Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
55
Favori
301.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şimdi gördüm. zte bu modele olan hizmetini sonlandıracağına dair 10.02.2022' de açıklama yapmış. 21.10.2022 tarihinden itibaren de sonlandırmıştır muhtemelen. ZXHN H288A V1.2 modelini de alternatif olarak önermiş.


    bu durumda bu cihaz güvenlik güncelleştirmeleri için cihazı dağıtan şirkete emanet görünüyor. sonuç olarak bu alet, işini yapar.   (forged in fire)



    link:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 28 Mart 2024; 17:28:5 >




  • Benim hg255s modemim vardı, sorunsuz kullanıyordum. Yaklaşık 10 yıldır superonline kullanıyorum. Son yıllar gece 12 civarında 10dk int kopuyordu(güncelleme sırasında yapıyor sanırım). Müşteri hizmetlerini aradığımızda modem eski değiştirin diyordu. Oradan bişiler yapıyor veya yapmıyor arkadan manuel reset atıyor düzeltiyorduk. İlk abone olduğumda sorunlu bir modem verdiler, Bazı oyun sunucularına girmiyor, torrent indirmiyor filan baya uğraşmıştım o yüzden hiç değiştirmedim uzun bir süre tabi bugüne kadar. :D


    Ücretsiz değiştireceğiz filan diye Bugün bize bu modemi getirdiler. Baktım wifi 5g sürekli kopup duruyor. 2.4g yavaş çalışıyor ping yüksek eski modemden berbat ve ev telefonu var o çalışmıyor şeklindeydi. Modem ayarlarını değiştirdim kopma sorununu filan düzeldi veya azalttım bir kaç saat içinde olmadı. Önceden 5dk sürmeden kopan int düzeldi hiç değilse. Faydam dokunur diye değiştirdiğim ayarları atıyorum. buradan biraz araştırdım çözen görmedim o yüzden kendi yaptıklarımı yazayım.


    Kullanıcı adı ile şifre değiştirdim. 2.4ghz kapadım(sonradan açtım sadece kanal sabitlenince düzeldi galiba. kanal 13 ile 112 diye ayarladım) 5GHz ayarını kanal 112 yaptım. modem güncellemesi  V1.0.1_TRT29 son sürüm galiba zaten manuel güncelleme yeri yok bende kapatmışlar.


    Edit: 2.4ghz wifi kapatmıştım önceden tekrar açtım açılmadı reset attım yine düzelmedi. Fabrika ayalarına dön yaptım anca düzeldi belki tüm sorun buydu bir kere fabrika ayarları yapın modeme. :) İşin ilginç tarafı kullanıcı adı ve şifre varsayılan modem ayarlarına döndü. Telefonlar değiştirdiğim şifre ile oto bağlandı tekrar. Eski modeme göre şifre değişince bağlanmaması lazımdı neyse buna benzer yollarla çözüldü. Ev telefonu çalmıyordu ses ayalarının oradaki tikleri hepsini açtım çalıştı sıkıntım kalmadı.


    Edit: Biraz deneyimledim önceki modeme(hg255s) göre farkları şunlar.

    +Çekme mesafesi arttı eskiden evin diğer ucunda çekmiyordu.

    + Televizyon için Tv+ cihazı var geçen güncellemede 720p yayın veriyordu 1080p yaptılar kanal değiştirirken ve izlerken görüntü bozulmaları yavaşlama oluyordu modem değişince sorun kalmadı beklemeden akıcı şekilde kanal değişiyor.

    - Eski modemim de indirme yaparken ping yükselmiyordu bunda valorant frankfurt sunucularında normalde 49ping alıyorum. 60-80+ ping değerlerine yükseliyor indirmede :)

    - Evdeki airfryer, tv tarzı wifi ile bağlanan cihazlar telefon hariç. 5g bağlantıyı görmüyor bağlanmıyor 2.4 ile bağlıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercio06 -- 14 Nisan 2024; 23:52:55 >




  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.