Şimdi Ara

ACER ASPIRE ONE AO751h-52Bk NOTEBOOK HAKKINDA BİLGİSİ OLAN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
25.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar ben bu makineden aldım,cok hızlı karar verdım almak ıcın fakat tabıı klasık 6 hucrelı dıye aldım bende .Klasık olacak ama 3 hucrelıymıs.Cıhazdan cok fazla performan beklemedıgımden dolayı memnunum.
    Ama sunu merak ettım z520 ıslemcısı n270 ten kotu mu?
    Selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m_baran

    Selam arkadaslar ben bu makineden aldım,cok hızlı karar verdım almak ıcın fakat tabıı klasık 6 hucrelı dıye aldım bende .Klasık olacak ama 3 hucrelıymıs.Cıhazdan cok fazla performan beklemedıgımden dolayı memnunum.
    Ama sunu merak ettım z520 ıslemcısı n270 ten kotu mu?
    Selamlar


    neyazıkki daha kötü. Teknosa m.t. ne hikmetse daha iy diye tanıtıyor, aman kanmayın.

    Aşağıdaki adresten karşılaştırma yapabilirsiniz.

    Sıra İşlemci
    254. N280
    256. Z530
    257. N270
    272. Z520
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mene

    walla belki sizin kullandığınız demosunun iyice haşatını çıkarmışlardır ama benim gördüğümde yeni model notebook ve netbooklardaki gibi dümdüz bir klavye var. cidden rahat.

    Demo değildi, hatta camlı mekandan bana özel çıkartı. Pili takılmamış ve hiç açılmamış bir makineydi.
  • İnşallah acer bu kasa üzerine bir core 2 duo işlemcili konfig yapar. kasası harika.
  • Hd videolarla ilgili sorun yaşıyan varmı arkadaşlar?Deneme yaptınızmı?Full hd ve Hd ready cihazlarda performans nasıl?
  • Ustat 720p bi video deneyebilirmisiniz acaba ?

    cihazı teknosada deneme sansım oldu gayet şık gozukuyor.klavye ve ekran ozellikle hosuma gitti.tasarimda oldukca ince ve zarif duruyor...
  • Merhaba, takmış olduğunuz 2GB 800mhz ram i nereden temin ettiniz ve kaça mal oldu acaba?teknosa bana upgrade edemeyeceklerini söyledi ne yazık ki.
  • Ürünü bende almayı düşünüyorum manisa teknosada gittim burda yazanların üzerine ısrarla bataryanın 6cell mi oldugunu sordum karsımdaki adam ise ewt 6 hucreli dedi emin misinz dedgmde ise ewt dedi=D dolaptan cıkrttırıp bakmak zor geldi acıkcası keske baksaydm öle mi diye. Birde alanlar gozleryle grdkleri için bliyorlar elbet ama anlamadgm olay 8 saat sarjı gtmiyrsa uzrnde neden öle yazıyr:s birde timeline serisinin inceleme videosnu izlerken en sonunda acer yetkilisi sanırım bu urundende bahsediyor ve turkiyeye getrdkleri urunn 6cell oldugunu sarjının 8saat gttgni sölüyor smdi bu işin aslı ne:s:s:s:s yada 3 cell se bile 6 cell batrya satın aldgımzda tasarmnda bir bozulma olur mu ki netbookun?
  • En az 2 farklı satıcıda bizzat kutudan pilini çıkarttırdım ve 6 cell diyen satıcının gözüne 3 hücreli 2200 Mha pili soktum. Hem 6 cell hem 2200 mha nasıl oluyor dedim? 2200 mha olunca 3 cell mi oluyor dedi? Ben bir şey demedim teşekkür ettim çıktım.
  • Peki acer türkiyenn bu ürünü alanlara 6cell batarya vermesi gerekmez mi:S
  • Ne sattıklarını bilmeyen bir firmadan ne isteyebilirsin ki?
  • peki bende baktım cihaza üzerinde 8 saat pil ömrü yazıyordu, 3 cell le bu kadar gidiosa yine de çok iyi bencee
  • Arkadaşım konuda bu zaten. 8 saat gitmiyor. 6 hücreli model ise 8 saat gidiyor. 6 hücreli piller minimum 4400 mha dır. 2200 değil.
  • Tüketici haklarında bunun için bir madde yok mu peki? Peki bu haliyle kac saat gidiyor batarya?
  • Z işlemciler N lere göre daha iyi arkadaşlar.. bilginize
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pacodecalli

    Z işlemciler N lere göre daha iyi arkadaşlar.. bilginize



    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
    adresinde yazılan karşılaştırmalı CPU sonuçları öyle göstermiyor, siz bu bilgiye neye daanarak söylüyorsunuz? Varsa kaynağınızı gösterebilir misniz?
  • Orda yazılan bilgilerin doğru olduğuna nasıl inanabiliyorsun peki?? Ben her ikisinide kullandım n ve z kendi edindiğim izlenime dayanarak sölüyorum.. kısacası ben kendi yaptığıma güveniyorum dostum.. Ayrıca Z işlemciler hakkında ufak bir bilgi vereyim.. Z Atom serisi işlemciler güç tüketimi olarak N serisinden 0.5 Watt daha düşük. Ve N270 in desteklemediği bazı komut setlerine sahipler. Virtualization Technology ve Demand Based Switching.. Umarım aydınlatabilmişimdir. sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacodecalli -- 11 Haziran 2009; 13:05:43 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pacodecalli

    Orda yazılan bilgilerin doğru olduğuna nasıl inanabiliyorsun peki?? Ben her ikisinide kullandım n ve z kendi edindiğim izlenime dayanarak sölüyorum.. kısacası ben kendi yaptığıma güveniyorum dostum.. Ayrıca Z işlemciler hakkında ufak bir bilgi vereyim.. Z Atom serisi işlemciler güç tüketimi olarak N serisinden 0.5 Watt daha düşük. Ve N270 in desteklemediği bazı komut setlerine sahipler. Virtualization Technology ve Demand Based Switching.. Umarım aydınlatabilmişimdir. sevgiler



    Aynı Mhz Z ve N işlemci için Z işlemci biraz daha iyi, bu bilgi zaten verdiğim linkte de doğrulamıştır. (N270 1600 Mhz 258. sıradayken Z530 1600Mhz bir üstünde ve 257. sırada)

    Ama söz konusu Acer AO 751'in 1333Mhz'lik Z520 işlemcisi olunca sınıfta kalıyor.

    Piyasadaki neredeyse tüm netbook işlemcileri olan 1600Mhz'lık N270 ve 1660 Mhz'lik N280'de işlemcileri Z520'den daha iyiler.

    Acer AO 751'de 11,6 " ve 1368x768 ekran olması diğer netbooklardan 2-3 adımdan daha önce olduğunu gösteriyor ama işlemcisi Z530 veya Z540 olsaydı eminim kapış kapış giderdi bu makine.




  • Dostum neye göre sınıfta kalıyor?? her makinanın artısı eksisi vardır.. kullanma amacına göre seçimini yaparsan sınıfta kalma diye bir şey söz konusu olamaz.. ben bu makinaya 2gb 800 mhz ram taktım performansı arttı.. alacaklara tavsiye ederim.. artı ben şu anda xp professional kurdum gayet basarılı.. 720 p hd videoları çok basarılı oynatmakta.. vistayla test etmedim.. zaten vista performans açısından bence yetersiz bir çok makinada.. vistayı bu yüzden test edemicem :) windows 7 ile test etmeyi düşünüyorum..bu gece windows 7 kurup test edicem.. size sonuçları bildiririm sevgiler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pacodecalli

    Dostum neye göre sınıfta kalıyor?? her makinanın artısı eksisi vardır.. kullanma amacına göre seçimini yaparsan sınıfta kalma diye bir şey söz konusu olamaz.. ben bu makinaya 2gb 800 mhz ram taktım performansı arttı.. alacaklara tavsiye ederim.. artı ben şu anda xp professional kurdum gayet basarılı.. 720 p hd videoları çok basarılı oynatmakta.. vistayla test etmedim.. zaten vista performans açısından bence yetersiz bir çok makinada.. vistayı bu yüzden test edemicem :) windows 7 ile test etmeyi düşünüyorum..bu gece windows 7 kurup test edicem.. size sonuçları bildiririm sevgiler.



    Peki sarj konusunda ne kadar gidiyor sarjı? Memnun olmadıgınız yanları yada cok memnun oldgunuz yanları neler biraz degerlendirme yaparmısınz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.