Şimdi Ara

D4D CRUISE CONTROL Ü HAKETMEYECEK NE YAPTI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün kardeşimin astrasıyla alanya-antalya-burdur hattında gittik geldik. Hep cruıse kullandım ve kendi kendime sordum 44 milyar verdiğim arabada bu basit eklenti niye yok? diye. Artık yuh diyorum. c segmenti araçların hepsine gelmiş bi bizde yok farkında mısınız?
    Benzinli ile farkımız nedir?



  • bunu bende düşünürüm...
  • toyotaya bununla ilgili e posta gönderdiğiniz çocuk oyalar gibi mesajlar gönderiyorlar. ecu farklı olduğu için benzinliler gibi sonradan eklenemeyeceğini söylüyorlar.

    en azından 2010da makyajlandığı zaman koysunlar diye ümit ediyorum ama kendi kendime düşününce pek ümitli değilim bu hususta.

    neticede 2.0 d4d avensise takılabiliyorsa teknik olarak bir engel olmaması gerekiyor. satış politikası desek neredeyse b segmentine bile inen cc takmamak sadece araba satmamaya yönelik bir politika olabilir.

    gerçi toyota 15 senedir hep geriden gelen bir marka, neyi tartışıyoruz ki. dizeli geçtim 2,0lt benzinli avensis dışında cvt bile kullanılmıyor. millet çift kavramalıları kullanır toyota hala mmt gibi bir vitesin peşinde koşar.

    navigasyon niye yok diye mail gönderirsin türkiye altyapısı buna engel derler. karşılığında piyasada 50çeşit navigasyon firması ve yazılımı varken altyapı sadece size mi engel çıkartıyor dersiniz cevap bile alamazsınız.

    benim bazı avantajlarım olmasa toyota almaya geçtim web sitesine girip ne tür arabalar getirmiş diye bakmam bile zira milleti saf yerine koyan bir pazarlama birimleri var(dı) bakalım alj grup ile ne değişecek. en geç 6 ay içinde aurisin makyajlısı geliyor haliyle o aralıkta bi yerde corolla da makyajlanır, bakalım dünyadaki en büyük toyota distribitörünün yaptırım gücü neymiş hep birlikte göreceğiz.








  • Evett hakketen neden cc yok ben de anlamadım hatta fan club de toyota dizellere neden otomatik vites secenegi koymuyor bilen varmı dedim fanatikler bile sus pus pess..Adamlar dsg ve 1.6 tdı yapmıs B segmenti poloya...
  • nedenini kimse bilmiyor. Bir fazla akıllı pazarlama stratejisi geliştirmişler sade Türkiye de değil tüm dünyada böyle. Şu anda d4d deye sadece irlandada bir şirket cruıse takıyor.fiyatı 400 avro. onun içinde irlandaya gitmek gerekiyor.
  • Tek cc mu? bende analog klimalara çıldırıyorum.Artık yakışmıyor bu klimalar,dijital klimalar tüm modellerde olması gerekir.
  • Benzinlide cc varsa dizelde de olmalı,dizel satın alan kişiler daha uzun yol yapacak kişilerdir,cc önemli.

    Ayrıca benzinli ve cc li bir araçtan sonra turbo dizel cc li araç kullanınca gördümki turbo dizel araçlarda cc daha kullanışlı;

    Yokuşlarda turbo dizel araçla çok nadiren 5. viteste ya da 4. viteste cc yi kapatıyorum,benzinlide motorun sık sık çekişi düşer ve cc yi sürekli açar kapardım,bu yüzden de cc Corolla D4D lere daha uygun olurdu.
  • Turkiye'de dizel araci sirketler alir mantigi hala devam ediyor. O yuzden Elegance modelinde benzinlide olan bazi ozellikler yok. Bej renk ic doseme, akilli anahtar sistemi, cc bunlardan bazilari. Uyan artik Toyota, sadece sirketler almiyor bu arabalari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavanoz

    Turkiye'de dizel araci sirketler alir mantigi hala devam ediyor. O yuzden Elegance modelinde benzinlide olan bazi ozellikler yok. Bej renk ic doseme, akilli anahtar sistemi, cc bunlardan bazilari. Uyan artik Toyota, sadece sirketler almiyor bu arabalari.

    size katılmakla beraber bej renk döşeme geldi d4d lere. benimki bej döşeme belirtmek istedim.Ayrıca esmerceye de katılıyorum asıl dizel e koyacaksın cc u. Kardeşin astrayı 80 sabitledim 5. vites te bile yokuşları tırmanıyodu çok acayip bi zevk.Hele ki opel in gaz pedalı ağırdır çok hora geçti cc.
  • Bu arada 5. viteste 80 km ile yokuş çıkmak turbo dizel araçlarımız için biraz zararlı,bu hızlarda 5. viteste düşük devir çevirdiklerinden özellikle yokuşlarda vs motor içi kurumlanma çok artıyor,uzun km ler sonra arıza/performans kaybı riskini arttırıyor.

    Bu nedenle son viteslerde mümkün olduğunca 85-90 km nin altına düşmemek,çok düşük devirlerdeyken yokuş çıkmamak,gaza çok basmamak gerekiyor. Alt devirlerde gelen yüksek tork nedeniyle zorlanma belirtisi hissedilmiyor ancak yine de bu tarz kullanımda kurumlanma oluşuyor.
  • Bencede corollaya hiç yakışmayacak bir husus. Yeni makyajlı corollaya veya yeni çıkacak kasada dizelerde de mutlaka c.c ve akıllı giriş-çalıştırma olmalı. En azından dizel elegantta.. Ayrıca tüm versiyonlarda dijital klima standart olmalı. Hele bir de otomatik katlanabilen sinyal ışıklı yan aynalar oldumu üffffffff.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Bu arada 5. viteste 80 km ile yokuş çıkmak turbo dizel araçlarımız için biraz zararlı,bu hızlarda 5. viteste düşük devir çevirdiklerinden özellikle yokuşlarda vs motor içi kurumlanma çok artıyor,uzun km ler sonra arıza/performans kaybı riskini arttırıyor.

    Bu nedenle son viteslerde mümkün olduğunca 85-90 km nin altına düşmemek,çok düşük devirlerdeyken yokuş çıkmamak,gaza çok basmamak gerekiyor. Alt devirlerde gelen yüksek tork nedeniyle zorlanma belirtisi hissedilmiyor ancak yine de bu tarz kullanımda kurumlanma oluşuyor.

    Size katılmakla beraber ; enjektör temizleyici katmıştık ve depoyu yeni fullemiştik buna güvenerek 80 i denedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webcin

    Bencede corollaya hiç yakışmayacak bir husus. Yeni makyajlı corollaya veya yeni çıkacak kasada dizelerde de mutlaka c.c ve akıllı giriş-çalıştırma olmalı. En azından dizel elegantta.. Ayrıca tüm versiyonlarda dijital klima standart olmalı. Hele bir de otomatik katlanabilen sinyal ışıklı yan aynalar oldumu üffffffff.....


    Otomatik katlanabilen ayna mı bence de süper olurdu




  • ya hepsini geçtim sizin dedikeriniz artistik kısmı ben zoraki kısmını istiyorum cc istiyorum.
  • Otomatik kapanan ayna da zoraki aslında, ara sokaklarda park eden araçlar yüzünden sağ aynayı kapamak zorunda kalınca kemer takılı halde camı açıp aynaya uzanmak eziyet resmen.
  • muhtemelen 2010 da makyajlanacak yeni corolla d-4d lere cc koyarlar.

    ancak katlanır ve sinyalli yan aynalar 2012 gibi çıkıcak olan yeni kasaya saklanır.

    bir önceki kasa corolla d-4d lerde şu anki çoğu aksesuar yoktu.
  • Bence uzun yolda cc ne kadar gerekliyse, şehir içinde de kapanan aynalar o kadar gerekli. Kesinlikle işin artistliği değil.
    rahan ın dediği gibi dar alanlarda mecburi park ettikten sonra sağ aynayı kapamak eziyet...
  • katlanır sinyallerin poşetini çıkarın ama.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.