Şimdi Ara

'Bu sisteme virüs giremez' diyorlar...(ANTIKOR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu işler bu kadar basit değil ama maalesef bizim halkımız bayılıyor.
    Adamın biri otu kaynatıyor,kanseri bitirdim diyor,millet inanıyor...
    Bir diğeri yüzyıllık bilinen ve uygulanamayacak olanı pişirip yakıtsız motor yaptım diyor,millet inanıyor.
    Biri çıkıyor virusu bitirdim diyor,millet inanıyor...

    Bilimsel başarıya açız biliyorum ama bilimsel başarı,çalışarak,araştırarak gelir....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazmatsu


    quote:

    Orijinalden alıntı: hasanoglue

    Tamam hadi dedikleri doğru diyelim ama bununuda açığını bulup sızmayı başarırlar...


    Microsoft'un sistemi hergün kırılıyor yada sistemine sızılıyor ama işi bırakmıyorlar. Sürekli kendilerini geliştiriyorlar. Ya da hepimizin bilgisayarında antivirüs var ama nedense hep virüs bulaşıyor. ama antivirüslerden vazgeçemiyoruz ve antivirüslerde işi bırakmıyor. gelişmelerine yardımcı olalım demektende kastettiğim buydu zaten. saygılarımla.





  • inandırıcı gelmedi bekleyelim görelim
  • Bence yapılan deep freezenin benzeri bir program.Bilgisayara dışarıdan bir şey girmesine izin vermez.Siz izin verdiğiniz sürece..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: titanix

    Böyle bir şey mümkün değil

    boşuna heveslenmesin kimse


    milyonlarca dolar harcayıp, dünyadaki bütün güvenlik yazılımı üreten firmaların 20 yıldır yapamadığını bunlar mı yaptı yani ?






    Anlayamadığım nokta.. 20 yıldır güvenlik yazılımını üretende insan, TÜRKlerde insan.

    Ne yani, Türkler gerizekalı mı? Bunu mu belirtmek istiyorsun?


    İmzam sen ve senin gibi düşünenlere gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazmatsu

    kesinlikle bende size katılıyorum.programın çalışma mantığı ile ilgili açıklama yok.sadece bağışıklama yapar demişler. sizinde anlatmak istediğiniz gibi Türkler kim böyle bir programı yazmak kim? bende bir anlık gaza gelerek ürünü inceledim ve hakkında biraz araştırma yaptım verdiğim linklere ulaşabildim, onuda forumda paylaşmak istedim.


    Hatırlıyorumda ismi lazım değil bir profesörümüzde bir konu hakkında "İran'da kim oluyor; böyle bir icat yapılabilseydi, olsa olsa Amerikalılar yapardı" gibi amerikan hayranı bir cümle kurmuştu.

    Yahu adamlar ne yapmış? çalışma mantığı nedir? işe yarar mı acaba diye soracağımıza yorumlara bakınız;
    1- İşe yarayacağını zannetmem (Ey zannı kuvvetli, sezgisel güce sahip, 6.hissi pek gelişmiş arkadaş!)
    2- Hadi canım türkler mi yapmış (Ah bir Amerikan vatandaşı olsam!)
    3- Yaparken üniversitelerden, bilmem hangi forumdan veya TFBYD'den onay almış mı? (TFBYD = Türkiye Forumlara Bolca Yazanlar Derneği: forumlara bilmem kaç mesajdan fazla yazmış kişilerden oluşur.) (Forumlara bilmem kaçbin mesaj yazmış olmakla kendini diğer insanlardan üstün görmeyen arkadaşlar alınmasın lütfen)

    Ben programı ne kurdum ne bilirim. Övecek veya kötüleyecek de değilim (Bilmediğim birşeyi eleştiremem). Ama ülkemizde ne zaman biri çıkıp birşey yaptım dese hemen sen yapamazsın, bu mümkün değil, üniversite mezunumusun vs. eleştiriler.
    Mümkün olsada olmasada adamı bir güzel dinlesek, anlamadığımız konuysa yorum yapmasak (o kadar şirket, ülke yapamamış sen mi...), mantıksız görünen unsurları tatlı dille anlatsak (bağıra bağıra veya muhatabını rencide ederek değil). Bilgi edinmek isteyenlerde yorumları okuyup olayın artıları-eksileri neler anlayıp ona göre karar verebilse... Çok şey istiyorum galiba..
    Maalesef normal vatandaşta olsak profesörde olsak eleştirmeyi öğrenemedik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekusu35 -- 13 Ekim 2009; 17:00:18 >




  • Türkler yapamaz demek bi kere sallamaktır, cahilliktir. Ha bilgin vardır adam gibi teknik açıklama yaparsın.
    Aynı programı bilindik bi isim yapsa hemen süper harika diye atlarsınız. Ama memleketten insanlar bişiler başarmaya çalışınca hemen dalga geçersiniz. Onlar kadar bu işten anlamadığınız halde.
  • İçinde ne gibi back door lar vardır belki bu programın?
    Türkler yapınca nedense aklıma böyle soru işaretleri geliyor...
  • Hadi bugünkü virüsleri almıyor.Spamları yemiyor.Örnek bende yeni bir virüs türettim onu nasıl siliyor.
  • şöför bey şağda incek var...
  • deep freeze gibi bi program olsa gerek
  • Tutmazz hersene milyonlarca virüs spm trojan vs..... birsürü şey cıkıyor hiçbir program öne geçemiyor
  • bu programı aylardır deniyorum. özetle bağışıklama dediği exe. lere bir zırh giydirmek gibi bişey. programın panelinden korumak istediğiniz uygulamaları kendinizde tek tek seçebilir yada bağışıklamaya uygun olan uygulamaları toptan olarak koruma altına alabilirsiniz. programdaki tek handikap programı kaldırmak yada silmek istediğinizde önce bağışıklanmış uygulamalardaki bağışıklığı geri kaldırmanız gerekiyor ki buda biraz zaman alıyor.

    programın güzel taraflarından biride çok hızlı virüs taraması yapması. ayrıca bağışıklık dedikleri işlemden sonra koruduğu exe. leri bozulmalara karşıda yapılandırıyor.

    bu program tutmaz, bunlar yapamaz, Türk malıysa kalsın vb. ifadeleri söyleyen kişilerede şunu belirtmek istiyorum, " söylenen birşey aksi ispat edilene kadar doğrudur". bu konu hakkında atıp tutan arkadaşlardan rica ediyorum bu programla korunan bir uygulamayı virüsle bozmaya çalışsınlar. ben aylardır bunun üzerinde çalışıyorum ve başaramadım. belkide çoğu kişi için zor olacak ama sanırım bu sefer bizim çocuklar başardı.




  • Öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

    Öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum..


    zaten böyle bişeyin olacağını sanmanıza gerek yok çünkü yapmışlar.

    birşey aksi ispat edilene kadar doğrudur.

    aylardır bu programla ilgili kendi çapımda çalışmalar yapıyorum, aksini ispat etmek için çalışıyorum ama ufak tefek handikaplardan başka ciddi birşey bulamadım. başka forumlardada virüs olabilir diye atıp tutmuşlar. download edilen port temiz. Türkiyen bir serverdan indiriliyor. programada gelince, websitelerinde söylediklerini aynen gerçekleştirmişler. sonuç olarak; olmaz, yapamazlar, gibi kelimeler kullanacağımıza acaba dedikleri gibi olmuşmu? dediklerini yapabilmişlermi? gibi cümleler kurmakta fayda var. bunlar yunan vatandaşımı ki sürekli aşağılama peşinde koşuyoruz.




  • Bence uydurma
  • bana pek inandırıcı gelmedi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordakin -- 11 Kasım 2009; 14:29:08 >
  • olmaz, olmaz
  • herkez kullanmadan yorum yapmış ben indirip kullandım şimdide yorum yapıyorum.

    yaklaşık 1aydır kullanıp deniyorum tek başına bahsedildiği gibi başarılı bir antivirüs prog.değil artı abartmaya gerek yok , ondan daha iyi prog.lar var ,daha çok çalışmamızlazım kopyala yapıştırla başkaların projelerinin çalmakla kendine yamamakla olmuyor buişler kendin bir buluş yapacaksın öyle bir prog. olacakki güvenli kipte bile tarama yapacak boot mbr yerleşerek windows açılmadanda tarama yapıp,hızlı tarayabilecek sistemi , windows açıldıktan sonrada virtual olarak izole edcek senin sistemini birnevi deep freeze ve wnmare tarzı olacak dondurup , VPN ve gömülü Vnmare tarzı bağlantılar üzerinden seni çıkartacak internete sende zarar görmeyeceksin kullanıcı olarak. öyle bir işletim sistemi olacakki linux kurulu pc içinde windows 7 kullancaksın ,windows 7 içindede bu bahsettiğim antivirüs yazılacak.
  • cok iddali olmus...ayrıca yazılımı gectim fiziksel bir guvenlik duvari bile yuzde 100 engelleyemiyor su an virüsleri ve sızmalari...

    ha yok ben saglam bir antivirüs programi yazdim dersen eyvallah dogrudur...fakat boyle asla virüs girmez gibi seyler reklam amacli oldugunu dusunuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.