Şimdi Ara

ZyXEL P-660W-T1 v3 Hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    Forumlarda ilgili konulara baktım ancak aradığım sorunun cevabını tam olarak bulamadım. Airties için olanı anlatılmış, bu modeme uyumunu sağlamadım bir türlü. "ZyXEL P-660W-T1 v3" kablosuz adsl modemi, kablolu kablonet modemin ethernet girişiyle bağlayarak kablosuz kablonet yayınına nasıl dönüştürebilirim?

    Bir diğer sorum da şu olacak: Bu kablosuz modemi masaüstü bilgisayarımda "wireless adaptör" olarak kullanabilir miyim? (Kablosuz ağ sinyallerini algılamak amaçlı.)

    Herkese çok teşekkür ederim.



  • kablonet modemin arkasına modemi bağlarsan modem üzerinden yalnızca 1 kullanıcı internete çıkabilir ikinci kullanıcı çıkamaz. Birden fazla kullanıcıyı internete çıkartmak istiyorsan ZyXEL NBG417n cihazı mevcuttur AP +Router özelliği var kablonet modemden çıkan kabloyu NBG nin wan bacağına girerek birden fazla pc yi internete çıkarabilirsin. He ben bir pc çıkartacam diyorsa ozaman şunu yap modem arayuz ekranına gir modemi bridge moda al geniş alan ağı kısmından yapabilirsin sonra kablosuz ayarlarını yapılandır kablonetle ZyXEL modemi ethernet kablosu ile bağla ve kablosuz ZyXEL'e bağlan. Ama kesin ve en iyi çözüm NBG-417N alman.
  • Hmm anladım. O tarihten beri ben de uğraşmıştım ama yapamadım. Teşekkür ederim yardımın için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.