zanussi Zans-750 den bahsediyorum bu arada, gelen filtreler menalux marka.... Şu linkteki ürün....

    http://www.menalux.com/node55.aspx?productid=163454&Brand=ZANUSSI&subCategory=389&parent=0




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Healer

    Merhaba,
    Süpürgemarket olarak Zanussi silindirik hepa filtresini yurt dışından getirtiyoruz. İsterseniz ürüne aşağıdaki linkten ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

    http://www.supurgemarket.com/zanussi-zans-750-silindirik-hepa-filtre-p-4691.html

    evet koskoca elektrolux zanussi diye bir markayi Turkiyeye getiriyor satiyor
    ama sarf malzemesi YOK adamlar iyi dusunmus yani
    Sanayi ve Tucaret Bakanligi ne is yapar bu ulkede anlayana helal olsun

    bu arkadaslari kutlarim boyle bir boslugu doldurduklari ve ortada kalan vatandasa cozum konusunda yardimci olduklari icin

    bende ayni sekilde filtre ihtiyacimi giderdim eksik olmasinlar cok ilgililer insallah daha da buyuturler islerini ))))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dishchy

    zans-750 nin filtrleri nerden bulunur bulamadım?

    Gittigidiyr da var filtreleri, aratırsanız cıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.