Şimdi Ara

ZTE Grand X Ön İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
29.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hala çıkmadı mı var mı gelişme şurada inceleme yapmışlar ancak ne kadar gerçekçi bilinmez
  • 512 ram olayı kötü olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sp@wn

    512 ram olayı kötü olmuş

    bazı yerlerde 1 bazı yerlerde 512 diyor tam belli değil ne olucagı cıkınca anlaşılacak :)
  • Hala gelmedi hasretle bekliyoruz . :)
  • arkadaşlar ben de bu telefonun çift simli versiyonunu ısmarlamaya karar verdim. türkiyeye bu modelini de getirirler mi sizce? açıkçası çok fazla fiyat farklı olmazsa buradan almayı tercih ederim garanti, IMEI kaydı vs. gibi şeylerle uğraşmamak için.

    bahsettiğim telefonu şurada inceleyebilirsiniz:

    http://www.etotalk.com/zte-v970-3g-wcdma-android40-dual-core-10ghz-dual-sim-43qhd_p3164.html
  • Temmuzdan beri gelecek diye bekleniyor sanırım gelmeyecek artık..
  • RAM 512MB ?
    1GB will better
  • Arkadaşlar ZTE yetkilisi ile görüştüm. Grand X'in KVK'larda satışına 2 hafta içinde başlanacakmış. En kötü ihtimal bu ayın sonunda telefonuma kavuşabileceğim :)))
  • arkadaşlar telefon piyasaya çıktı buradan bulabilirsiniz

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10148916&ref=akakce&v=0.13.5

    birde ekopasaj diyer bi yerde var piyasada hiç raslamadım bu site hem daha güvenilir hemde ekopasaj dan daha ucuz ereyonda 900 lira telefonun beni düşündüren tek kısmı kamerası iyi gibi duruyor ama youtube de bütün incelemelerini izledim video kayıtta ışık tonlamaları çok bariz hissediliyor ve benim hoşuma gitmedi fotograflarıda kötü değil ama iyide değil sanki sanırım kamera kalitesini çıplak gözle görmedikce almaya cesaret edemeyeceğim. buradan alan arkadaşlarım olursa kamera deneyiminizi paylaşmanızı rica ederim alma kararımda etkili olacaktır. yurtdışında 190 £ dan başlayan fiyatlarını gördüm ülkemizde pahalı gibi geldi ama özelliklerine göre uygun fiyat. birde bazı arkadaşlar 512mb ram demiş ama cihazda 1gb ram var.

    iphone 4s ucuzlar diye bekliyorum ama pek ucuzlayacak gibi durmuyo xperia s vatan da 1300 oldu. xperia s mi bu mu kararsız kaldım ya...




  • Telefon güzelde 750 tl filan olsaydı alacaktım :)
  • ......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatben -- 10 Aralık 2012; 14:18:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: questosera

    ZTE’nin dünya çapında lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdiği Android akıllı telefonu Grand X‘i toplantının hemen ardından kısa süreliğine inceleme fırsatı bulduk. Teknik özellikleri açısından bakıldığında 2012′nin süper telefonlarının bir kademe altına yerleştirebileceğimiz ZTE Grand X’in tipik bir Android cihazı tasarımına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Kıvrımlı köşeler cihazın biraz daha sıcak ve çekici hâle getirmiş. Cihazın plastik kasası bayağı durmuyor.
    ZTE Grand X’in 4.3 inç’lik, 960 x 540 çözünürlüklü ekranı fena sayılmaz. Yüksek görüş açısı, canlı renkleri ve derin siyah renk seviyesi sayesinde sahiplerine iyi bir görsel deneyim yaşatabilir. Cihaz Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile yüklü gelecek olsa da ZTE ekranın altında dört adet Android navigasyon tuşuna yer vermeyi tercih etmiş. Ekranın üstünde 0.3 megapiksel ön kamera yer alıyor. Bu kamera ile 3G şebekesi üzerinden video aramaların yapılıp yapılmadığını daha sonra göreceğiz.

    ZTE Grand X belki en ince Android cihazları arasında yer almıyor, ancak kalınlığın optimum seviyede olduğunu, kıvrımlı hatları sayesinde de elde rahatlıkla tutulduğunu ve kullanıldığını söyleyebiliriz. Cihazın sol kenarında ses kademe tuşları ve microUSB portu yer alırken sağ kenarda herhangi bir bileşen, vs. bulunmuyor. Altta mikrofonun varlığı dikkat çekerken üstte güç butonu ve 3.5 mm’lik kulaklık jakı yer almakta.
    Arkaya baktığımızda çizgili dokunun yer aldığı bir bölüm dikkat çekiyor. Üstte 5 megapiksel kamera ve LED flaş yer alırken, kasa arka bölümde alta doğru bir çıkıntı yapıyor. İki adet hoparlör bu çıkıntı üstüne yerleştirilmiş ve tahmin ediyoruz ki, bu yerleşim sayesinde bir yüzeye ekran üste gelecek şekilde konulduğunda daha iyi ses veriyordur. Dolby Sound’ın da bu ses çıkışını daha zengin hâle getireceği tahmininde bulunabiliriz.

    ZTE Grand X’te 1 GHz NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemci yer alıyor. RAM ve dahili bellek miktarı ZTE tarafından belirtilmezken cihazın 2 GB kapasiteli bir microSD hafıza kartıyla yüklü geleceği de kaydedili. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, 21 Mbps HSDPA gibi kablosuz bağlantı desteklerinin de varlığını belirtmeden geçmeyelim.
    ZTE Grand X’in lansman toplantısında görücüye çıkan versiyonunda Android Ice Cream Sandwich’in ham sürümü çalışıyordu. Ancak ZTE’nin bugün tanıttığı her üç cihazın da “KVK POWERED” güvencesiyle çıkacağı belirtildi. Zaten arkada KVK POWERED logosu da dikkatlerden kaçmıyor. Aslına bakarsanız KVK POWERED hem servis faaliyetlerinin hem de çeşitli yazılım çözümlerinin bir arada bulunduğu bir paket. Jet Servis adı verilen, 1 yıl için 24 saat içerisinde servis güvencesi, garanti harici kazalara karşı cihazın ücretsiz tamir edilmesini sağlayan Kaza Güvencesi gibi önemli servis ve garanti tekliflerinin yanı sıra KVK POWERED etiketli telefonlarda Anti-Hırsız gibi hırsızlık ve kaybetme durumlarını haber veren bir uygulama, virüslere karşı Mobil Güvenlik uygulamas, uzaktan destek sağlayan “Uzaktan Servis” uygulaması bulunacak. Ayrıca 5 GB’lık ücretsiz “KVK Bulut” servisi de bu telefonu satın alanlara sunulacak.

    ZTE Grand X’in KVK tarafından özelleştirilmiş özel bir ROM barındıracağı söylenmişti. KVK POWERED özellikleri de hesaba katıldığında gerçekten ZTE Grand X, KVK’nın zenginleştirdiği bir kullanıcı arayüzüyle birlikte gelecek. ICS’in ham sürümünde 1 GHz’lik çift çekirdekli Tegra 2 işlemci iyi bir performans gösteriyordu. Esas performans için cihazın piyasaya çıkacak versiyonunu görüp ona göre karar vermek en güzeli. Bir de KVK, ZTE’nin telefonlarını kendi sınıfındaki cihazlarınkine göre yüzde 20′ye varan oranda daha ucuza satma niyetinde olduğunu belirtmişti. Bu durumda tatmin edici özelliklere sahip olan ZTE Grand X ilgi gören bir ürün olabilir.
    Hazırlayan : Sabri Küstür

    link





    bu telefon ile videolu arama yapılabiliyor mu acaba?




  • yurtdışında 150'ye satıyorlar... bunu mu yoksa htc desire x mi tercih edeyim ?

    zte 150
    desire x 170 euro ?
  • 450 ye alınır mı sizce . Alıp kıllanan oldu mu hiç ?
  • Hepsiburada da world puan ile 425'e geliyor şu an. Bende düşünüyorum, kullanan arkadaşlar bilgi verseler ne iyi olur... özellikle ram konusu muammaya dönüşmüş 1GB mi Yoksa 512MB mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

    Hepsiburada da world puan ile 425'e geliyor şu an. Bende düşünüyorum, kullanan arkadaşlar bilgi verseler ne iyi olur... özellikle ram konusu muammaya dönüşmüş 1GB mi Yoksa 512MB mi?

    512
  • 389'a şirket için aldık 2 tane, bakalım gelince yorumumu eklerim.

    http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?wlgroup=30&itemCode=103940
  • http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=103940

    349'a düşmüş.! Bende sipariş vermeyi düşünüyorum ama biraz tereddütteyim. başka alan arkadaşlar var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::.Dionysos.:: -- 8 Aralık 2013; 22:52:36 >
  • Keşke kullananlar yorum yapsa bende almayı düşünüyorum fiyat iyi gibi en para geçiyormu bilmiyorum ama maximum karta 2ay erteleme olayı var.

    Daha önce Huawei g301 kullanmıştım ram olarak biraz sıkıntılıydı ama ekran,kasa, ses kalitesi iyiydi bunun ekran, ses, kasa kalitesi, şarj durumu nasıl acaba? bu fiyat araliginda g301 ve bunun harici alınası bir cihaz göremedim tutupta bir telefona 1000tl veremem discovery düşündüm ama şarj soketi sıkıntısından dolayı pek sıcak bakmadım kullanıcılar olumlu-olumsuz yorum yapsalar iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra 512 MB'lık telefon mu alınır? 1 GB RAM olsa kesin alınırdı bu paraya ama maalesef RAM 512 MB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.