Şimdi Ara

ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.152
Cevap
46
Favori
183.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    3625t50b 8623 te aynıdır zaten. Bunda IPOE köprüleme var. Huawei biraz karmaşık geldi. Bin köprüye alıp 3625 üzerinder Pppoe bağlantısı ile bağlandığım için zorlanmadım pek ayarlarla.

    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme


    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme




  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    kaliteli tek cihaz diyosun huawei'yi modem, zyxeli router olarak kullanıcam diyorsun ? bayağı gereksiz bir iş yapıyorsun ama tekrar söylemeye gerek yok. 2023'te wifi 6 hatta 6e varken hala maximum 5GHz de 867 mbps hız veren zyxeli router olarak kullanmak bana komik geliyor.

  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt

    eee? sen neye karşı çıktın ki şimdi yazdığımda? ben broadcomu yine modem olarak kullan ama routerda xiaomi vs al demiştim zaten ?

  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Garip alaycı bir üslubunuz var,lütfen saygılı olun, neden anlamıyorsunuz wifi 6 ile işim yok ,kullandığım ıss nin wifi 6 hizmeti yok olsa bile cihazlarım onu destekleyecekmi kaç tane cihaz var o da belli değil.Fiber alt yapı gelene kadar uzun bir süre daha 35 mbps vdsl kullanacağım.Alt yapı ve sunucular ile uyumlu bir sistem kurmaya çalışıyorum. Kullandığım keentic modem ile telekom alt yapısı ve ıss sunucuları ile zaman zaman uyumsuzluk yaşatıyor.Önce ZYXEL VMG3625-T50B  aldım denemeler yapıyorum.Daha sonra Huawei HG658 V2 alacağım köprü moduna alıp + router bağlayıp denemeler yapacağım.Hangisi stabil olursa diğerlerini satacağım.Sizce ne sakaıncası var.Varsa cevap vermeyin.Bu benim tercihim siz istediğinizi kullanabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 12 Mart 2023; 11:15:50 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Wifi6 bağlantının iss ile ilgisi var mı? İPv6 olmasın o. Wifi6 modemle wifi6 destekli cihazı birlikte kullanabilirsin. Wifi6 daha yüksek hız ve daha kısa geçikme süresi sağlıyor. Dediğin gibi 35 vdsl için 2.4 bile yeterli.

  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Arkadaş en az kayıpla en stabil bağlantı kurmak istiyor. Ondan dolayı farklı alternatifleri deniyor.

  • Doğrudur.Karıştırmış olabilirim.İPv6 olacaktı.Sorunum alt yapı ve sunucularla uyumlu 2,4 ve 5 ghz li tek modem veya modem+router ile 35 mbps vdsl hattımda 2,4 ve 5 ghz yi mümkün olduğu ölçüde sorunsuz kullanmak.

  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

    Siz de çok alıngansınız, arkadaş iyi niyetle fazla masraf yapmayın demek istemiş. Bir de aldığımız modemin altyapıya uygun olduğunu nasıl anlıyoruz? Her saha dolabında aynı kartlar mı kullanılıyor? Teknik konuya hakim değilim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lady-Of-Ice

    Siz de çok alıngansınız, arkadaş iyi niyetle fazla masraf yapmayın demek istemiş. Bir de aldığımız modemin altyapıya uygun olduğunu nasıl anlıyoruz? Her saha dolabında aynı kartlar mı kullanılıyor? Teknik konuya hakim değilim.

    zırlayıp yorumumu sildirmiş, buna her şey müstehak.

  • Ben alıngan değilim,forumda seviyeli hoş sohbet yapıyoruz, arkadaşın mesajını tekrar okursanız daha iyi anlarsınız.Masaraflık bir şey yok topu topu hepsi 1000-1500 tl tutacak Hat değerlerine bakacağım bir süre kullanacağım hangisi stabilse bir tanede modemde yedek bırakıp diğerlerini satacağım.

  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Zırlamak ne demek ne bulaşık adamsın, düş yakamdan...

  • Arkadaşlar Huawei HG658 v2 modem IPOE köprülemeye sahip mi? Modem tavsiye edecek olursanız hangisini edersiniz Xiaomi AX3200 alıp köprü modunda bağlayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 13 Mart 2023; 2:20:33 >
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Yani ciddi ciddi bunu söyleyebiliyorsunuz ? Maximum 867 mbps hız derken herhalde ülkeleri karıştırdınız galiba? Bu ülkede 100 Mbps internet kullananların oranı kaç iken 1 GB fiber paketi kullananlara lazım olan bir öneriden bahsetmek ne kadar akılcı ? Şimdi benim elimdeki telefon 433 Mbps hızı destekliyor. O zaman bunuda değiştirmem gerek öyle değil mi ? Üstüne tüm bunları 75 Mbps internet bağlantım için yapacağım!!!!

    Yani evinde gbit fiberi olanlar ve çok kaliteli yüksek bağlantı hızları istelenler için böyle seçenekler çok saçma deseniz anlarız. Ama ülkenin neredeyse %80 i 24 Mbps sabit internet kullanırken Wifi6 çok önemli derseniz burada galanecek duruma düşersiniz

    ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme




  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Karşı çıkan yok. Ben Huawei hg658 i vmg3625 senvise gidince netsiz kalmayayım diye 100 TL ye almıştım 2 el.

    Yani yeni cihaz almak gibi bir niyetim yok. Eldeki mevcut cihazları kullanarak elde ettiğim en iyi sonucu yazdım. Üstelik benimki Hg658c Vodafone olduğu halde aynı hatta 7 mbps hız farkı oluşuyor vmg 3625 ile. CRC hataları ise 5 +6 katı aşıyor.

  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt

    Huawei,voafon ve süperonline H658 v2 vdsl modem 150-200 tl civarında bolca 2,elde satılıyor. Onun yerine sizin kullandığınız broadcom işlemcili Huawei HG658c yurtiçi bulma imkanım olursa onu alayım diyorum. Resim atarmısınız,siyah ,beyaz, renk, resim,arayüz vs olarak broadcom işlemcili olduğunu nasıl anlayacağım?

    Sizin gibi köprü moduna alıp wan bağlantısı ile zyxel 3625 bağlayacağım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Mart 2023; 10:5:3 >
  • wifi 6 sadece hız demek değil git kemalettinin araştırmasını okuyacağına bu teknoloji ne işe yarıyor onu öğren. siz bu iki arkadaşı dinlemeyin arkadaşlar wifi6 da 6e de gelecek var yatırımınızı ona göre yapın.

  • Bu modemde download hızı kısıtlama seçeneği yok mu? QoS ayarlarından upload hızını kısıtlayabiliyoruz ancak download hızını kısıtlamayı bulamadım. Turknet'in verdiği hızı altyapım kaldırmadığı için hızımı biraz düşürmeye çalışıyorum

  • agmerhamto kullanıcısına yanıt

    Üçünüzü de dinleyip kendi ihtiyaçları doğrultusunda faydalanacak arkadaşlar vardır? Wifi 6 konusunda katılıyorum, Dikkat edilmesi gereken nokta wifi6e. Seçim yaparken gözden kaçırmamak lazım.

  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.