Şimdi Ara

zonguldak-erzincan yol hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese. Önümüzdeki hafta Zongultak'tan Erzincan'a seyahat edeceğim. Amasya'dan öteye hiç geçmedim daha önce. Özellikle Amasya-Erzincan arası yol konusunda uyarı ve önerileri olan var ise paylaşmasını rica ederim. Tahminimce yaklaşık 12 saat sürecek bir yol. Virajlar, dikkat edilmesi gereken bölgeler ve nerede mola verilir gibi bu konularda bilgiye ihtiyacım var. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.



  • Amasyadan sonra reşadiye,suşehri tarafında asfalt kalitesi çok berbattı en son çok ses yapan taşlı asfalt kullanılmış insanın kafası şişiyor.Refahiye gelmeden önce yıllardır devam eden bi yol çalışması var ancak tam yerini unuttum.Amasyadan sonra radarlarda çok sıktır dikkat edin 122 km hızla radar cezası yemiştik erbaada.
  • çok teşekkür ederim. Uyarınızı dikkate alacağım.
  • Gecen sene o yoldan gumushaneye gittim. Amasyadan taa susehri civarina kadar kaymak gibi super bi yol yapilmis. Ailece cok begendik. Guzel bi yolla birlikte az araba = cok keyif almistim. Susehrinden sonra disli asfalt basliyor ama pek bi yol da kalmiyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gibi çen yıl aynı şekilde Zonguldak'ta Suşehri gittim. Yolunuz çok mola verm zseniz 12 saat sürmez. 10 saatte varırsınız normal süratlerdÉ. Zonguldak çıkışı malum virajı dar yollar. Kurşunlu Amasya arası çok iyi. Reşadiye tarafında bir baraj kenarı yol var. Kaliteli asfalt var ama ben oradan giderken de gelirken de çok yan rüzgar yediğim için tedirgin olmuştum. Reşadiye den sonra Suşehri arasındaki yol kötüydü. Arkadaşların dediği gibi yollarda sürekli çalışma vardı. Yol bir gidiş tarafına bir karşı tarafa aktarılmışt. Mola yeri olarak da Reşadiye ye varmadan tam nokta olarak hatırlayamıyorum. Park içinde semaver servisi olan güzel bi mola yeri vardı. İyi yolculuklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım kesinlikle. İnşallah sorunsuz bir şekilde gider geliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.