Şimdi Ara

Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
12.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Konuya katkılarınız için çok teşekkür ederim hocam.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.Telekom H3600 1 tane daha aldım.Vdsl modemin wifisini kapattım.H3600 ap moduna aldım.Dün akşam internet yavaşlamıştı.H3600 daha güçlü olduğu için internet daha hızlandı gibi.
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Ocak 2024; 13:26:0 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    hocam cihaz access point olarak mı çalışıyor yoksa köprü modunda mı?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • cezzar58 C kullanıcısına yanıt

    Hocam ben TP Link EX20v biraz zorlandım.

    Her fiber routerin menüsü farklı ve kısıtlı olan yerler var..

    TP Link EX20v ve H3600 vb fiber cihazları yukarda anlattım gibi access point olarak çalışması için köprü moduna almanız gerekiyor yoksa internet gelmiyor.


    TP Link EX20v de wan ayarlarından ekle yaparak yeni bir wan profili(merhaba) oluşturdum , bu profili köprü moduna aldım. 




    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları


    modemin ipi 192.168.1.1 ,ap ye 192.168.1.1 verip dhcp yi kapatıyorum.

    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Ocak 2024; 16:26:0 >




  • Zte h3600 v9 verdiler modemdem memnun değilim özellikle 5ghz geçişlerinde kopma yapıyor, birde internet hızım 100mbps, harici bağladığım dağıtıcılar üzerinden hız 50mbps i geçmiyor nedendir?

  • FreeRun kullanıcısına yanıt

    Haricen bağladığınız cihazlar kablosuz özellikte ve 5ghz üzerinden mi iletişim kurmakta hocam?

  • Arkadaşlar keenetic markasına neden bakmıyorsunuz da operatörlerin verdiği çoğu dandik ve kısıtlı modemlerle uğraşıyorsunuz. Ben keenetic hopper dsl WİFİ 6 kullanıyorum ve evim en az 20 senelik ve 3-4 kez kapı zilleri ve kabloları onarma yapıldı, sağolsun müteahhit çok namuslu olduğu için kapı zillerinin ve internet kablolarının hepsini tek bir kanala toplayıp bütün dairelere dağıtmış. 3-4 kez kapı zillerinin kabloları ile uğraştılar. O arada Allah bilir internet kablolarına nasıl davrandılar.

    Keenetic hopper dsl’den çok memnunum. En sevdiğim özelliği de modeme bağladığım 1 TB HDD’e uzaktan KeenDNS ile ulaşabiliyorum. 6-7 aydır kullanıyorum hatta SNR ayarını 2 ‘de tutmama rağmen hiç kopma falan olmadı. Maksimum 2 ayda bir güncelleme geliyor. Bir sorun tespit edilirse 1 ayda da geldiği oluyor. Ben standart kullanıcıyım bu arada.



    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları




  • merhaba , evde bu modemi kullanıyorum (Zte Zxhn H3600 Wi-Fi 6) superonline 100mbit.


    modemden uzaktaki odada bağlantı pek iyi değil.. superonline yenileme dönemim gelmişken bir cihaz kampanyası gözüme çarptı .. TP-Link Deco E4 . bu kullandığım modem ile bu cihaz (TP-Link Deco E4 ile Tüm Evi Kapsayan Mesh 2'li WiFi Sistemi ) ikisi birbirini tamamlar mı yoksa modemi mi değiştirmek mi zorundayım var mı bilgisi olan...

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Keenetic ile bir operatör cihazını yazılım açısından kıyaslamak tabi ki mümkün değil ancak H3600 donanımı yabana atılacak cinsten değil. "Pek kurcalamam sorunsuz çalışsın yeter" diyen birisi için (fiber abonesi ise) ideal bir cihaz H3600. Kaldı ki bahsettiğiniz Keenetic 3000 lira iken H3600 ikinci el sitesinde 500 liraya temiz olarak bulunabiliyor.

  • Merhaba,


    Bende fazladan bir h3600(sol) var.

    bunu ttnet altyapı fiberi ile kullanabilir miyim ?

  • ben_gibi B kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı modem var hatta yeni geldi, modemin oldugu oda ve civarında wifi de problem yok ancak uç odalarda tek çizgi çekiyor ve hız 10-30 mbit arası değişiyor (normalde 100mbit). Bu modemin mesh özelliği olduğunu gördüm ytube de var ancak benim modemin arayüzünde mesh özelliği görünmüyor. bu mesh özelliği olmadan mesh cihazları çalışır mı bilmiyorum, ben de arayışlardayım.

    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları




  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Vdsl kullanıyorum.Benimde uç odalarda wifi çekiminde sorun vardı.Kablosuz aktarım ve wifi menzilini artırmak için router vs bir çok denemem oldu.Salonda router koyunca uç odalarda wifi ful çekiyordu ama hız yarı yarıya düşüyordu.Evde kablo çekme imkanım yok.En son bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ZYXEL PLA5456 powerine aldım.Modem oturma odasında powerlineyi salona koydum ucuna da ap olarak H3600 bağladım.5 ghz uç odalarda full çeker oldu. Kayıpta yok denecek kadar az.

  • juveline J kullanıcısına yanıt

    ben de aynı arayış içerisindeyim. Bir çözüm bulabildiniz mi bilmiyorum. Daha önce Türknet üzerinden internet hizmeti alıyordum ve Keenetic Hero DSL modemini satın almıştım. Sonrasında taşınma sebepli süperonline'a geçtik ve ZTE H3600P V9 isimli cihaz ile kurulum yapıldı. Cihazın sonundaki P farklı bir model mi oluyor, yoksa aynı model mi onu tam anlayamadım. Arattığımda ayrıca zte h3600p şeklinde bir model bulamadım. İlgili modem daire girişindeki elektrik-sigorta kutusunda gömülü olduğu için evin en uzak noktalarında wi-fi çekmiyor. Ben de buna çözüm olarak daha önce aldığım Keenetic Hero DSL modemini extender olarak kullanıp evdeki wi-fi gücünü arttırabileceğimi düşündüm.

    Kablo ile Keenetic modemi ZTE H3600P'ye bağlayarak kurulumu yapıyorum, sonrasında ana modemim olan ZTE'nin arayüzünden Keenetic modemi extender olarak eklemem gerekiyor yönlendirmelere göre, fakat arayüzde böyle bir alanı ben de asla bulamıyorum. Model farklılığından mı kaynaklı, mesh wi-fi desteklemiyor mu yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum emin olamıyorum. Bu konulara da çok hakim değilim, bir bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları
    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları




  • `ronaldinho` kullanıcısına yanıt
    Network konusunda çok uzman değilim ama bir kaç haftadır ilgileniyorum. Anladığım kadarıyla mesh sistemi kurmak için bu sistemi destekleyen en az 2 cihaz gerekiyor çoğunlukla aynı marka model ürünler kullanılıyor. Ben şuan Halo 80x 2li sistemi gözüme kestirdim. Benim fiber kablo evin en ucunda olan odaya geliyor, masaüstü PC de orda modem de orda, yerlerini değiştirmem pek mümkün değil, bu nedenle evin ortasındaki salon ve yanındaki mutfak için ağ genişletici cihazda yeterli olmuyor. Muhtemelen 2li mesh alıp birini modemin yanına koyup, diğerini ortada olan salona koyacağım diye düşünüyorum.
  • juveline J kullanıcısına yanıt

    Bugün sipariş elime ulaştı. kurulum gayet kolaydı, superonline verdiği zte modemi çıkarmadan kullandım, kutudan çıkan lan kablosu ile ilk cihazı kurdum sonra diğerinin kurulumunu yaptım. ilk cihazı modemin yanına yani evin köşesindeki oturma odasına yerleştirdim, diğer cihazıda evin ortasında yer alan salona koydum. sonra tüm odalarda wc dahil speed test yaptım, tamamı 100mbit/20mbit üzerinde çıktı, hali hazırda bağlantım 100/20. hatta zte modemin wifi çıkışını dahi kapatmamıştım. şuan hiçbir sorun yok, kurulum sonrasında 1.1.1 firmware update geldi onu da yaptım, gayet başarılı. evi büyük olanlara (+100m2) kesinlikle tavsiye ederim.

  • arkadaşlar bu modemin root şifresini çözebilen oldu mu? githubda bir tool denedim ama bende hata verdi. toola 2 ay önce h3600 eklemiş



    https://github.com/mkst/zte-config-utility

    iisues kısmında kodlar mevcut


    hem güncellenmiş kodları hem de yeni eklenen h3600tool.py dosyasını denememe rağmen maalesef başarılı olamadım.


    düzeltilmiş kodda "ValueError: Payload header does not start with the payload magic." hatası alıyorum


    h3600tool.py dosyasını çalıştırırken ise aşağıdaki hatayı veriyor. password kısmına 32 karakter bir şey girin.

    Wrong encrypted file header



    h3600tool.py nin kullanımı şu şekilde:


    usage: h3600tool.py [-h] [-e] [-d] [-s SERIAL] [-m MAC] [-p PASSWORD] [--decrypt-only] [--compress-only] [input] [output]


    ZTE H3600P configuration encoder/decoder


    positional arguments:

    input Input file. Defaults to stdin.

    output Output file. Defaults to stdout.


    options:

    -h, --help show this help message and exit

    -e, --encode Convert from XML to binary.

    -d, --decode Convert from binary to XML.

    -s SERIAL, --serial SERIAL

    Device's serial number

    -m MAC, --mac MAC Device's MAC address

    -p PASSWORD, --password PASSWORD

    Device's encryption passphrase

    --decrypt-only Only decrypt, but do not decompress.

    --compress-only Only compress, but do not encrypt





  • rambetiko R kullanıcısına yanıt

    bu başlık değil de yeni tarihli başka bir konu daha var github'da. ona da bakabilirsin. ben de şöyle bir link buldum. orada da tavsiye var görünüyor. bence özellikleri kısıtlanmış bir donanımın firmware'i üzerinden boşuna bir uğraş gösteriyor olabilirsin. yani aradığın şifre, kısıtlanmış özelliklere sahip firmware üzerinde olmayabilir. bunun yerine donanımının üreticisine ait yazılımını başka yollardan temin etmeye ve bunun üzerinde çalışacak olman, hem yükleme hem de kısıtlamaları kaldırıp yönetici haklarını sahip olmanı kolaylaştırabilir. bir de şöyle bir konu var. yönetici şifresine erişmek demek, A Security Vulnerability anlamına gelir. yani bu bir kusur, hata, zayıflık, güvenlik açığı demektir. ulaşamıyorsan cihazın iyi durumdadır. gerçi kısıtlanmış özelliklere sahip olmak ise kötü bir durumdur. Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları  neyse aşağıdaki linke de bakabilirsin. ayrıca config dosyalarının kodlarını çözmek için yardımcı pogram paylaşanların isimleri üzerinden sorununla ilgili iletişim kurmaya çalışacak olmak, yapacağın diğer bir girişim olabilir. yardımcı olma ihtimalleri var diye düşünüyorum. o sayfada isimler var gördüğüm kadarıyla. takibe alıp mesaj ile ulaşmayı deneyebilirsin. belki teşvik etmeye çalışmak bile ilgi göstermelerini sağlar. Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları 



    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumları
    Zte Zxhn H3600 V9 kullanıcı yorumlarıreverse engineering stack exchange
    how to decrypt zte zxhn h108n V2.5.5_VDFT13 config.bin?
    https://reverseengineering.stackexchange.com/questions/29998/how-to-decrypt-zte-zxhn-h108n-v2-5-5-vdft13-config-bin




  • Merhaba, arkadaşlar.
    Birşey sormak istiyorum.
    Bende Zyxel Vdsl modem var, zyxel modemde hiçbir ayar değiştirmeden, 5Ghz wifi kullanabilmek için. ZTE H3600 V9 modemi köprü moduna alıp,ethernet kablo ile vdls modeme bağladım. ZTE H3600 Modemde 5 ghz ve 2.4 ghz bağlantı alıyorum ama şöyle bir sorun yaşıyorum.Telefonların wifi sini kapatıp,açtığımda ünlem işareti atarak "internet olmadan bağlı" uyarısı veriyor ve internete girmiyor.Ya çok sonradan kendi düzeliyor,yada routerın zte arayüzüne girip,gezinince düzeliyor.Bu neden olur,nasıl düzeltebilirim?
    Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.