Şimdi Ara

ziinga.com dan alışveriş yapanlar var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
38.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kart iptal edilip yenisini yolladılar başka kurtuluş yolu yol onuda belirteyim
  • mywot.com bu siteyi kara listeye almış .
    ben de denemek için üye oldum.
    32 liraya canon powershoot kazanmışım.
    he hee
  • canınızı yiyim sizin hayatımı kurtardınız <3 :D şimdi bi tehdit maili atıyorum canlarına okuycam rahat bırakmam bunları ben
  • Aman arkasaşlar ben o hataya düştüm üyelik sözleşmesinde 3 ay 160 tl yazıyor. 600 tl yi geçiyor zaten. herkese kazandınız mesajı geliyor. başka bir isimle üye olun yine kazanırsınız ancak ne kazanma. tuzağa düşmeyin. ben hediyem gelsindiye kartımın ilk hanelerini silerek kartın fotokopisini mail attım. kimlik bilgimide verdim. bir anlık umut insana çok şey kaybettiriyor. siteye de güvendim https ile ödemeyi aldı. ancak her eve 1 hediye amacıyla istedikleri belgeyi gönderince jeton düştü. üyeliği 18 $ ı çektikten sonra premium sayıyorlarmış . günlerce yazıştım üyelik aktif dediler. iptal ettirmezseniz mahkeme yoluyla alacaklarını söylediler. ben de 39$ da üyelikten ayrılma cezası ödedim. ayrılmazsam 3 ay toplamda 480 daha borç çıkacakmış. ve kimlik bilgilerimi gönderdiğim için kaygılandım ve ayrılma ücretini de gönderdim. ancak 3 gün sonra evraklarınız geçerli değil diye mail geldi. hediye için kredi kartını tamamen silmeden rakamların ve imzanın iki tarafada atılması gerek ddiye mesaj geldi. bende zaten aktif üye değilken beni neden kandırdınız diye yüzlerce kez canlı sohbetten ve mail yoluyla paramı talep ettim. ancak ziingayı tercih ettiğiniz için teşekkürler diye maillerime cevap dahi yazmadılar. aman arkadaşlar ben bu piyassada internette babanıza dahi güvenmemenizi tavsiye ederim. yıllarca alışveriş ve ticaret yaptığım internette başıma gelmez dediğim başıma geldi ve psikolojik olarak etkilendim. sistem hukuksal temelleri sağlam ve insanların zaaflarını ve dikkatsizliklerini umutlarını kar a dönüştürebilen ve zengin olmayanın büyük zararlar yapacağı bir siste. kargo ve gümrük prosedürü de ilerde insanların başını ağrıtacak türden. güvenmeyin asla.. bana 100 tl ye maloldu. inanmayın umutlanmayın….
    Arkadaşlar bu site beni de dolandırdı.18$ fotograf makinası açık arttırmasında sözde kazandığım her üye olana bedava mezat adıyla kazandı gösterdikleri tuzağa düştüm ve kredi kartımla ödedim. sistem ödeme sayfasında hhtps yi görünce güvenmiştim. o ki bu sanal pos kartı kopyalıyormuş. ama ben farkında değildim. akşam iyice incelediğimde hediye için ödediğim kargo bedeli diye düşündüğüm miktar haricinde 480tl 3 ay taahütte bulunduğumu anladım. kredi kartı ödeme sayfasında premium üye olduğumu veya olacağımı bilmeden üye olup sözleşmeyi imzalamışım. elektronik imza vb. değil ancak kutucuğu işaretleyip karta cekince otomatik üye olunuyormuş. aynı akşam üyelik iptali için gerekli dedikleri 39 dolarıda ayrı bir karttan çektim o ki oda kopyalanmış. üyeliğimi iptal ettirdim sanırken 1 ay geçti ve ilk çektiğim kartı iptal edip yenisini bankadan almıştım onda sorunyok. ancak üyelik iptali için kullandığım sanal postan 39 dolar çektiğim kredi kartı arkadaşıma aitti o kart kopyalanmış. normalinde https sanalpos sistemi aslında gerçek değilmiş. mail order yani kart kopyalanıyor. bilgileriniz ziinga nın eline geçiyor. nihayetinde iptal iççin 39 dolar çektiğim arkadaşımın kartını kuşkulanıp internet ve telefon bankacılığına aynı gün kapatmamıza rağmen 1 ay sonra banka aradı ve ziinga denilen firma kartınızdan para çekmeye çalışıyor onaylıyormusunuz dediler. akbank a onay vermediğimizi söyledik ve yeni kart no su dahi değiştirerek göndereceklerini söylediler. 100 tl param gitti. iade edecekleri 18 dolar da iade edilmedi ve dalga geçer gibi hicbir soruma cevap vermeyip kuşkunuzu anlıyoruz biz yapmadık diyorlar. ben de bankaya mı size mi inanayım diye sordum cevap bizi seçtiğiniz için teşekkürler oldu. TÜRK HALKINA BU ZOR EKONOMİK ORTAMDA ÇOK DİKKATLİ OLMASINI ÖNERİYORUM. YILLARIM İNTERNET ORTAMINDA VE TİCARETİNDE GEÇMESİNE RAĞMEN BU MÜKEMMEL DÜZENLENMİŞ VE HERŞEKİLDE DOLANDIRILDIĞINIZ ZİİNGA.COM UN OYUNUNA GELDİM. ONLARI MAHKEMEYE VERECEĞİMİ SÖYLEDİM VE YİNE GELEN CEVAP: BİZİ SEÇTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER OLDU. 1 AY GEÇTİ İPTAL EDİLDİ DEDİKLERİ ÜYELİK HALA AKTİF. PARAM ÜRÜNBEDELİ İADE EDİLMEDİ. 39 $ İPTAL ÜCRETİ ALDILAR. İKİ KREDİ KARTI KOPYALANDI. ALACAK VAR VERECEĞİM OLMAMASINA RAĞMEN BUGÜN 1 AY OLMUŞ ÜYELİK SONLANDIRALI BUGÜN ARKADAŞIMIN İPTAL İÇİN KULLANDIĞI KARTINDAN YÜKLÜ BİR MİKTAR ÇEKMEYE ÇALIŞTILAR. İNTERNET BANKACILIĞINA KAPATTIĞIMIZ BU KARTIN BANKA TARAFINDAN İPTALİ İSTENDİ. AMA ZİİNGA.COM BUNU DA İNKAR ETTİ. ÇEKTİĞİMİZE DAİR BELGE İSTEDİ. AKBANKI ARAYIN VE ZİİNGA.COM U TÜM BANKALARDA SORUN. BU ADAMLAR DÜNYAYI DOLANDIRIYOR VE HUKUKİ TEMELLERE OTURTTUKLARI ANCAK TÜRK TİCARET KANUNLARI VE TÜKETİCİ HAKLARINA RAĞMEN DOLANDIRIYORLAR. TELEKOMU VE SAVCILIKLARI BU ADAMLARI DEŞİFRE ETMELERİ KONUSUNDA UYARIYORUM. TÜRKİYE DE ÇOK İNSANIN UMUTLARIYLA OYNAYIP PARASINI ÇALAN BU YABANCI FİRMAYI KINIYORUM VE LAHNETLİYORUM….
    ziinga ya güvenmeyin. başka bir kartla üyelik iptali yapmayın. kullandiğim 2. kartla üyelik iptali yapmama rağmen 2. kart arkadaşımındı 1 ay sonra paracekmeye çalıştılar. internet alışverişine kapattığımızdan banka onay istedi bizde onay vermedik. üyeliği iptal etseniz dahi para çekiyorlar. ve 2. kart bana ait değildi arkadaşımındı. onlar ilk ürün bedeli altında aldıkları çekide de iptal de de kartı kopyalıyorlar. belki aynı gün belki 1 yıl sonra bilemezsiniz artık kart onların elinde oluyor. evrak göndersenizde göndermesenizde ilk kullanılan kartı zaten kopyalamış oluyorlar. her eve 1 hediye yalanının kurbanı olanlar asla onların hediye yalanına kanmayın. gümrük ve kargo ücretinide yabancı sitelerde madur yorumlarından okudum. muhattap olmayın çünkü amaç dolandırıcılık olduğundan daha fazla paranızı dolandırırlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkadım52

    Bu mesaj silindi.
    vay sahtekarlar.
  • ya nasıl birilerisiniz bilmiyorum ama reklamın iyisi kötüsü olmaz türdenmi bikere neden enbaşta adam gibi uyarmıyorsunuz milelti birincisi o site bir açık arttırma sitesi yani teklif alıyorsun diyelimki 25eorluk teklif türüne göre atyıom her teklifte 1euronuz düşüyor size 10euroyo kazanabilirsiniz ama adam 100 teklif verildği için 100euro kazanabilir yoksa ne hediyesi verecek hayret bişeysiniz.
  • alçak şerefsizler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taxtabash

    arkadaslar, ziinganin bir turk analogu daha...marmarateklif.com. girin ve bir kazik sistemi daha nasil olusturulur bakin :)
    ha bu arada...hani limiti olmayan kredi kartimla odeme yaptim demistimya...24 tl gibi bir tutar cekilmis kartimdan (ipod icin). belgelerimi yollamak istemiyorum tabiki. ama odedigim tutari nasil geri alcam diye soru olustu kafamda...nasil yapalim arkadaslar?

    şu kazık sistemini bi anlatsana arkadaşım siteye girip bütün kuralları neyi nasıl yapıcağını fln okudunmu hiç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taxtabash

    arkadaslar, ziinganin bir turk analogu daha...marmarateklif.com. girin ve bir kazik sistemi daha nasil olusturulur bakin :)

    Merhaba,

    Karşılaştığınız bir sorun ya da problem var ise, Alo Destek Hattımız ya da destek@marmarateklif.com iletişim adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

    Teşekkür eder, iyi günler dileriz..
  • bende ziingaya dün üye oldum. fotoğraf makinesi kazandım. kredi kartı bilgilerimi vermeden önce bi bakayım güvenli bi sitemi diye google da arama yaptım. burada yazılanları okuyunca nasıl bu siteden üyeliğimi kaldırırım dedim ve bir çözüm yolu buldum hemen e mail hesabımı kapattım :) ve bugün kullanıcı adım ve şifremle ziingaya giriş yapmaya çalıştım ama 'Please provide a valid username and password to login (Giriş için geçerli bir kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz.)' iletisi aldım. doğru kullanıcı adı ve şifre girdiğime eminim. ve kısacası kabus sona erdi




  • ya zaten kredi kartı bankamatik hesap no falan vermediğiniz sürece hiçbir sorun çıkmaz..

    bu arada marmarateklif; takibindeyim :D
  • Uzak durmakta fayda var.
  • bişey sorucam bn sadece öyle bi üyelik yaptım ne kredi kartı numarası verdim ne de başka bişey ama bi tek ev adresimi yazmıştım onu da sonradan sildim herhangi bişey olur mu?
  • marmarateklif bence dolandırıcı değil. Çünkü teklif yapıp kazanıcam derken bayağı masraf yapıyorsunuz. Ama gene de bu sistemlere bulaşmayı kimseye tavsiye etmem.
  • Merhaba,

    Maalesef ki ülkemizde böyle bir sisteme yaklaşım sizlerinde söylediği gibi güvensizce olmaktadır. Bunun nedeni de 2006dan itibaren süre gelen zaman zarfında çoğu platformun bunu haksız kazanca çevirmiş olmasıdır. Sistemin işleyişi aslında karşılıklı kazançtan geçmektedir, çünkü;

    Koyulan bir satış alt limiti vardır. Ürün bu fiyata geldiğinde zaten kendi masrafını çıkarmaktadır. Bu nedenle ne açık arttırmaya kendi adamını sokmaya gerek vardır, ne de ürünü satmamak için binbir dereden su getirmeye.. Önemli olan sadece üye ve potansiyel üye kitlesine ulaşabilmektir. Bunun içinde yüksek maliyetli reklamlar gerekmektedir.

    Ve gerçekten her işte olduğu gibi çok büyük bir emek harcamalısınız. Çok yakında marmaravip.com projemiz aktif olacak, orada da benzersiz fiyat sistemini işleyeceğiz. Umarım herşey hem SM İletişim ve İnternet Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. için hem de sayın üyelerimiz için çok güzel olacak.

    İyi günler dileriz..

    marmarateklif.com
    Destek Departmanı
    SM İletişim ve İnternet Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marmarateklif

    quote:

    Orijinalden alıntı: taxtabash

    arkadaslar, ziinganin bir turk analogu daha...marmarateklif.com. girin ve bir kazik sistemi daha nasil olusturulur bakin :)

    Merhaba,

    Karşılaştığınız bir sorun ya da problem var ise, Alo Destek Hattımız ya da destek@marmarateklif.com iletişim adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

    Teşekkür eder, iyi günler dileriz..


    :) oops bilmeden bedava reklam yaptim galiba:) ayrica halkin hakkinizdaki fikrini iyi takip ediyorsunuz bir pazarlamaci olarak cok takdir ettim :) sitenize uye olmak nasip olmadi sorun yasadigim site de sizinki degil. onun bir yabanci alternatifi...sitenize basarilar dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxtabash -- 29 Şubat 2012; 22:40:08 >




  • ARKADAŞLAR ZİİNGA.COMA GİRİP ALIŞVERİŞ SAKIN YAPMAYIN DOLANDIRICI SİTE UZAK DURUN BEN BU TUZA DÜŞTÜM.35 TL M GİTTİ ALLAHTAN HESABI KAPATTIRDIM.ALLAH BELASINI VERSİN BU SİTENİN DİYORUM UZAK DURUN ARKADAŞLAR SAKIN GİRMEYİN !!!!!!
  • sırf denemek için girdim hemen de kazanıverdim her ne hikmetse
    aman arkadaşlar sakın ödeme yapmayın böyle yerlere
  • yau bu kadar şikayet var site nasıl ayakta kalıyor hala? hayrına patlatsa biri :)
  • site kanuni zaten ,
    ama üyelik sistemi ile çalışıyor.
    örneğin üyelerden aldığı abonelik ücretleri ile 1000 dolar değerinde ıpad satın alıp yeni üye olanlara 50 dolara satıyor.
    bir tür dayanışma gibi birşey ama bu arada site kendi kasasını dolduruyor.
    tavsiyem kredi kartı fotokopisi isteyen hiçbir siteden alışveriş yapmayınız.
    hatta sanal kart ile yapıp limiti kaldırın.
    5 kuruş çekemezler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.