Şimdi Ara

Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
12.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Türknet tarafından banada zte h3600 fiber destekli modem getirdiler ancak birkaç sorum olacaktı. Bu cihaz 5ghz de kaç mbpsye ulaşıyor ve bir mesh cihazı alsam bu cihazla bağlantı kurabilirmiyim yani bu modemde mesh desteği varmı? Şimdiden teşekkürler
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    H3600 ilk açtığımda ilk bağlantıda pc nin wifisi geç bağlanıyor.Birde browserde hatalar yazıyor sizlerde de oluyormu?Çözümü nedir?


    Zyxell Dx3200 vdsl modemimde olmuyor.


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları




  • Zte Zxhn H3600 Wi-Fi 6 Fiber(Lte) Modem satıyorum.Almak isteyen arkadaş pm atabilir.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Hocam işletmeciden satın mı aldınız cihazı? Arkasında satılamaz ibaresi yer alıyor zira.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    İşletmeciden almadım hocam.Arkadaşım satış sitesinden almış bende vdsl kullanıyorum.Meraktan eternetle modeme bağlayarak wifi çekimini vs test ettim.Binada süperonline fiber var.9 ay sonra vdsl taahhütüm bitiyor.Uygun bir kampanya denk gelirse fiberi görmek istiyorum.


    Modem üzerinde satılamaz ibaresini göremedim.Ya çıkardılar veya etikete kullanıcı adı,şifre vs yazıp yapıştırmışlar onun altında kalmış olabilir. Bir kaç test ettiğim vdsl modem ve kutusu üzerinde satılamaz ibaresi gördüm.Tahminin ıss abonesi taahhüt öncesi veya bitince teslim etmezse belli bir bedeli ödemesi gerekiyor.Piyasada satılan böyle epey modem var.Bunlarınn internet sağlayıcısı tarafından kitli olduğu duymadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 25 Kasım 2023; 12:8:4 >
  • Özellikle fiber tarafında router ve ont cihazlarına satılamaz etiketini hep yapıştırıyorlar.Sebebi abonelik süresince cihazların kiralanıyor oluşu. Ama parasını veren istediği gibi satıyor veya başka operatörde kullanıyor.Geçen fiber aboneliği sonlandırıp daha uygun fiyatltlı başka fiber internet aboneliğine geçecek arkadaş 280 tl gibi ücret öderseniz göndermeyebilirmisiniz demişler.Yeni modem verecekleri için gerek duymadığını iade edeceğini söyledi.

    Daha detaylı bilgisi olan arkadaş varsa aydınlatırsa da bende memnun olurum
  • Tabi hocam zaten size satın mı almış dedim ya, işletmeciye bedelini ödeyerek söz konusu cihazlar satın alınabiliyor. İade etmiyorsunuz mesela size cihazın rayiç bedeli yansıtılıyor ve cihaz sizin olmuş oluyor.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    H3600 u süperonline ve aynı h3600 kullanan bir arkadaş aldı.Wifisi az çekiyormuş. Benim h3600 u deneyecekti. Ama k.adı ve şifre gizli olduğu için direk ont ye bağlayinca internete bağlanamadı.Mh leri modemin sisteme kayıtlı olduğu için başka bir modemi kulkanamayacağını söylemiş iyileştirme yapmış wifide biraz daha iyi çeker olmuş.K.adı ve şifreyi bir şekilde öğrenen ve mac klonlama ile farklı modemleri/routerleri kullananlar var.Bu konuda bilginiz varmı?


    Arkadaş kendi h3600 u benim h3600 a eternetle bağlasa süperonline internete bağlanınca güncelleme olurmu? Benim yazılım eski ve tarih saat yanlış.1970 yılını gösteriyor.Düzelmiyor.

  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Bu konuda bir bilgim yok hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam bugün h3600 ı bir arkadaşa sattım.

  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun yerine ne kullanacaksınız?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.6-7 aydır zyxell dx3200 vdsl modemi kullanıyorum.Daha iyisini bulana kadar bunu kullanacağım. Asus ve fritzbox vdsl modem bakıyorum.

  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Daha önce kullandığım süperonline H3600 sattım.Türk Telekom H3600 aldım.Bunda daha önceki hataları almıyorum.Powerline ye bağladım.2,4 ghz yi kapattım.Sadece 5 ghz açık salona koydum.Ap olarak kullanıyorum. Wifi menzili ve sinyali gayet güzel. Uzak odalarda telefonun wifisi ile modemin yanındaymiş gibi bağlantı hızı alıyorum.Ping artışıda olmuyor.


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Ocak 2024; 0:28:14 >




  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Merhaba Hocam, Evime Openwrt x86 router kurdum fakat TP Link EX20v cihazı kilitli olduğu için sadece köprü modunda çalışıyor, access point olarak kullanılamıyor. Köprü modunda olduğu için de istemci cihazları yönetemiyorum Sizin kullandığınız cihaz Access Point olarak kullanılabiliyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim.

  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,TP Link EX20v sattım.Ben aşağıdaki linkte anlatıldığı şekilde yaptım.


    Vdsl modemden eternetle lan ile TP Link EX20v nin wan portuna takdım.Cihazı yeniden başlattım.Ap olarak kullandım.


    Şu an ise H3600 ap olarak ayarladım,oturma odasında eternetle powerlineye bağladım.Köşe odalarda wifi menzilini ve çekimini artırdım.


    Sizdeki sorunu tam anlayamadım yeterli bilgim yok malesef.Kusura bakmayın.


    Uzun uğraşlar sonucu bir çözüm buldum umarım işinize yarar.

    Cihaza herhangi bir kablo bağlı değilken lan ip sine ana modem ip sinden farklı bir aralıktan bir ip verin.

    DHCP sunucusunu devre dışı bırakın

    Wan ayarlarından ekle yaparak yeni bir wan profili oluşturun , bu profili köprü moduna alın ve etkin profil olduğuna emin olun.

    Ana modemden gelen kabloyu wan portuna takın ve cihazı yeniden başlatın


    https://forum.donanimhaber.com/tp-link-ex20-ax1800-turk-telekom-yeni-ax-modem--155727635-2


    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları




  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    yukarıda bahsedildiği şekilde TP Link EX20v cihazını ayarladım ve wifi bağlantısına telefon, televizyon gibi cihazlara wifi bağlanıyor buraya kadar sorunum yok. Fakat Router olarak Openwrt x86 cihaz kullanıyorum, TP Link Ex20v cihaz sadece köprü modunda kullanılabiliyor, Access Point özelliği bulunmuyor. Bu sebeple Openwrt router cihazımda telefonum ve televizyonum gibi wifi bağlanan cihazların internet erişimini yönetemiyorum. Örneğin 100mbps internet bağlantılı ev hattımda telefonumun sadece 50mbps hız kullansın diyerek qos atamaya çalıştığımda telefonum 100mbps bağlanmaya devam ediyor.

  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt

    Beni aşıyor hocam inşallah çözersiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.