Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
55
Favori
301.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne saçma ban sistemi var bu sitenin

    Şikayet edilen hesap banlanıyor ama mesaj link vs duruyor bu durumda şikayetin ve banın bi önemi kalmıyor pek hayırlı işler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Yapmak istediğim şey, 4tb hdd mi docking station a bağlayıp USB 3.0 kablosu ile modemin 2.0 girişine bağlayıp içindeki filmleri izlemek.

    Bir türlü yapamadım, docking station üzerinde 2 adet USB 3.0 girişide var onlardan birine 64gb flaş taktım ve TV de vlc player üzerinden görebildim dms yardımıyla. Ama 4tb hdd yi göremiyorum, her ikisi de ntfs bu arada.

    Yardımcısı olabilecek abi ve kardeşlerimden yanıt bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • festosit F kullanıcısına yanıt

    İşlem gücü, yazılımı bu tarz düşük - limitli cihazlarda modem, tv box, televizyon fark etmeden bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. İnternette TV, medya cihazı 1-2 TB harici hdd'yi görüyor ama 4 TB'yi görmüyor gibi şeyler yorumlar mevcut. Bu tarz donanımsal limit nedeni ile 2 TB üstü disklerin tanımlanamaması - kullanılamaması gibi bir problem yaşıyor olabilirsiniz.



    quora
    I have a 4TB external HDD. It is formatted in NTFS. I want to use it on my TV to watch videos, but it is not showing up. Another 1TB HDD,...
    https://www.quora.com/I-have-a-4TB-external-HDD-It-is-formatted-in-NTFS-I-want-to-use-it-on-my-TV-to-watch-videos-but-it-is-not-showing-up-Another-1TB-HDD-also-formatted-NTFS-works-perfectly-What-can-be-done




  • Arkadaşlar uzun zamandır Superonline'da hız sorunu yaşıyorum. Durup dururken internet 0.8 megabitlere kadar düşüyor, ancak reset atınca düzeliyor. Modem çok eski değil, zar zor ısrarımla teknik ekip geldi hattan ölçüm yapıp sorun yok diyerek gitti. Sizce nasıl çözebilirim bu sorunu? Neredeyse her gün oluyor.

  • Merhaba arkadaşlar. ZTE H267a modemin son firmware ini nereden indirebilirim ?


    Teşekkürler şimdiden.

  • waybe kullanıcısına yanıt
    Wifi kanal ayarından kaynaklanıyor olabilir internette en uygun kanalı gösteren programlar mevcut yada tek tek seçip hangisinde en iyi değer aldığınızada bakabilirsiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bakayım hocam.

  • kepenek K kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Son güncellemesini (firmware) nereden temin edebiliriz ? Veya daha stabil olanını ?

  • http://acs.superonline.net:8010/firmware/zxhnh267a_hv101_fv101_trt27_firmware.bin

  • Merhaba arkadaşlar. ZTE H267A Superonline Firmware elinde olan var mı acaba ? Acs.superonline.net sitesi çalışmıyor maalesef

  • Merhabalar bu modemi Superonline'a vermeden baska İSS'de VDSL olarak kullanabilir miyim? Modem arayuzune baktigimda pppoe kullanici adi ve sifresi degisiyor yani baska bir sorun cikar mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba eş zamanlı kullanım sırasında paket kaybı ve ping dalgalanması yaşıyorum örneğin online oyun oynarken twitch.tv üzerinden yayın açtığımda +100ms bir yansıması oluyor dalglanma ile eskiden böyle bir şey yaşamazdım, ZTE H267A Superonline veya TP-Link Archer V300 için Firmware'a ihtiyacım var.


    Ek olarak ZTE modemde bulunan erişim sınırını nasıl kaldırabilirim? Bu Firmware'ı yüklememi de engelliyor çünkü.

  • Bu modemde bant genişligi ve kanal kac yapmak lazım .Salonda falan wifii çekmiyor

  • number12 N kullanıcısına yanıt

    çözüm buldunuz mu ?

  • ZTE H267a modem ile neler değişti;


    Fiber Taahhütüm yenilenirken, ilave olarak TV plus da özellikle akşam saatlerinde ara sıra görüntü kekelemesi, donması sorunu olduğundan bahsettim, ben 8 yıllık uydu alıcısını değiştirirler zannettim ama öyle olmadı, 8 yıllık modemi değiştirdiler.


    Ve h267a ile, tv plus ta görüntü donması ve kekeleme, takılmalar neredeyse yok oldu, artık çok nadir oluyor.

    Demek ki eski modem fiberden gelen görüntü hızıyla bazen baş edemiyormuş.


    Diğer özelliklerden bahsedemeyeceğim, çünkü interneti modeme bağlı tp link router dan kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Mart 2023; 22:47:15 >
  • Bu modemin V1 ile V2 arasinda ne gibi farklar var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar nereye yazacağım biledim. Ben şu an kktc deyim. Ailemin evinde “wdsl” internet bağlantısı var “vdsl” değil. Wdsl farklı bir internet. Çatıya çanak kuruluyor aşagı prizede bir wdsl adaptör takılıyor adaptörün 2 internet bağlantı çıkışı var bildigimiz cat-5 tarzı kablo kullanılıyor. Çanaktan gelen kablo adaptöre takılıyor. Adaptörden kısa bit kabloda routera gidip internet dağıtıyor eve. Benim sorum ise evdeki router çok eski ben türkiyefen zte 298a modem getirdim ISS kurlumunu felan yaptım herşey normal fakat internet ışığı sarı kırmızı sarı kırmızı şeklinde yanıp yanıp sönüyor modem veri alıp veriyor. Hatta saçma bir şeklide ps4 te online oyun oynanıyor ama başka giçbir pc telefon da internet yok kesinlikle bunun nedeni ne olabilir bir yardımcı olan olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • super online abonesiyim. modemim zxhn h267a v2 model. oyunlarda zaman zaman bufferbloat yaşıyorum. şimdi ben bu modem ile hiç uğraşmadan qos destekli bir modem alıp wireless de dahil tüm interneti o modemden verebilr miyim.

    opwn wrt yada sqm destekli olması illa şart mı ? standart qos destekli herhangi bir modem yeterli mi.

    open wrt yazılım işlerini falan hiç bilmem uğraşmadan halletmek istiyorum. destekleriniz için teşekkürler.

  • hatrix kullanıcısına yanıt

    V2 sürümün de root girişi var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım root giriş şifresi vs alması zormuş. Superonline bu konuda sıkıntılı firmaymış. Amacım harici bir qos destekli modem alıp kullanıcı adı ve şifremi elde edip kullanmak. yada yapamazsam harici qos destekli modemi router olarak kullanmak.

  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.